Салат з млинцями – рецепти з копченою куркою, шинкою, огірками та яловичиною

Салат з млинцями – самобутнє творіння господинь, які перебували в пошуку стильних і простих страв. Останнім їм вдалося: рум’яні смужки тіста виглядають оригінально і сучасно, поєднуються з сотнею компонентів, а деякі варіанти стали настільки популярними, що отримали власні назви і прикрашають численні домашні столи.

Загрузка...

Як приготувати млинці для салату?

Смачний салат з млинцями неможливий без головного компонента – млинців. Їх можна зробити за улюбленим рецептом або використовувати класичний варіант, в цьому випадку, слід з’єднати два яйця зі 120 г борошна 120 мл молока, 20 мл рослинного масла, пучкою солі і збити до однорідності. Підсмажити 5 млинців, згорнути їх рулетом і нарізати смужками.

  • В тісто обов’язково слід додавати рослинне масло, тоді млинці не будуть прилипати і швидко просмажаться.
  • Не потрібно рясно змащувати маслом сковороду: млинці вийдуть жирними і зіпсують смак салату.
  • Для салатів з морепродуктів краще спекти яєчні млинці. Вони ніжніше звичайних і зможуть вигідно підкреслити приємний рибний присмак.

Салат з яєчними млинцями

Рецепт млинців для млинцевого салату не обмежується класичним варіантом. Не менш смачними і хрусткими виходять яєчні млинці. Їх приготування полегшують чіткі пропорції, де на тісто для одного млинця потрібно одне яйце і по столовій ложці борошна і майонезу. Такі млинці дуже ніжні і затребувані в закусках з копченостями і овочами.

Інгредієнти:

  • яйце – 2 шт.;
  • борошно – 40 г;
  • майонез – 100 р.
  • масло – 10 мл;
  • сервелат – 150 г;
  • солоний огірок – 1 шт.

Приготування

  • Збийте два яйця з борошном і 40 г майонезу.
  • Спечіть два млинця і наріжте смужками.
  • З’єднайте з огірком і ковбасою.
  • Заправте салат простий млинцями майонезом.
Загрузка...

«Міністерський» салат з млинцями – класичний рецепт

«Міністерський» салат з млинцями – рецепт, завдяки якому старомодне радянських блюдо придбало новий смак і сучасний вигляд. Прісні яєчні млинці, схожі з омлетом, не обтяжують закуску, а надають їй легкість, ніжність і елегантність, чудово поєднуючись з яловичиною, солоними огірками і пікантною заправкою з майонезу.

Інгредієнти:

  • відварна яловичина – 300 г;
  • яйця – 4 шт.;
  • майонез – 80 г;
  • солоний огірок – 2 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • масло – 20 мл

Приготування

  • Із збитих з маслом яєць підсмажте 2 млинчика і наріжте їх соломкою.
  • З’єднайте з цибулею, яловичиною і огірком.
  • Заправте салат «Міністерський» з млинцями майонезом.

Італійський салат з млинцями – рецепт

Італійський салат з млинцями створений за мотивами середземноморської кухні. Італійці люблять готувати салати з макаронних виробів, а наші господині замінили звичну їм пасту на близькі нам млинці. Даний салат представляє поєднання хрустких млинчиків з ніжним курячим філе, кукурудзою, огірком і освіжаючої заправкою із зелені і майонезу.

Інгредієнти:

  • яйце – 4 шт.;
  • борошно – 40 г;
  • відварене куряче філе – 350 г;
  • кукурудза – 100 г;
  • маринований огірок – 1 шт.;
  • майонез – 80 р.

Приготування

  • Збийте яйця з борошном, спечіть млинчики і наріжте їх смужками.
  • Наріжте філе і огірок.
  • Змішайте всі компоненти з майонезом.
  • Наполягайте салат «Італійський» з млинцями 30 хвилин.

Салат з куркою і млинцями з крохмалю

Салат з млинцями і копченою куркою – проста, легка і швидка в приготуванні закуска. Копчена грудка, володіє яскравим ароматом і ніжним м’ясом, прекрасно контрастує з прісними млинцями, які, для більшої хрусткості, зроблені на крохмалі. Блюдо настільки швидко готується, що навіть смаження млинців, займає 5 хвилин, здасться вам довгою.

Інгредієнти:

  • яйця – 6 шт.;
  • крохмаль – 40 г;
  • масло – 40 мл;
  • копчена грудка – 250 г;
  • йогурт – 60 мл

Приготування

  • Збийте 3 яйця з маслом і крохмалем.
  • Підсмажте 3 млинчика і наріжте їх смужками.
  • Решта яйця зваріть і подрібніть.
  • З’єднайте з курячою грудкою, цибулею і млинцями.
  • Заправте салат з млинцями і куркою йогуртом.

Салат «Пеньок» з млинців

Дуже простий і приголомшливо видовищний салат з млинцями і шинкою «Пеньок» залишить позаду всі інші закуски. Він готується з звичайних млинців, які розрізаються, укладаються певним чином, промащуються, фаршируються начинкою з шинки, овочів і майонезу, і згортаються в рулет, перетворюючись у казково смачний «пеньок».

Інгредієнти:

  • яйце – 6 шт.;
  • борошно – 150 г;
  • молоко – 250 мл;
  • паприка – 10 г;
  • відварна картопля – 2 шт.;
  • відварна морква – 2 шт.;
  • шинка – 350 г;
  • консервовані опеньки – 60 г;
  • майонез – 80 г;
  • плавлений сир – 100 р.

