Салат з курячих шлунків – рецепти по-корейськи, з маринованою цибулею, грибами і омлетом

Салат з курячих шлунків – не тільки смачна, але надзвичайно корисна поживна закуска, яку доцільно вводити в свій раціон якомога частіше. Цінні властивості, якими володіє субпродукт, благотворно позначаться на травленні і стан всього організму в цілому.

Загрузка...

Як приготувати салат з курячих шлунків?

Готується салат з шлунками шляхом доповнення компонента іншими доречними продуктами і підходящої заправкою.

  • Курячі шлунки перед використанням позбавляють від плівок, ретельно промивають, після чого відварюють протягом 1,5 годин.
  • У воду при варінні шлунків можна додати цибулину, коріння, лавр і інші прянощі, завдяки чому смак субпродукту стане пікантніша.
  • Остуджують відварені шлунки без бульйону, після чого нарізають кубиками або соломкою.
  • Смачний салат з курячими шлунками вдасться приготувати, доповнивши базовий компонент яйцями, цибулею, грибами, маринованими огірками, відвареними або спассерованными овочами.
  • Заправкою для салату може бути майонез, сметана або мікс на основі рослинної олії з додаванням лимонного соку, оцту.
  • Салат з курячих шлунків з маринованою цибулею

    Однією з найбільш простих і доступних, але разом з тим смачних версій закуски є салат з курячих шлунків з цибулею, який попередньо потрібно замаринувати у воді з додаванням оцту, або використовуючи кисло-солодкий маринад з сіллю і цукром. Морква для ефектного зовнішнього вигляду можна перетерти на корейській тертці.

    Інгредієнти:

    • курячі шлунки – 250 г;
    • відварені яйця – 4 шт.;
    • салатний цибулю – 150 р;
    • морква – 1 шт.;
    • майонез – 100 г;
    • сіль, перець, оцет.

    Приготування

  • Цибулю нарізають і заливають сумішшю з гарячої води і оцту в рівних пропорціях на 10 хвилин.
  • Відкидають цибулю на сито, дають стекти, змішують з тертої морквою, нарізаними відвареними шлунками, додавши подрібнені яйця.
  • Заправляють компоненти майонезом, солять, перчать, перемішують.
  • Загрузка...

    Салат «Обжорка» з курячими шлунками – рецепт

    Ситний і поживний салат «Обжорка» з курячими шлунками цілком підійде для подачі на вечерю або ефектно урізноманітнює меню святкового застілля. Зі складу можна виключити солоні огірки, замінивши їх половиною столової ложки оцту і приправивши добавкою складові разом з компонентами заправки.

    Інгредієнти:

    • курячі шлунки – 500 г;
    • морква – 2 шт.;
    • цибуля – 1 шт.;
    • солоні огірки – 2 шт.;
    • масло рослинне – 40 мл;
    • майонез – 100 г;
    • сіль, перець, зелень.

    Приготування

  • Нарізають соломкою моркву і півкільцями цибулю, обсмажують окремо на маслі на сковороді.
  • Шаткують соломкою відварені шлунки і огірки, додають пасеровану овочі.
  • Заправляють простий салат з курячих шлунків майонезом, сіллю, перцем, перемішують, при подачі посипають зеленню.
  • Гострий салат з курячих шлунків

    Салат з курячих шлунків, рецепт якого буде представлений далі, порадує шанувальників пікантною остринки. Така в даному випадку досягається за рахунок додавання до складу разом з болгарським перцем дрібно нарізаного гострого стручка. Для яскраво вираженого аромату потрібно розтерти часник з цибулею, кінзою і сіллю в ступі.

    Інгредієнти:

    • курячі шлунки – 500 г;
    • солодкі перці – 2 шт.;
    • гострий перець – 1 шт.;
    • кінза і зелена цибуля – по 0,5 пучка;
    • часник – 2 зубки;
    • кунжут – 0,5 ст. ложки;
    • сіль, перець, рослинна олія.

    Приготування

  • Розтирають нарізану цибулю, кінзу і часник з сіллю в ступі, перекладають в миску.
  • Додають нарізану соломкою відварені сердечка, соломку перців.
  • Кунжут підсушують на сковороді, висипають до інших компонентів.
  • Присмачують гострий салат з шлунків розпеченим рослинним маслом, солять, перчать, перемішують.
  • Салат з курячих шлунків по-корейськи

    Салат хе з курячих шлунків готується за корейським мотивів з додаванням характерною східної приправи для салатів, яку можна просто замінити меленим коріандром і чилі. Свіжий огірок і цибулю не є обов’язковими інгредієнтами, допускається виключати їх зі складу або заміняти іншими овочами, наприклад, болгарським перцем.

