Торт на сковороді зі згущеним молоком – рецепти коржів для медового, сирного торта і для «Сметанника» або «Наполеонів»

Торт на сковороді зі згущеним молоком – одна з найпопулярніших домашніх ласощів. Багато господинь вже оцінили смак, якість і високу швидкість приготування тонких, повітряних і хрустких коржів, і щосили балують домочадців швидкими «Наполеонами», ароматними «Медівниками» і ніжними «Сметанниками», зробленими всього 30 хвилин.

Загрузка...

Як приготувати торт на сковороді?

Навіть недосвідчені кулінари можуть переконатися, що зробити торт на сковороді – швидко і легко. Найголовніше – правильно приготувати тісто. Для нього згущене молоко збивають з яйцями, борошном і маслом. Після замішування, тісто ділять на сегменти, кожний з яких тонко розкочують, обсмажують на сковороді і прослаивают кремом.

  • Смачний торт на сковороді вийде тільки за умови правильно обраної кухонного начиння. Для випікання найкраще підійде сковорода з тефлоновим покриттям.
  • Коржі на сковороді рекомендується випікати не більше хвилини, в іншому випадку, вони можуть пригоріти і пересохнуть.
  • При обрізанні коржів за формою не слід викидати обрізки – ними можна прикрасити готовий виріб, попередньо подрібнивши їх у крихту.
  • Торт «Наполеон» на сковороді – рецепт

    Коржі для торта на сковороді чудово підходять для створення популярного «Наполеона». На відміну від класичного рецепту, займає пару годин, цей готується за 40 хвилин. Все, що потрібно – замісити тісто зі згущеного молока, яйця і борошна, розкачати його на 8 коржів, кожен з яких слід обсмажити на сковороді і прошарувати заварним кремом.

    Інгредієнти:

    • борошно – 3,5 ст.;
    • яйце – 3 шт.;
    • згущене молоко – 380 г;
    • сода – 10 г;
    • оцет – 20 мл;
    • цукор – 370 г;
    • масло – 60 г;
    • молоко – 500 мл

    Приготування

  • Збийте згущене молоко з яйцем.
  • Додайте соду, гашену оцтом, борошно і замісіть тісто.
  • Розділіть його на 8 частин, розкачайте і обсмажте коржі на сухій сковороді по хвилині з кожної сторони.
  • Для крему збийте два яйця з цукром, борошном, молоком і поваріть 8 хвилин. Заправте маслом, перемішайте.
  • Змастіть коржі кремом і відставте торт на сковороді зі згущеним молоком на 2 години просочитися.
  • Загрузка...

    Торт «Хвилинка» на сковороді

    Швидкий торт на сковороді за одну хвилину – це не фантастика, а реальність. Стільки часу потрібно витратити на обжарку кожного коржа торта «Хвилинка», що отримав назву завдяки стрімкому приготування. Для прискорення процесу, коржі прослаиваются кремом зі збитих вершків, завдяки чому, торт можна їсти через 30 хвилин.

    Інгредієнти:

    • борошно – 750 г;
    • згущене молоко – 380 г;
    • яйце – 1 шт.;
    • сода – 10 г;
    • оцет – 20 мл;
    • вершки 33% – 400 мл;
    • цукор – 60 р.

    Приготування

  • Збийте згущене молоко з яйцем і борошном.
  • Додайте соду гашену оцтом і перемішайте.
  • Сформуйте 8 кульок, кожен з яких розкачайте в пласт і обсмажте.
  • Збийте вершки з цукром і промажте коржі кремом.
  • Поставте домашній торт на сковороді на 30 хвилин у холодильник.
  • Торт «Сметанник» на сковороді

    Бажаючим не занадто витрачатися, але все одно подати до столу смачні ласощі, доведеться по душі сметанний торт на сковороді зі згущеним молоком. Навіть з мінімальним продуктовим набором, що включає традиційні компоненти для тіста і для крему сметану, виріб виходить ніжним, легким і не вимагає доповнень. Головне – дати йому настоятися в холоді не менше 5 годин.

