Смузі з кавуна – рецепти в блендері з бананом, динею, яблуками і з горілкою

Порадувати себе і близьких корисним і прохолодним напоєм допоможуть оригінальні рецепти приготування смузі з кавуна. Освіжаюче пиття виходить поживним, низькокалорійним і дивовижно смачним. Варіативність рецептів сподобається кожному кулінару, який захоче урізноманітнити повсякденний нудний раціон.

Загрузка...

Як зробити кавуновий смузі?

Перед тим, як приступити до приготування ласощів, слід розібратися з чим поєднується кавун в смузі. Червона м’якоть дуже вибаглива, швидко заветривается і окислюється, тому не можна готувати апетитне питво про запас. Коктейль можна приготувати на основі самих різних, часом навіть несподіваних продуктів.

  • Поєднується кавун з різними ягодами і фруктами. Доповнити основу напою можна бананами, динею, виноградом або лимоном.
  • Прекрасно проявляє себе в напої м’ята. При правильному виконання кавуновий смузі стане схожою на знаменитий коктейль «Мохіто».
  • Основою фруктового коктейлю служить молоко, йогурт або морозиво, знизити калорійність можна, виключивши молочні продукти, доповнивши склад щільними фруктами – бананами, наприклад.
  • Ідеальним виходить смузі в блендері з кавуна з льодом. Іншими підручними приладами складно домогтися потрібної щільної консистенції.
  • Кавуновий смузі в блендері

    Смачний і повітряний кавуновий смузі – рецепти для блендера прості і кожен зможе реалізувати будь-яку ідею і поєднувати різні інгредієнти, виходячи з власних уподобань. Щоб компоненти добре взбились, частина продуктів потрібно заморозити заздалегідь або додати жменю крижаних кубиків. Далі запропоновано базовий спосіб виготовлення напою, який можна урізноманітнити за смаком.

    Інгредієнти:

    • кавунова м’якоть – 500 г;
    • йогурт не солодкий – 100 мл;
    • молоко – 100 мл;
    • мед – 1 ст. л.;
    • лід – 5-6 кубиків.

    Приготування

  • Кавун без кісточок викласти в чашу, додати йогурт і влити молоко.
  • Ввести мед і кинути крижані кубики.
  • На максимальній потужності збити інгредієнти до однорідності і пишності.
  • Перелити смузі з кавуна в склянки і відразу подавати.
  • Загрузка...

    Кавуново-динний смузі

    Смачним виходить смузі з кавуна і дині без додавання молочних компонентів. Важливо пам’ятати про сполучуваність дині з деякими інгредієнтами, наприклад, з медом її не рекомендують вживати. Склад даного напою доповнить мікс заморожених ягід, а імбир урізноманітнює пікантним присмаком нудотність напою. Якщо смузі здасться занадто густим, додайте трохи крижаної води в процесі збивання.

    Інгредієнти:

    • кавун – 300 г;
    • диня – 200 г;
    • заморожені ягоди – 100 г;
    • вода – 150 мл;
    • імбир тертий – 1 ч. л.;
    • цукор – 1 ст. л.;
    • кориця – 1 щіпка;
    • лід – 5-6 кубиків.

    Приготування

  • У чашу блендера занурити кавунові шматочки і диню.
  • Ввести трохи розморожені ягоди, цукор і корицю, додати імбир.
  • Додати лід, збити на максимальній потужності.
  • При необхідності додати крижаної води, ще раз збити до пишноти.
  • Подавати з листочком м’яти, притрусивши дрібкою кориці.
  • Кавуново-банановий смузі

    Смачний, ситний і дуже поживний смузі з кавуна і банана – ідеальне рішення для сніданку. Перед приготуванням потрібно один банан порізати і заморозити, кавун повинен бути добре охолодженим, тільки за таких умов маса вийде пишною і трохи в’язкого, таким і повинен бути правильний смузі.

    Інгредієнти:

    • банани – 2 шт.;
    • кавун – 400 г;
    • молоко – 100 мл;
    • йогурт – 50 г;
    • цукор – 1 ст. л.;
    • кориця – 1 щіпка;
    • ванілін – 1 щіпка.

    Приготування

  • Один банан порізати і заморозити. Молоко йогурт і кавун повинні бути охолодженими.
  • У чашу блендера занурити всі інгредієнти, включаючи корицю і ванілін.
  • Збити на максимальній потужності, перелити смузі з бананів і кавуна в склянки і відразу подавати.
  • Смузі з кавуна і яблук

    Кавуновий смузі з яблуками – гарна ідея для різноманітності простого і нудного меню. Ідеально підійде коктейль для обіднього перекусу або другого сніданку тим, хто дотримується правильного харчування. Напій виходить щільний, тягучий і дуже прохолодний. В якості основи краще використовувати знежирений йогурт, солодощі додасть мед або кленовий сироп.

    Інгредієнти:

    • кавунова м’якоть – 300 г;
    • яблука – 2 шт.;
    • йогурт – 100 мл;
    • мед – 2 ст. л.;
    • заморожений банан – 1 шт.;
    • ванілін і кориця – по 1 щіпці.

