Трубочки з кремом рецепти з білковим, заварним і сирним кремом

Трубочки з кремом не можна назвати дієтичним продуктом. Однак іноді можна побалувати себе і своє сімейство подібним смачним десертом, особливо якщо приготовлений він буде власноруч. Смак солодощі буде прямо залежати від складу і способу приготування начинки.

Загрузка...

Як робити трубочки з кремом?

Виконати рецепти трубочок з кремом в домашніх умовах не складе праці, і впоратися з цим зможе кожен охочий.

  • Наповнити кремом можна вафельні трубочки, приготовані з класичного тіста для випікання у вафельниці.
  • Використовуючи в якості основи листкове тісто, вдасться спекти повітряні і тендітні заготовки, які чудово поєднуються з білковими, вершковими і будь-якими іншими кремами.
  • Гарячі вафлі скручують в трубочки після випікання, а листкові вироби отримують шляхом намотування смуг сирого тіста на спеціальні металеві формочки.
  • Кремом, зробленим за обраним рецептом, наповнюють тільки охолоджені заготовки, скориставшись кондитерським мішком, шприцом або просто чайною ложкою.
  • Як зробити крем для трубочок?

    Наповнення для трубочок може бути приготовлено на білкової, вершковою, масляної, заварний або будь-якій іншій основі. Готовий крем повинен мати густу, не текучу текстуру, якої можна досягти, реалізуючи перевірені технології і використовуючи якісні інгредієнти. Сметанний крем набуває густоту завдяки додаванню до складу желатину.

    Інгредієнти:

    • сметана жирністю більше 25 % – 500 г;
    • цукрова пудра – 200 г;
    • ванілін – 2 щіпки;
    • желатин – 5 р.

    Приготування

  • Грунтовно охолоджують сметану і збивають продукт за допомогою міксера, додаючи в процесі потроху цукрову пудру і ванілін.
  • Желатин замочують у воді згідно з інструкцією, після чого прогрівають на водяній бані або в мікрохвильовій печі і розмішують до розпускання гранул.
  • Вмішують желатинову воду в сметанную основу.
  • Ще раз збивають смачний крем для трубочок і охолоджують перед використанням для наповнення.
  • Загрузка...

    Італійські трубочки з кремом

    Сицилійські трубочки з кремом дещо відрізняються від традиційних вафельних або листкових і готуються з пікантного пісочного тіста. В якості наповнення для заготовок використовують збиту з цукровою пудрою рікотту, яку доповнюють нарізаною курагою, чорносливом, горіхами або шоколадною крихтою.

    Інгредієнти:

    • жовток – 1 шт.;
    • борошно – 1,5 склянки;
    • масло – 50 г;
    • цукор – 1 ст. ложка;
    • вино «Марсала» – ¼ склянки;
    • кориця, кава і какао – по 1 ч. ложці;
    • рікотта – 0,5 кг;
    • цукрова пудра – 250 г;
    • курага, шоколад, цукати.

    Приготування

  • Змішують борошно, цукор, пряні добавки.
  • Розтирають суху суміш з маслом, додають вино, жовток, вимішують, при необхідності додаючи воду.
  • Поміщають тісто на 2 години на холод.
  • Розкочують ком, вирізують круглі заготовки випікають за допомогою форм трубочки.
  • Збивають рікотту з пудрою, додають курагу, скибочки шоколаду, цукати.
  • Наповнюють кремом трубочки.
  • Крем для вафельних трубочок зі згущеним молоком

    Крем з вареного згущеного молока для вафельних трубочок готується за лічені хвилини з простих і доступних компонентів. Підсумковий смак наповнення буде залежати від пропорцій складових: чим більше додати згущеного молока, тим начинка буде солодший. Якщо ж збільшити порцію масла, крем стане густішим і поживніший.

    Інгредієнти:

    • масло вершкове – 150 г;
    • молоко варене згущене – 380 г;
    • горіхи (за бажанням) – за смаком.

