Заварний крем із згущеним молоком – рецепти для «Наполеона», бісквітів, еклерів, з маслом або без яєць

Заварний крем із згущеним молоком – любимо господинями. Легкість приготування та можливість надати навіть простенького десерту ніжний вершковий смак, зробили його фаворитом серед інших прошарків. Їм можна начиняти еклери, просочувати бісквіти і листкові «Наполеони», а якщо використовувати варене концентроване молоко, то і «Медівники».

Загрузка...

Як приготувати заварний крем із згущеним молоком?

Зробити заварний крем на згущеному молоці дуже просто. Для цього незбиране молоко разом з цукром і борошном проварюють на маленькому вогні до густоти, охолоджують до кімнатної температури і збивають з маслом і згущеним молоком. Іноді, молочно-борошняну суміш розбавляють збитими жовтками, вони надають масі густоти, щільності і насиченого кольору.

  • Смачний заварний крем для торта зі згущеним молоком вийде тільки з якісних, натуральних продуктів з високим відсотком жирності. Молоко повинне бути не менш 3,2% жирності, масло – мінімум 72%, а згущене молоко має відповідати ГОСТу.
  • При змішуванні всі інгредієнти повинні бути однакової температури.
  • Обов’язкова умова при приготуванні крему з яйцями – водяна баня і постійне помішування. Це дозволить крему не підгоріти, а яєць – не згорнутися.
  • Заварний крем із згущеним молоком і вершковим маслом

    Заварний крем із згущеним молоком і маслом – класика в світі найпопулярніших солодощів. Це базовий рецепт, освоївши який, можна рухатися далі і включати в крем нові компоненти. Тут головне – не поспішати і молочну масу остудити до температури, що збігається з маслом і згущеним молоком. В іншому випадку, в гарячій основі масло просто розчиниться і крем втратить стійкість.

    Інгредієнти:

    • згущене молоко – 300 г;
    • масло – 150 г;
    • молоко – 400 мл;
    • борошно – 80 г;
    • ванільний цукор – 20 р.

    Приготування

  • Прогрійте молоко, введіть цукор і борошно.
  • Варіть суміш близько 7 хвилин, постійно помішуючи і розбиваючи грудочки.
  • Остудіть і перемішайте ложкою з м’яким маслом і згущеним молоком.
  • Збийте заварний масляний крем із згущеним молоком до пишноти.
  • Загрузка...

    Рецепт заварного крему для «Наполеона» зі згущеним молоком

    Заварний крем для «Наполеона» зі згущеним молоком – різноманітний варіантами приготування. Традиційно, він готується зі збитими яйцями, шляхом томління маси до густоти. На відміну від інших рецептів, цей – не потребує проміжного охолодження: згущене молоко вариться в молочній основі, гарячої збивається з маслом і готова до негайного використання.

    Інгредієнти:

    • молоко – 350 мл;
    • яйця – 3 шт.;
    • цукор – 250 г;
    • борошно – 20 г;
    • згущене молоко – 250 г;
    • масло – 300 р.

    Приготування

  • З’єднайте борошно з цукром, вбийте яйця і перемішайте.
  • Влийте молоко і потримайте на плиті пару хвилин.
  • Додайте в гарячу масу згущене молоко і варіть 7 хвилин.
  • Як тільки основа загусне, зніміть з плити, покладіть масло.
  • Збивайте 3 хвилини поки заварний крем на молоці зі згущеним молоком не досягне однорідності.
  • Заварний крем із згущеним молоком для еклерів – рецепт

    Заварний крем для еклерів зі згущеним молоком відповідає всім вимогам, висунутим повітряному тістечок. Отриманий шляхом змішування молочно-яєчної маси з маслом і згущеним молоком, він володіє легкою консистенцією, вершковим смаком і ніжним кольором збитих жовтків. Крем простий у приготуванні, а складність отримання маси без грудок вирішується завдяки миксреу або сіту.

    Інгредієнти:

    • молоко – 200 мл;
    • згущене молоко – 250 г;
    • масло – 120 г;
    • жовтки – 6 шт;
    • коньяк – 40 мл;
    • цукрова пудра – 200 р.

    Приготування

  • Молоко прогрійте.
  • Збийте жовтки з цукровою пудрою.
  • Влийте яєчну суміш молоко і швидко розмішайте.
  • Поверніть на плиту і варіть до густоти. Остудіть.
  • Збийте масло до білого і з’єднайте з молочною основою.
  • Додайте коньяк і згущене молоко і ретельно збийте.
  • Правильний заварний крем із згущеним молоком має густу консистенцію і жовтуватий відтінок.
  • Заварний крем для бісквіту зі згущеним молоком

    Заварний крем для торта зі згущеним молоком гідно підкреслить основу випічки. Найпопулярнішими є бісквіти. Їх пориста текстура є благодатним грунтом для різних просочень. Даний крем, з класичної молочно-борошняної основою, збитою з маслом і згущеним молоком, ніжний і стійкий, підходить і для прошарування, і для декору.

