Тістечка без випічки на швидку руку – рецепти шоколадного, фруктового, сирного та желейного десерту

Щоб не включати духовку, особливо в жаркий період року, можна готувати тістечка без випічки на швидку руку. Це хороший спосіб поласувати оригінальним десертом, а різноманітність варіантів допоможе творити незвичайні солодощі і радувати близьких кожен день, не повторюючи рецепт.

Загрузка...

Як приготувати торт без випічки?

Способів приготувати швидкий торт без випічки неймовірне безліч. Для реалізації рецептів, деколи не потрібні складні або недоступні продукти, більшість домашніх кулінарів обходяться компонентами, які завжди є на кухні.

  • Прості і швидкі торти без випічки на швидку руку можна готувати з покупних коржів: листкових, бісквітних, медових, пісочних. Просочувати можна сметаною, згущеним молоком або більш складним кремом.
  • Влітку дуже популярні рецепти холодних десертів. Готувати можна желейні, сирні, вершкові десерти та наповнювати свіжими фруктами або ягодами.
  • Простий торт без випічки, користується великою популярністю – з печива, крекерів, кукурудзяних паличок. Просочують таку «основу» згущеним молоком або вершковим, сметанним кремом.
  • З зефірної основи виходять незвичайні торти без випічки на швидку руку, ласощі виходить ніжним, м’яким, дуже апетитним.
  • Торт «Сніжок» без випічки

    Дуже швидкий і шалено смачний желейний торт без випічки зможе приготувати і підліток. В рецепті застосовують свіжий апельсин, але враховуючи його соковитість, він може зробити готовий десерт не надто привабливим. Щоб ласощі вийшло ще і красивим, очищені і порізані цитрусові дольки потрібно додавати в основу підмороженим.

    Інгредієнти:

    • сирна маса – 600 г;
    • гаряча вода – 100 мл;
    • сметана 25% – 250 мл;
    • пісочне печиво – 200 г;
    • цукрова пудра – 150 г;
    • апельсин – 1 шт.;
    • кокосова стружка – 70 г;
    • желатин – 40 р.

    Приготування

  • Желатин залити гарячою водою, перемішати до розчинення гранул.
  • Збити сир і сметану, додати цукрову пудру.
  • Апельсин очистити, порізати довільно, підморозити до твердого стану (не заморожувати в лід!).
  • У сирну масу вилити желатин, ретельно перемішати.
  • У форму, застелену плівкою, викладати по черзі сир, апельсини і розкришене печиво.
  • Завершальний шар – сир.
  • Желейні тістечка без випічки зроблені на швидку руку охолоджуються не менше 5 годин.
  • Перевернути заготовку на блюдо, зняти плівку, обсипати кокосовою стружкою.
  • Загрузка...

    Торт «Наполеон» без випічки

    Незвичайний рецепт, який точно сподобається зайнятим господаркам – торт «Наполеон» без випічки печива «Вушка». Печиво стане хорошою альтернативою коржам з листкового тіста, які потрібно розкачати і випікати, а тут пара хвилин на приготування крему і ще стільки ж на збір частування – і все готово, модно впевнено зустрічати гостей!

    Інгредієнти:

    • масло – 100 г;
    • згущене молоко – 400 р;
    • печиво «Вушка» – 600 р.

    Приготування

  • Збити масло зі згущеним молоком до однорідної маси.
  • На блюдо викладати шарами печиво, просочуючи кожен щедрою порцією крему.
  • Обмазати всю конструкцію залишком крему, обсипати крихтами печива.
  • Просочується торт 1-2 години.
  • Шоколадний торт без випічки

    Цей надзвичайно простий шоколадний торт без випічки з печивом готується за лічені хвилини, виходить шалено смачним і оригінальним на вигляд. Для реалізації ідеї можна і дітей підключити, настільки все просто, а інгредієнтів знадобиться дуже мало. Розрізати і подавати частування потрібно в холодному вигляді безпосередньо перед самим чаюванням.

    Інгредієнти:

    • печиво – 300 г;
    • олія – 200 г;
    • темний шоколад – 200 г;
    • ванільний цукор;
    • кольорові цукерки для прикраси.