    Приготування

  • Маслу дають розм’якнути при кімнатній температурі близько години.
  • Розтирають масляну основу міксером до посветления.
  • Не припиняючи роботу міксера, невеликими порціями додають згущене молоко.
  • Збивають простий крем для вафельних трубочок 10 хвилин.
  • Якщо є бажання додати горіхи, підсушують їх на сухій сковороді, трохи підрум’янюють її, подрібнюють і вмішують у збиту масу.
  • Заварні трубочки з білковим кремом

    Більш легка і ніжна версія ласощі – трубочки з заварним кремом з білків. Подібної шовковистою повітряної начинкою наповнюють заготовки, спечені з заварного тіста для еклерів, його формують на деку смужками, підрум’янюють її в духовці. Далі заготовки розрізають навпіл, наповнюють кремом. Можна скористатися кондитерським шприцом і заповнити порожню середину тістечка.

    Інгредієнти:

    • яєчні білки – 2 шт.;
    • цукор – 100 г;
    • лимонна кислота – 1 щіпка;
    • вода – 50 мл

    Приготування

  • Спочатку готують цукровий сироп, змішавши в сотейнику з товстим дном воду з цукром і поставивши ємність на середній вогонь.
  • Безперервно помішуючи солодку масу, уварюють до температури 118 градусів або до проби на кульку середньої щільності.
  • Яєчні білки змішують з лимонною кислотою і збивають на високих обертах до щільних і стійких піків.
  • Вливають тонкою цівкою в білкову масу, продовжуючи її збивати, гарячий сироп.
  • Збивають повітряний крем для трубочок до його остигання.
  • Сирний крем для трубочок

    Приготувати сирний крем для трубочок з листкового тіста можна, спираючись на рекомендації такого рецепта. Пом’якшить смак сирною основи і зробить його ніжніші вершкове масло, а згущене молоко наповнить начинку незабутніми карамельними нотами. Додатковий аромат додасть масі ванільний цукор, який потрібно змішати з сиром у процесі збивання блендером.

    Інгредієнти:

    • сир – 400 г;
    • масло вершкове – 140 г;
    • пудра цукрова – 100 г;
    • варена згущене молоко – 50 г;
    • ванільний цукор – 1 пакетик;
    • коньяк – 1 ст. ложка.

    Приготування

  • Сир розбивають блендером до однорідної текстури з ванільним цукром.
  • Окремо розтирають з цукровою пудрою м’яке вершкове масло.
  • Додають згущене молоко, коньяк і сирну масу.
  • Збивають міксером густий крем для трубочок і наповнюють їм листкові трубочки або заготовки з вафель.
  • Заварний крем для вафельних трубочок

    Трубочки з заварним кремом виходять менш калорійні, ніж з іншим наповненням, більш ніжні, але разом з тим швидко насичуються вологою начинки і стають м’якими, не хрусткими. Уникнути такого нюансу можна, наповнюючи тендітні вафельні заготовки кремом виключно перед вживанням.

    Інгредієнти:

    • молоко – 2 склянки;
    • жовтки – 4 шт.;
    • цукор – 1,5-2 склянки;
    • борошно – 2 ст. ложки з гіркою;
    • ванільний цукор – 1 пакетик.

    Приготування

  • Розтирають жовтки з цукром і борошном до однорідності.
  • Вливають потроху молоко, розмішуючи кожен раз масу віночком для розчинення всіх грудок.
  • Мають ємність на плиті на середньому вогні і прогрівають вміст при постійному помішуванні до кипіння і загустіння.
  • Вмішують в крем ванільний цукор, наповнюють їм заготовки.
  • Тут же подають хрусткі трубочки з кремом до столу.
  • Шоколадний крем для вафельних трубочок

    Справжньою насолодою для ласунів і фанатів шоколаду стануть трубочки з шоколадним кремом. Приготувати наповнення можна з додаванням какао або в ідеалі якісного натурального чорного шоколаду. В даному випадку вельми до місця будуть подрібнені горіхи, додані в начинку перед використанням.