Приготування

  • Збийте 2 яйця з борошном, паприкою і молоком і підсмажте 8 млинців.
  • Решта яйця відваріть і натріть.
  • Подрібніть моркву і картоплю.
  • Перемішайте все з майонезом.
  • Розріжте млинці навпіл. 13 половинок покладіть внапуск, змастіть сиром, покладіть начинку і скрутіть в рулет.
  • З 3 половинок зробіть коріння.
  • Прикрасьте салат з млинцями опеньками.

Салат з печінкових млинців

Салат з печінкових млинців нарізаних соломкою – прекрасна альтернатива однойменною тортів. На відміну від останніх, блюдо швидше готується, не вимагає часу на просочування, і може відразу подаватися до столу. Такі млинці дуже поживні і мають гіркуватий печінковий смак, який добре гармонує з гострими овочами.

Інгредієнти:

  • печінка – 250 г;
  • борошно – 40 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • олія – 60 мл;
  • корейська морква – 150 г;
  • солоний огірок – 1 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • сметана – 60 р.

Приготування

  • Печінка пробийте з яйцем, борошном і 20 мл олії в блендері.
  • Підсмажте 3 млинчика і наріжте їх соломкою.
  • Додайте моркву, цибулю і огірок.
  • Заправте салат з млинцями сметаною.

Салат з млинцями, шинкою і огірками

Традиційно, салат з млинцями і огірком включає в свій склад м’ясні продукти, які вимагають підготовки, а це не завжди зручно. Прекрасне рішення – використовувати шинку. Вона поєднується з млинцями, огірками і різними овочами, що дозволяє зробити салат яскравіше і смачніше, і впоратися з приготуванням за 5 хвилин, просто застосувавши техніку нарізки.

Інгредієнти:

  • борошно – 120 г;
  • молоко – 200 мл;
  • яйце – 2 шт.;
  • газована вода – 100 мл;
  • цукор – 10 г;
  • масло – 20 мл;
  • шинка – 250 г;
  • свіжий огірок – 1 шт.;
  • перець – 1 шт.;
  • кукурудза – 120 г;
  • майонез – 200 р.

Приготування

  • З борошна, масла, яєць, молока і газованої води замісіть тісто.
  • Спечіть млинці і наріжте їх смужками.
  • Шинку, огірок і перець нашаткуйте соломкою.
  • Перемішайте всі компоненти з майонезом.

Салат з кальмарами і млинцями

Салат з кальмаром і яєчним млинцем – осучаснена версія класичного салату, де цей морепродукт, традиційно, сусідить з відварним яйцем. Новий рецепт набагато цікавіше: насичені смаком, хрусткі млинці яскраво контрастують з прісними кальмарами і свіжим огірком, добираючи солоноватости і гостроти від сиру і майонезу.

Інгредієнти:

  • тушка кальмара – 1 шт.;
  • огірок – 1 шт.;
  • яйце – 2 шт.;
  • сир – 70 г;
  • крохмаль – 20 г;
  • майонез – 100 р.

Приготування

  • Проваріть тушку 3 хвилини, охолодіть і наріжте.
  • Збийте 2 яйця з крохмалем і 20 г майонезу, підсмажте 2 млинчика і наріжте їх смужками.
  • Сир натріть, а огірок наріжте соломкою.
  • Перемішайте всі компоненти з майонезом.

Салат з буряком та млинцями

Кожен рецепт салату з млинцями запам’ятовується смаком і подачею. Представлений нижче, виконаний у вигляді букета квітів, не залишить байдужим нікого. В основі – листковий салат, який прикрашається млинцевим ролами, начиненими буряково-часниковою начинкою. Вона просочує тісто, з-за чого млинці набувають яскравий колір і схожість з трояндами.

Інгредієнти:

  • млинці – 4 шт.;
  • відварений буряк – 2 шт.;
  • зубок часнику – 3 шт.;
  • відварене куряче філе – 1 шт.;
  • корейська морква – 120 г;
  • волоські горіхи – 50 г;
  • отварный яйця – 3 шт.;
  • майонез – 200 р.

Приготування

  • Філе наріжте кубиками, буряк і яйця натріть на тертці.
  • Буряк перемішайте з часником і 40 г майонезу і відставте.
  • Укладіть компоненти шарами, змащуючи майонезом: курка, морква, яйця, горіхи.
  • Змастіть кожен млинець бурякової масою, скрутіть і наріжте шматочками. Зверху – зробіть надрізи.
  • Прикрасьте салат «трояндами».

Салат з яловичиною та млинцями

Салат з млинцями і м’ясом – «лінива» версія фаршированих млинців, віднімає мінімум часу. Для приготування потрібно обсмажити брусочки м’яса до рум’яності і з’єднати їх з смужками млинців. Фаршировані млинці їдять зі сметаною, а тут її використовують в якості заправки, яка надає соковитості пісній яловичині і не додає страві зайвих калорій.

Інгредієнти:

  • яловичина – 250 г;
  • млинці – 2 шт.;
  • черрі – 4 шт.;
  • сметана – 60 р.

Приготування

  • Обсмажте бруски яловичини.
  • Млинці наріжте соломкою.
  • Заправте сметаною і прикрасьте черрі.
Загрузка...