    Приготування

  • Розтопити шоколад, додати масло і ванільний цукор, перемішати, трохи охолодити.
  • Прямокутну форму застелити фольгою, змастити дно кремом.
  • Викладати шарами печива, щедро просочуючи шоколадом.
  • Прибрати в холодильник на 3 години.
  • Тістечка без випічки прикрашають на швидку руку різнокольоровими цукерками.
  • Фруктовий торт без випічки

    Готувати торт без випічки з фруктами краще з сезонних свіжих плодів, так ласощі виходить більш насиченим, апетитним і красивим, з замороженими ягодами такого результату буде складно досягти. У даному рецепті застосовується бісквітний корж, його можна придбати в готовому вигляді в кондитерському відділі майже будь-якого магазина або замінити на м’яке печиво.

    Інгредієнти:

    • цукор – 200 г;
    • бісквіт – 1 шт.;
    • сметана – 25% – 500 мл;
    • желатин – 3 ст. л.;
    • фруктовий мікс – 200 р.

    Приготування

  • Залити гарячою водою желатин, залишити на 30 хвилин. Прогріти на водяній бані (не кип’ятити!) до розчинення гранул.
  • Збити сметану з цукром, тонкою цівкою ввести желатин, ретельно перемішати.
  • Застелити форму плівкою, викладати першим шар порізаних фруктів, слідом поламаний бісквіт і знову фрукти.
  • Залити сметанно-желейною масою.
  • Дуже смачний торт без випічки охолоджується не менше 2 годин.
  • Торт «Рафаелло» без випічки

    Шалено смачний, насичений кокосовий торт «Рафаелло» без випічки печива готується просто і майже без клопоту. Ніжний крем і збиті вершки відмінно поєднуються з пісочним печивом і вареним згущеним молоком. Кокосову стружку краще вибрати дрібну, якщо такої не знайшлося, можна подрібнити її в кавомолці, так сухі шматочки не будуть заважати насолоджуватися чудовим смаком десерту.

    Інгредієнти:

    • масло – 100 г;
    • сухе печиво – 300 г;
    • варена згущене молоко – 100 г;
    • кокосова стружка – 100 г;
    • цукрова пудра – 2 ст. л.;
    • цукор – ½ ст.;
    • молоко – 300 мл;
    • вершки 33% – 1 ст.;
    • крохмаль – 2 ст. л.

    Приготування

  • У сотейнику змішати борошно, крохмаль і цукор, вливаючи молоко, перемішувати, щоб не з’явилися грудочки.
  • Прогріти масу до закипання і згущення.
  • Кинути масло, перемішати, остудити.
  • У форму викласти трохи крему, розподілити печиво, змастити згущеним молоком.
  • Викласти ще печиво, весь крем, накрити печивом.
  • Збити вершки з пудрою, розподілити поверх торта, обсипати кокосовою стружкою.
  • Залишити торт для просочення на ніч у холодильнику.
  • Сирний торт без випічки з печивом

    Можна зробити простий торт з сиру без випічки, але здивувати таким рецептом допоможуть фруктові або ягідні компоненти, добре доповнить частування шоколадна глазур, якою прикрашають ласощі. Десерт вийде смачним, ніжним, а нудотність наповнення збалансують персикові часточки, застосовувати можна консервовані, обсушені від сиропу.

    Інгредієнти:

    • шоколадна глазур – ½ ст.;
    • сир – 500 г;
    • пісочне печиво – 30 шт.;
    • сметана – 2/3 ст.;
    • цукор – 2/3 ст.;
    • масло – 100 г;
    • персики – 1 б.

    Приготування

  • Збити сир з цукром і сметаною, додати м’яке масло.
  • Персики порізати кубиком.
  • Застелити форму плівкою, дно змастити кремом.
  • Перед додаванням печива в торт, його вмочують у персиковому сиропі.
  • Викладати шарами печиво, крем, персики.
  • Завершальний шар – печиво, його не потрібно просочувати.
  • Охолоджувати 2 години. Перевернути десерт на блюдо, зняти плівку.
  • Прикрасити зверху персиковими скибочками, полити глазур’ю.
  • Торт «Мурашник» без випічки печива – рецепт

    Торт «Мурашник» без випічки – хороший спосіб швидко порадувати домашніх шалено смачним і солодким частуванням, не включаючи духовку. Віддайте всі інгредієнти малюкам, і вони з радістю створять ласощі самі – це хороший спосіб зайняти дітей на деякий час і допомогти у розвитку дрібної моторики рук.

    Інгредієнти:

    • варена згущене молоко – 1 б.;
    • масло – 150 г;
    • подрібнені горіхи – 1 жменя;
    • крупно розкришене печиво – 400 р.