    Інгредієнти:

    • шоколад – 100 г;
    • жовтки – 3 шт.;
    • цукор – 100 г;
    • масло вершкове – 70 г;
    • ванільний цукор – 1 пакетик.

    Приготування

  • Розтирають в сотейнику жовтки з цукровим піском і ванільним цукром.
  • Мають ємність на водяній бані і прогрівають при помішуванні до загусання.
  • Окремо розтоплюють на водяній бані шоколад і вершкове масло, після чого вмішують до жовткової субстанції.
  • Збивають шоколадний крем для трубочок, дають трохи загуснути при кімнатних умовах і використовують для наповнення заготовок.
  • Крем з вершків для вафельних трубочок

    Максимально просто і швидко готується вершковий крем для вафельних трубочок. В даному випадку важливо вибрати вершки жирністю більше 25% і грунтовно охолодити їх перед використанням. В ідеалі покласти ненадовго в морозилку слід і віночки міксера, що забезпечить більш швидке збивання вершкової маси і придбання потрібної густоти.

    Інгредієнти:

    • вершки – 500 г;
    • ваніль – за смаком;
    • цукрова пудра – 2-4 ст. ложки.

    Приготування

  • Охолоджені вершки збивають в сухий посудині до загустіння.
  • Додають порціями цукрову пудру і ваніль, продовжуючи впевнено збивати вершковий крем до стійких піків.
  • Перекладають масу в кондитерський шприц або мішок і наповнюють нею трубочки.
  • Масляний крем для трубочок

    Ситним, живильним, але разом з тим ніжним і м’яким виходить масляний крем для вафельних трубочок. Готується наповнення найчастіше зі згущеним молоком, звичайним або вареним. Для дорослої аудиторії начинку можна доповнити лікером або коньяком, який додасть десерту вишуканість і незвичайний смак.

    Інгредієнти:

    • масло вершкове – 250 г;
    • цукрова пудра – 1 склянка;
    • ваніль – за смаком;
    • молоко згущене – 100 р.

    Приготування

  • Розм’якшене при кімнатній температурі масло збивають з додаванням цукрової пудри.
  • Вмішують порціями згущене молоко, додають ваніль збивають крем до пишної текстури.
  • Трубочки з білковим кремом

    Елементарно без зайвого клопоту готуються трубочки з білковим кремом. В даному випадку білки термічно не обробляється, а тільки збиваються з цукровою пудрою, що вимагає високої якості вихідного продукту. Легке, ніжне і повітряне наповнення ідеально доповнить заготовки з тане в роті листкового тіста.

    Інгредієнти:

    • білки яєчні – 2 шт.;
    • кислота лимонна – щіпка;
    • ваніль – за смаком;
    • пудра цукрова – 2 ст. ложки або по смаку.

    Приготування

  • Збивають яєчні білки з додаванням лимонної кислоти до щільних і стійких піків.
  • Додають, продовжуючи збивати, ваніль і цукрову пудру порціями.
  • Ще раз обробляють міксером крем для трубочок з листкового тіста і наповнюють їм заготовки.
  • Крем-чіз для вафельних трубочок

    Справжньою насолодою для гурманів стануть трубочки з кремом з маскарпоне або крем-чізом на основі якісного кисломолочного сиру. Далі буде представлений варіант останнього на основі охолоджених вершків, які при необхідності або за бажанням можна замінити вершковим маслом кімнатної температури.

    Інгредієнти:

    • вершковий сирний сир – 300 г;
    • вершки жирні – 100 г;
    • ваніль – за смаком;
    • цукрова пудра – 70 р.

    Приготування

  • Збивають до піків охолоджені вершки.
  • Додають потроху цукрову пудру і ваніль, добре збивають.
  • Частинами вводять сир, кожен раз ретельно обробляючи масу міксером.
  • Наповнюють отриманою начинкою вафельні або листкові заготовки.
  • Перед подачею можна посипати трубочки з кремом по краях горіхами, шоколадними краплями або цукатами.
  •  

    Загрузка...