    Інгредієнти:

    • згущене молоко – 380 г;
    • борошно – 650 г;
    • розпушувач – 10 г;
    • жовток – 2 шт.;
    • цукор – 150 г;
    • сметана – 400 р.

    Інгредієнти:

  • Збийте згущене молоко з жовтками, борошном і розпушувачем.
  • Розкачайте тісто в 7 пластів і обсмажте кожен по 2 хвилини.
  • Збийте сметану з цукром.
  • Змастіть коржі кремом і поставте на 5 годин в холодильник.
  • Медовий торт на сковороді

    Рецепт торта на сковороді в домашніх умовах допомагає зробити апетитне і запашне виріб без духовки. У цьому випадку, багато хто воліє використовувати мед. Це один з натуральних продуктів, завдяки якому коржі набувають кавовий колір, аромат і не приторную солодкість, прекрасно гармонує з масляно-згущеним кремом.

    Інгредієнти:

    • масло – 150 г;
    • мед – 60 г;
    • розпушувач – 10 г;
    • цукор – 170 г;
    • яйце – 3 шт.;
    • борошно – 450 г;
    • згущене молоко – 380 р.

    Приготування

  • Збийте яйця з цукром.
  • На водяній бані розтопіть мед і 100 г масла.
  • З’єднайте з яєчною сумішшю, борошном, розпушувачем і перемішайте.
  • Розділіть тісто на рівні сегменти. Кожен розкачайте і обсмажте.
  • Для крему збийте згущене молоко з 50 г масла і промажте коржі.
  • Торт на сковороді з заварним кремом

    Навіть простий торт на сковороді легко перетворити на вишуканий десерт, якщо просочити його заварним кремом. Найкраще зварити крем патисьер, до складу якого входить борошно. Завдяки останній крем набуває густу консистенцію і можливість варитися не на водяній бані, а при високій температурі на плиті, що спрощує приготування.

    Інгредієнти:

    • борошно – 490 г;
    • банку згущеного молока – 1 шт.;
    • яйце – 3 шт.;
    • молоко – 500 мл;
    • олія – 200 г;
    • цукор – 250 г;
    • розпушувач – 10 р.

    Приготування

  • Для крему збийте два яйця з цукром і 40 г борошна.
  • Влийте гаряче молоко і варіть на плиті 10 хвилин.
  • Додайте вершкове масло і відставте.
  • Для тіста з’єднайте згущене молоко з яйцем, 450 г борошна і розпушувачем.
  • Розкачайте тісто в 6 коржів і обсмажте.
  • Змастіть коржі гарячим кремом.
  • Сирний торт на сковороді

    Торт з сиру на сковороді задовольнить ласунів, що стежать за фігурою. На відміну від попередніх ласощів, сирні коржики не такі калорійні, легко розкочуються, не пересихають під час смаження, чудово тримають форму, поєднуються з будь-якими кремами, як губка збирають вологу, що дозволяє просочити виріб всього за 30 хвилин.

    Інгредієнти:

    • сир – 200 г;
    • борошно – 300 г;
    • яйце – 1 шт.;
    • сода – 10 г;
    • згущене молоко – 380 г;
    • вершки – 500 мл

    Приготування

  • Сир перетріть з цукром і яйцем, содою, борошном і замісіть тісто.
  • Сформуйте з тіста 6 коржів і підрум’яньте їх на сковороді.
  • Змастіть кремом із згущеного молока та вершків.
  • Торт на сковороді зі згущеним молоком – рецепт

    Багато господинь віддають торт зі згущеного молока на сковороді всім іншим видам випічки. З тестом, замешанном на згущеному молоці, простіше працювати: воно легко розкочується, рівномірно піднімається і пропікається, а за смаком і консистенцією нагадує бісквіт. Такі торти готуються без цукру, оскільки солодощі від згущеного молока цілком вистачить.

    Інгредієнти:

    • згущене молоко – 380 г;
    • варена згущене молоко – 380 г;
    • яйце – 1 шт.;
    • сода – 10 г;
    • борошно 550 г;
    • олія – 200 р.