    Приготування

  • Викласти печиво і горіхи у велику ємність.
  • Змішати масло зі згущеним молоком до однорідності.
  • З’єднати крем і печиво, зібрати ком.
  • Викласти на блюдо, сформовать гірку.
  • Різати і подавати торт можна через 2-3 години.
  • Торт з кульок «Несквік» без випічки

    Готується смачний і хрусткий торт без випічки за 2 хвилини, всі компоненти змішуються, формується частування, але подається через 30 хвилин, потрібно дати шоколаду застигнути. Збалансує і чудово доповнить смак солодощі – апельсиново-бананове пюре, яке готується трохи наперед і застосовується тільки в охолодженому вигляді, щоб не розмочити кульки.

    Інгредієнти:

    • кульки – 1 п.;
    • шоколад – 200 г;
    • олія – 200 г;
    • апельсин – 1 шт.;
    • банан – 2 шт.

    Приготування

  • Шоколад розтопити, змішати з м’яким маслом, охолодити.
  • Очистити апельсин, пробити блендером, додати банан, розім’яту виделкою, охолодити пюре.
  • У мисці з’єднати кульки з кремом, добре перемішати, викласти у форму з плівкою.
  • Зверху розподілити пюре, засипати кульками.
  • Охолоджувати 30 хвилин.
  • Торт з рулетів без випічки

    Цей смачний торт без випічки виходить ще і дуже красивим, тому його впевнено можна готувати для урочистої події. М’які бісквітні рулети добре поєднуються з ніжним вершковим кремом, смак якого збалансований ананасом. Рулети можна спекти самому або застосувати покупні, знадобиться бісквітний корж і роз’ємна форма для випічки 26 див.

    Інгредієнти:

    • рулети – 20 шматків по 2 див.;
    • тонкий бісквітний корж – 1 шт.;
    • ананаси – 1 б.;
    • жовтки – 3 шт.;
    • цукор – 100 г;
    • ванілін;
    • ананасовий сироп – 100 мл;
    • желатин – 6 пластин;
    • вершки 33% – 500 мл

    Приготування

  • Ананаси процідити.
  • Замочити желатин на 20 хвилин.
  • Збити жовтки з ваніліном, влити сік, варити до кипіння, відставити.
  • Желатин віджати, ввести в крем, збивати до однорідної маси.
  • Збити вершки з цукром, ввести в крем, перемішати.
  • У форму по колу викласти рулети, в центр на дно покласти корж.
  • Корж просочити ананасовим соком.
  • Розподілити половину крему, викласти ананаси.
  • Залишок крему розрівняти на поверхні, прибрати в холодильник на ніч.
  • Зефірний торт без випічки

    Цей шалено смачний і солодкий торт без випічки зі згущеним молоком стане оригінальніше, якщо застосувати різнобарвний зефір. Додатково рецепт можна додати банани, цитрусові та горіхи. Крем стане більш легким, якщо доповнити його збитими вершками або сметаною, останній варіант переважно завдяки кисловатому присмаку, який збалансує нудотність десерту.

    Інгредієнти:

    • зефір – 500 г;
    • подрібнені горіхи – 1 ст.;
    • печиво – 200 г;
    • згущене молоко – 1 б.;
    • сметана – 200 мл;
    • олія – 200 р.

    Приготування

  • Кожну половину зефіру розрізати уздовж.
  • Подрібнити печиво, змішати з горіхами.
  • Збити масло зі згущеним молоком, додати сметану, перемішати.
  • Глибоку ємність застелити плівкою.
  • Викладати шарами зефір, крем, печиво з горіхами.
  • Повторювати шари, поки є інгредієнти.
  • Охолоджувати 4-6 годин.
  • Торт з пряників і бананів без випічки

    Банановий торт з пряників і сметани без випічки – хороший спосіб позбутися від випічки, яка залежалась і трохи затверділа. Десерт вийде дуже смачним, солодким і скрасить домашнє чаювання. Крем потрібно готувати тільки з покупної сметани 25% жирності, вона має кислуватий присмак, який нівелює нудотність пряників і солодкість фруктів.

    Інгредієнти:

    • шоколадні пряники – 500 г;
    • банани – 3 шт.;
    • молоко – 150 л;
    • сметана – 500 г;
    • шоколад для оформлення.

    Приготування

  • На блюдо першим шаром викласти пряники, змочені в теплому (не гарячий) молоці.
  • Змастити сметаною, розкласти гуртки бананів.
  • Повторювати шари, останній – пряниковий.
  • Обмазати торт сметаною, притрусити шоколадною стружкою.
  • Залишити в холодильнику на 4-5 годин.
  •  

    Загрузка...