    Інгредієнти:

    • молоко – 1 л;
    • яйце – 3 шт.;
    • борошно – 60 г;
    • масло – 250 г;
    • згущене молоко – 300 г;
    • цукор – 80 р.

    Приготування

  • З’єднайте борошно з цукром і збитими яйцями.
  • Влийте молоко і доведіть до закипання.
  • Швидко охолодіть і покладіть масло і згущене молоко.
  • Збивайте заварний крем із згущеним молоком протягом 3 хвилин.
  • Заварний крем із згущеним молоком без яєць – рецепт

    Заварний крем із згущеним молоком без яєць – альтернатива при непереносимості продуктів тваринного походження. Навіть без жовтків крем виходить ніжним і пластичним, а завдяки вершків і ваніліну ще і карамельно-вершковим на смак. Їм не тільки можна вкривати торти, але й подавати як окремий десерт.

    Інгредієнти:

    • вершки – 200 г;
    • молоко – 250 г;
    • згущене молоко – 380 г;
    • борошно – 60 г;
    • цукор – 20 г;
    • ванілін – пучку.

    Приготування

  • З’єднайте цукор, молоко, борошно і ванілін і проваріть 10 хвилин, поки маса не загусне. Охолодіть.
  • Збийте з маслом, вершками і згущеним молоком протягом 5 хвилин.
  • Заварний крем із згущеним молоком і сметаною

    Заварний крем із згущеним молоком різноманітний консистенцією, так при необхідності просочити важкі коржі, стане в нагоді заварний сметанний крем. Його відмітна особливість – висока щільність, завдяки чому навіть при нанесенні товстим шаром він не осідає. Працювати з ним слід негайно, а готовий виріб відразу поставити у холод.

    Інгредієнти:

    • сметана – 300 г;
    • згущене молоко – 250 г;
    • олія – 200 г;
    • борошно – 40 г;
    • яйце – 1 шт.

    Приготування

  • Розітріть яйце з цукром і борошном.
  • Додайте сметану і прогрійте масу на водяній бані до густоти.
  • Вмішайте в гарячу масу 50 г масла. Отриманий крем охолодіть.
  • Інше масло збийте зі згущеним молоком.
  • З’єднайте дві охолоджених основи.
  • Заварний сметанний крем із згущеним молоком слід наносити на виріб негайно.
  • Заварний крем на воді зі згущеним молоком

    Заварний крем із згущеним молоком для торта можна зробити на водній основі. Такий варіант незамінний при відсутності в будинку молока або у разі, якщо молоко безповоротно пригоріло. При такому розвитку подій краще зварити крем зі згущеного молока, розвівши її водою, збити з маслом, яке зробить крем дуже м’яким і стійким, і братися за декорування торта.

    Інгредієнти:

    • вода – 150 мл;
    • жовтки – 6 шт;
    • згущене молоко – 380 г;
    • масло – 150 р.

    Приготування

  • Перемішайте жовтки, воду і згущене молоко.
  • Поваріть на вогні 10 хвилин до загустіння.
  • Охолодіть і збийте з м’яким вершковим маслом.
  • Заварний крем із згущеним молоком на агар-агарі

    Шанувальники малокалорійних десертів можуть зробити заварний крем із згущеним молоком без масла. Для цього потрібно желирующее речовина, здатне зробити масу стійкою. Слідуючи догмі, що дієтичний крем повинен бути ще й корисним – краще агар-агару не знайти: він не вимагає замочування, швидко застигає і робить крем схожим на мус.

    Інгредієнти:

    • згущене молоко – 380 г;
    • молоко – 250 мл;
    • агар-агар – 2 г;
    • сіль – 5 г;
    • сік лимона – 80 мл

    Приготування

  • З’єднайте молоко і згущене молоко.
  • Відразу ж додайте агар-агар і дрібку солі.
  • Прогрійте масу на вогні.
  • При закипанні, зніміть з плити, додайте сік лимона і перемішайте.
  • Заварний крем із згущеним молоком вареної – рецепт

    Заварний крем із згущеним молоком вареної додасть шарму простенької випічці. Часто їм просочують сухі коржі «Медовика» або начиняють профітролі. Такий рецепт підкуповує простотою приготування. Все, що потрібно – це варене згущене молоко збити з остиглої молочно-борошняної основою, додавши пару ложок какао для більш яскравого смаку та кольору.

    Інгредієнти:

    • молоко – 1 л;
    • олія – 200 г;
    • борошно – 90 г;
    • варена згущене молоко – 190 г;
    • какао – 60 р.

    Приготування

  • Збийте молоко з борошном. Поставте суміш на плиту і доведіть до кипіння. Охолодіть.
  • Додайте масло, згущене молоко і какао.
  • Збийте міксером до однорідності.
  •  

    Загрузка...