    Приготування

  • Збийте згущене молоко з яйцем, борошном і содою.
  • Сформуйте 8 коржів і обсмажте їх.
  • Промажте коржі кремом з вареного згущеного молока і масла.
  • Шоколадний торт на сковороді – рецепт

    Шоколадний торт на сковороді – фаворит зимового сезону. Шоколадні коржі, просочені ніжним вершковим кремом, швидко насичують, заряджають бадьорістю і енергією на цілий день, чого особливо хочеться в холодну пору року. При цьому десерт підкуповує простотою приготування: потрібно лише додати в тісто ложку какао і замісити його.

    Інгредієнти:

    • згущене молоко – 580 г;
    • яйце – 2 шт.;
    • какао – 30 г;
    • цукор – 40 г;
    • розпушувач – 10 г;
    • борошно – 400 г;
    • масло – 120 г;
    • сметана – 100 г;
    • цукрова пудра – 25 г;
    • ягоди – 100 р.

    Приготування

  • Перемішайте 380 г згущеного молока з цукром, яйцями, какао, борошном і розпушувачем.
  • Сформуйте 6 коржів і обсмажте.
  • Збийте 200 г згущеного молока із сметаною, маслом і пудрою.
  • Змастіть коржі кремом і прикрасити ягодами.
  • Бісквітний торт на сковороді

    Торт без духовки на сковороді включає в себе не тільки тонкі коржі, замішані на згущеному молоці, але і бісквітне тісто. Його замішують згідно класичним рецептом з борошна, масла, цукру і яєць, виливають на сковороду, застелену пергаментом і, накривши кришкою, томят на мінімальному вогні, що в підсумку дає пишний, повітряний і вологий корж.

    Інгредієнти:

    • яйце – 4 шт.;
    • борошно – 200 г;
    • цукор – 250 г;
    • олія – 350 г;
    • згущене молоко – 250 г;
    • розпушувач – 10 р.

    Приготування

  • Збийте яйця з цукром, борошном, розпушувачем і 100 г масла.
  • Вилийте тісто на сковороду з пергаментом і тушкуйте під кришкою 30 хвилин.
  • Корж розріжте на три частини. Кожну змастіть кремом зі згущеного молока і масла.
  • Банановий торт на сковороді

    Бажаючим додати в торт на швидку руку на сковороді свіжості і екзотики, краще всього використовувати банани. З-за невисокої вартості, вони вже перейшли в розряд повсякденних фруктів, а тому, частіше використовуються у випічці, додаючи коржам ніжності, солодощі, ароматності, і прекрасно поєднуючись зі згущеним кремом.

    Інгредієнти:

    • банан – 3 шт.;
    • борошно – 750 г;
    • кефір – 250 г;
    • цукор – 125 г;
    • яйце – 2 шт.;
    • сода – 10 г;
    • згущене молоко – 300 г;
    • масло – 220 г;
    • сироп – 60 мл

    Приготування

  • Збийте яйця з кефіром і цукром.
  • Додайте соду, борошно, 100 г масла і сформуйте 4 коржа.
  • Обсмажте на сковороді.
  • Перекладіть скибочками бананів, змастіть кремом зі згущеного молока і масла, і полийте сиропом.
  • Торт з листкового тіста на сковороді

    Кулінари роблять легкий торт на сковороді з покупного листкового тіста. Враховуючи, що виріб і так не обтяжливо, краще замісити тісто власноруч. Тим більше, що його півгодинна готування дозволить отримати тонші коржі, які, в поєднання зі згущеним кремом, перетворяться в один з варіантів популярного «Наполеона».

    Інгредієнти:

    • маргарин – 250 г;
    • борошно – 750 г;
    • яйце – 1 шт.;
    • згущене молоко – 380 г;
    • олія – 200 г;
    • крижана вода – 80 мл

    Приготування

  • Маргарин перетріть з борошном.
  • Додайте яйце і воду.
  • Сформуйте 8 кульок і відправте їх в морозилку на 15 хвилин.
  • Розкачати в коржі і обсмажте.
  • Змастіть кремом зі згущеного молока і масла.
  •  

    Загрузка...