Шоколадний торт без випічки – рецепти з бананом, з кульок, з печивом і пряниками

Для будь-якої господині шоколадний торт без випічки стане справжнім порятунком, коли на порозі неждані гості. Існує безліч оригінальних рецептів, як миттєво, так довгого приготування, так що можна вибрати на будь-який смак.

Загрузка...

Як приготувати шоколадний торт без випічки?

Смачний шоколадний торт без випічки – особливий список рецептів, який затребуваний не тільки для дитячих свят. Приготувати таку страву просто, але варто пам’ятати про деякі секрети:

  • Плитковий шоколад необхідно натерти на тертці.
  • Зберігати шоколадний торт без випічки в холодильнику треба в пекарської папері.
  • Оздоблювати виріб можна кокосовою стружкою, зефіром.
  • Час застигання можна скоротити, помістивши виріб на 20 хвилин у морозилку.
  • Торт без випічки з шоколадних кульок

    Шоколадний торт без випічки за 15 хвилин робиться з кульок. На смак – легкий, вишуканий і хрусткий, для просочення потрібно зовсім небагато часу. До складу входить 4 інгредієнта, які легко придбати. На випадок приходу нежданих гостей, кожної господині не зайве мати їх у непорушному запасі.

    Інгредієнти:

    • згущене молоко – 240 г;
    • вершкове масло – 180 г;
    • кульки – 250 г;
    • арахіс – 100 р.

    Приготування

  • Розм’якшити масло. Рецепт торта з шоколадних кульок без випічки вимагає продукту, жирністю не нижче 85%.
  • Розвести молоком, збити.
  • Додати арахіс, кульки, перемішати.
  • Викласти на блюдо, прибрати в холод на 4 години.
  • Загрузка...

    Шоколадно-банановий торт без випічки – рецепт

    Часто для кондитерських та шоколадних виробів використовують банани, десертними вважаються тільки жовті, а зелені вимагають попередньої термічної обробки. За поживністю цей фрукт прирівнюють до картоплі, у ньому багато калію, вітамінів С і А. Шоколадно-банановий торт без випічки готується дуже швидко.

    Інгредієнти:

    • пісочне печиво – 200 г;
    • вершкове масло – 50 г;
    • желатин – 10 г;
    • молоко – 0,5 склянки;
    • сметана – 400 мл;
    • цукор – 4 ст. ложки;
    • какао – 4 ст. ложки;
    • банани – 2 шт;

    Приготування

  • Шоколадний торт без випічки з бананами буде смачніше, якщо вибрати кристалічний желатин.
  • Печиво подрібнити, змішати з розтопленим маслом.
  • Викласти у форму, прибрати в холод на 15 хвилин.
  • Збити сметану з цукром.
  • Додати какао і цукор в молоко. Потримати на вогні до загусання.
  • Остудити, змішати зі сметаною.
  • Влити желатин.
  • Банани порізати, викласти на коржі.
  • Залити кремом.
  • Помістити на холод.
  • Шоколадний торт без випічки з печивом

    Найпростішим по рецептурі вважається торт з печива і шоколаду без випічки. З його приготуванням легко впорається навіть підліток, тому досвідчені кулінари радять використовувати цей рецепт для святкового сюрпризу. Печиво краще брати пісочне, його подрібнити набагато легше, ніж інші вироби.

    Інгредієнти:

    • печиво – 650 г;
    • какао – 50 г;
    • цукор – 200 г;
    • вершкове масло – 120 г;
    • молоко – 30 мл;
    • темний шоколад – 50 р.

    Приготування

  • Розчинити цукор і какао на воді, довести до кипіння.
  • Додати масло, варити 5 хвилин. Остудити.
  • Печиво поламати.
  • Залити шоколадом, перемішати.
  • Викласти у форму, прибрати в холод на півгодини.
  • У гарячому молоці розчинити шоколад.
  • Полити корж кремом.
  • Торт з шоколадних пряників без випічки

    Кулінари пропонують ще один оригінальний шоколадний торт без випічки – рецепт включає шоколадні пряники. Саме складне в приготуванні – акуратно розрізати їх вздовж, щоб не раскрошились. Краще брати вироби більш тверді, але не черстві. Ніж рекомендується використовувати з тонким лезом.

    Інгредієнти:

    • пряники – 0,5 кг;
    • сметана – 500 г;
    • ванільний цукор – 1 пакетик.

    Приготування

  • Збити сметану з цукром.
  • Пряники розрізати, викласти шарами, змащуючи кремом.
  • Заповнити прогалини раскрошенным пряником.
  • Прибрати в холод на 2 години.
  • Шоколадно-лимонний торт без випічки

    У списку літніх десертів особливе місце займає торт без випічки з шоколадом, що містить лимон. Легка кислинка додасть пікантності, головне – уважно дотримуватися пропорції. Рекомендується брати для приготування стиглі плоди, якщо куплені зелені, кількість цедри потрібно на чверть зменшити.

    Інгредієнти:

    • желатин – 20 г;
    • печиво – 200 г;
    • вершкове масло – 30 г;
    • лимонна вода – 60 мл;
    • сир – 600 г;
    • йогурт – 300 г;
    • лимони – 4 шт;
    • крохмаль – 1 ч. ложка;
    • цукор – 200 г;
    • молоко – 100 г;
    • какао – 3 ст. ложки.