    Приготування

  • Яблука очистити, видалити насіння, порізати довільно.
  • Занурити всі інгредієнти в чашу, доповнити ваніліном, медом та корицею.
  • Збити на максимальній потужності, поки яблука не перетворяться на пюре.
  • Перелити в склянки, прикрасити і подавати негайно.
  • Смузі з кавуном і молоком

    Смузі з кавуна, рецепт якого передбачає молочну основу, готувати просто, інгредієнти добре поєднуються і рівномірно перемішуються. Щоб мілкшейк вийшов щільним і пишним, всі інгредієнти повинні бути сильно охолодженими, молоко потрібно трохи підморозити, так щоб воно взялося крижаною скоринкою.

    Інгредієнти:

    • молоко – 200 мл;
    • кавунова м’якоть – 300 г;
    • заморожений банан – 1 шт.;
    • заморожена полуниця – 300 г;
    • вишневий сироп – 20 мл

    Приготування

  • У чашу блендера кинути поламаний банан, кавунові шматочки.
  • Трохи розморозити полуницю, додати до загальної маси.
  • Ввести сироп і підморожене молоко.
  • Збити на максимальній потужності до отримання щільної консистенції.
  • Перелити смузі з молока і кавуна в склянки і відразу подавати.
  • Смузі з кавуна і морозива

    Справжній літній десерт – кавуновий смузі з морозивом. Приготоване ласощі по минималистичному рецептом виходить дуже смачним і самодостатнім, але при бажанні список інгредієнтів можна розширити, доповнивши склад бананами, ягодами, карамеллю і прянощами. Смачне і густе частування подають негайно, поки коктейль не почав танути.

    Інгредієнти:

    • кавунова м’якоть – 500 г;
    • заморожені ягоди – 200 г;
    • пломбір – 200 г;
    • імбир тертий – 1 ч. л.;
    • карамельний сироп – 1 ст. л.;
    • м’ята – 3-4 листочка;
    • заморожені банани – 2 шт.

    Приготування

  • Кавун порізати довільно, покласти в чашу.
  • Ягоди і банани відправити слідом до кавуна.
  • Кинути імбир, влити сироп.
  • Останнім додають морозиво.
  • Збити на максимальній потужності до щільної і пишної маси.
  • Розлити у великі склянки, відразу подавати смузі з кавуна, прикрасивши листочком м’яти.
  • Смузі з кавуна і винограду

    Будь рецепт кавунового смузі в домашніх умовах можна доповнити цікавими інгредієнтами, найкраще поєднувати з сезонними плодами, які одночасно дозрівають. Виноград в даному випадку використовують без кісточок, киш-миш підійде ідеально. Солодощі плодів вистачить, тому доповнювати склад підсолоджувачами не обов’язково

    Інгредієнти:

    • кавунова м’якоть – 500 г;
    • киш-миш – 400 г;
    • йогурт нежирний – 100 мл;
    • гренадин – 10 мл;
    • лід – 8-10 кубиків.

    Приготування

  • У чашу блендера покласти порізану м’якоть кавуна, виноград.
  • Ввести йогурт, гренадин і лід.
  • Збити на максимальній потужності, подавати відразу.
  • Смузі із замороженого кавуна

    Ідеальний кавуновий смузі – рецепт, який вимагає заморожування більшості інгредієнтів, тільки завдяки цьому нехитрому прийому напій вийде густим, пишним і щільним. Традиційно можна доповнити склад бананом і молочними продуктами, але по-новому заграє коктейль, якщо наповнити його замороженим ягідним міксом, а лаймовий сік і м’ятні листя зроблять напій схожим на «Мохіто».

    Інгредієнти:

    • заморожена кавунова м’якоть – 500 г;
    • м’ятні листя – 1 жменя;
    • лайм – 2 шт.;
    • вода газована – 1 ст.;
    • заморожена полуниця – 100 р.

    Приготування

  • Кавуновий лід, полуницю, лаймовий сік і воду занурити в чашу блендера.
  • Додати м’ятні листя, збити на високій швидкості.
  • Перелити в склянки, прикрасити м’ятним листям і часточкою лайма, відразу подавати.
  • Смузі кавуновий з горілкою

    Приготувати алкогольний кавуновий смузі в домашніх умовах дуже просто. Напій краще подавати в келихах для мартіні, крім горілки в склад додають фруктовий лікер, ідеально підійде динний або абрикосовий. Готується коктейль швидко, але в кілька етапів. Бокали повинні бути охолодженими.

    Інгредієнти:

    • кавун – 500 г;
    • горілка – 100 мл;
    • сироп цукровий – 10 мл;
    • вода – 1 ст.;
    • фруктовий лікер – 50 мл;
    • лід.

    Приготування

  • Кавунову м’якоть і воду збити блендером.
  • Шейкером змішати горілку і лікер, цукровий сироп і 50 мл кавунового соку.
  • Змішати алкогольну суміш з кавунової, розлити по келихах, доповнити льодом і подавати.
  •