    Приготування

  • Поставити желатин набухати.
  • Приготувати лимонну воду: 1 ст. ложка соку на 60 мл води.
  • Печиво подрібнити, змішати з лимонною водою і маслом.
  • Укласти на блюдо. Поставити в холод.
  • Збити сир з йогуртом.
  • Лимонний крем для шоколадного торта без випічки робиться з цедри, віджати сік. Змішати його з крохмалем.
  • Додати цукор, розтерти.
  • Для шоколадного крему змішати цукор, какао і молоко.
  • Поставити обидва крему на вогонь, довести до загустіння, додати в кожен желатин.
  • Одну половину сирної маси збити з шоколадним кремом, іншу – з лимонним.
  • На корж викласти шоколадний крем, потім – лимонний.
  • Прибрати в холодильник на 3 години.
  • Вишнево-шоколадний торт без випічки

    Для таких рецептів важливу роль відіграє вибір печива, яке надає свій смак. Вишнево-шоколадний торт з «Савоярді» без випічки порівнюють з відомим тірамісу, але він більш економний. І менш витратний за часом. Як показує практика, бюджетний варіант за смаком навіть чоловікам, які менше воліють солодощі.

    Інгредієнти:

    • темний шоколад – 100 г;
    • савоярді – 200 г;
    • вишня – 300 г;
    • цукор – 4 ст. ложки;
    • крохмаль – 3 ст. ложки;
    • кориця – 0,5 ч. ложки;
    • апельсиновий сік – 2 ст. ложки.
    • вершки – 80 мл

    Приготування

  • Печиво подрібнити.
  • Розчинити шоколад у вершках, додати печиво.
  • Викласти суміш у форму, охолодити.
  • Змішати цукор, крохмаль, корицю, сік, закип’ятити.
  • Додати вишні.
  • Масу викласти на корж, прибрати в холод.
  • Торт «Три шоколаду» без випічки

    Самим оригінальним, насиченим, незвичайним і смачним вважається шоколадний торт-мус без випічки, до складу якого входять 3 види шоколаду. Його приготування вимагає набагато більше часу, але компенсацією будуть заслужені компліменти гостей. Для цього рецепта підійде тільки плитковий шоколад.

    Інгредієнти:

    • білий шоколад – 150 г;
    • желатин – 30 г;
    • вершки – 550 мл;
    • молоко – 550 мл;
    • молочний шоколад – 150 г;
    • темний шоколад – 200 р.

    Приготування

  • Розвести желатин, залишити набухати. Цей шоколадний торт без випічки – з різних шарів, так що порцію краще поділити на 3 частини.
  • На кожен шар шоколаду витрачається по 200 мл молока і вершків, 10 г желатину.
  • Білий шоколад подрібнити, додати в молоко. Долити вершків, довести майже до кипіння. Остудити, додати желатин.
  • Вилити суміш у форму, охолодити 3 години.
  • Те ж саме проробити з молочним шоколадом. Намазати поверх першого шару і залишити ще на 3 години на холоді.
  • Повторити процедуру з чорним шоколадом. Охолодити.
  • Сирно-шоколадний торт без випічки

    Дуже оригінальним виходить торт без випічки з шоколадною глазур’ю з застосуванням сирної маси. Готується в 2 етапи, виріб повинен побути ніч в холоді, а помадка наноситься на ранок. І потрібна ще пара годин, щоб шедевр просочився кремом. А плюс в тому, що десерту можна надати оригінальну форму.

    Інгредієнти:

    • кава – 2 ч. ложки;
    • печиво – 54 шт;
    • сир – 0,5 кг;
    • желатин – 2 ч. ложки;
    • какао – 2 ст. ложки;
    • цукор – 1 склянка;
    • цукрова пудра – 2 склянки;
    • молоко – 0, 5 склянки;
    • вершкове масло – 50 р.

    Приготування

  • Поставити желатин розбухати, залив молоком.
  • Зварити каву.
  • Змішати сир, какао, цукор і желатин.
  • Шоколадний торт з сиру без випічки буде виглядати оригінально, якщо створити його у вигляді гірки. Печиво, занурюючи в каві, викладають на целофан шарами: 6 штук в довжину, 3 – в ширину.
  • Сирною масою промазати кожен шар.
  • Вирівняти, прибрати в холод на ніч.
  • Для крему в каву на молоці додати цукрову пудру, какао, розтоплене масло. Остудити.
  • Намазати торт з усіх боків. Потримати в холоді.
  • Торт без випічки «Зефір в шоколаді»

    Ще один рецепт – простий шоколадний торт без випічки з зефіром, можна використовувати пастилу. Головна складність – порізати їх на рівні половинки. Пастилу розрізають уздовж, зефір – надвоє, ніж кондитери радять вибирати тонкий. Щоб крихти не прилипали до лезу, його потрібно постійно мочити у воді.

    Інгредієнти:

    • зефір – 400 г;
    • вершкове масло – 200 г;
    • какао – 4 ст. ложки;
    • згущене молоко – 400 мл;
    • горіхи – 100 р.

    Приготування

  • Збити масло, какао та згущене молоко.
  • Зефір викласти шарами, намазуючи кожен кремом.
  • Прибрати в холод на 2 години.
  • Змішати какао зі згущеним молоком.
  • Промазати зверху «коржі».
  • Шоколадний зефірний торт без випічки буде смачніше, якщо чергувати шари з пастилою.
  • Прикрасити горіхами.
  •  

    Загрузка...