    Інгредієнти:

    • курячі шлунки – 750 г;
    • морква – 1 шт.;
    • цибулю і огірок свіжий – 0,5 шт.;
    • часник – 2 зубки;
    • олія рослинна соєвий соус – по 1 ст. ложці;
    • оцет – 0,5 ст. ложки;
    • корейська приправа – 1 ч. ложка;
    • сіль, перець, цукор.

    Приготування

  • Нарізають відварені шлунки соломкою.
  • Перетирають на корейській тертці моркву і огірок.
  • Шаткуємо цибулю, часник подрібнюють.
  • З’єднують складові в салатнику, приправляють маслом, оцтом, соєвим соусом, посоливши блюдо, поперчив і присмачивши по смаку цукром.
  • Залишають корейський салат з курячих шлунків для просочення в холод на 2 години.
  • Салат з курячими шлунками і омлетом

    Оцінивши всі достоїнства простих і гострих версій страви самий час спробувати салат з курячими шлунками і яєчними млинцями. Ця закуска, як і її аналог з відвареними яйцями, має свою індивідуальну привабливу родзинку і зуміє завоювати прихильність навіть самих вибагливих їдців.

    Інгредієнти:

    • курячі шлунки – 750 г;
    • яйця – 6 шт.;
    • цибуля – 3 шт.;
    • оцет і цукор – за смаком;
    • масло рослинне – 2 ст. ложки;
    • сіль, майонез.

    Приготування

  • Цибулю шаткують часточками, обдають окропом, промивають і знову заливають гарячою водою, яку приправляють оцтом, цукром.
  • Після охолодження цибулю віджимають, викладають у салатник.
  • Нарізають відварені шлунки соломкою, викладають до цибулі.
  • Збивають трохи з сіллю яйця, смажать на промасленим сковороді середньої товщини яєчні млинці.
  • Після охолодження згортають млинці рулетами, нарізають соломкою.
  • Додають нарізку з омлету в салат заправляють все майонезом, солять.
  • Салат з курячих шлунків з маринованими огірками

    Елементарний у приготуванні і дивно смачний поживний салат з курячих шлунків, який особливо шанується серед чоловічої аудиторії, можна приготувати за наступним рецептом. Субпродукт гармонійно поєднується тут з маринованими огірками і солодким салатним цибулею, який за бажанням обшпарюють окропом.

    Інгредієнти:

    • курячі шлунки – 500 г;
    • огірки мариновані – 4 шт.;
    • цибуля – 1 шт.;
    • майонез – 3 ст. ложки;
    • сіль, зелень.

    Приготування

  • Нарізають соломкою шлунки і цибулину, дрібно шаткують, мариновані огірки.
  • З’єднують складові в салатнику, додають майонез, зелень, сіль.
  • Перемішують салат з курячих шлунків з огірком і подають.
  • Салат з курячих шлунків з соєвим соусом

    Наступний рецепт салату з шлунками дозволить приготувати одночасно легке і поживне блюдо, яке якісно вгамує почуття голоду, але не додасть зайвих кілограмів. Запропонований овочевий мікс можна за бажанням доповнити солодким болгарським перцем і подрібненим часниковим зубком.

    Інгредієнти:

    • курячі шлунки – 400 г;
    • стручкова квасоля – 200 г;
    • огірок свіжий – 1 шт.;
    • помідори – 2 шт.;
    • салатні листя і зелена цибуля – по 1 пучку;
    • зелень, соєвий соус.

    Приготування

  • Нарізають соломкою варені курячі шлунки, брусочками огірки.
  • Шинкують шматочками помідори, зелену цибулю подрібнюють та салатні листя.
  • Квасолю відварюють до готовності, охолоджують, додають до інших компонентів.
  • Заправляють салат з курячих шлунків соєвим соусом.
  • Салат з курячими шлунками і квасолею

    Якщо стручкова квасоля не викликає захоплення, додати в салат можна і зерна бобових (відварені або консервовані). Закуска вийде ще більш поживною і порадує чудовою, в міру пікантним смаком. Для додаткової гостроти допускається додавати до складу дрібно нарізаний гострий перець.

    Інгредієнти:

    • курячі шлунки – 600 г;
    • консервована квасоля – 300 г;
    • часникові зубки – 2 шт.;
    • помідори – 4 шт.;
    • зелень – 1 пучок;
    • сіль, перець, сметана і оливкове масло.

    Приготування

  • Відварюють, охолоджують і нарізають шлунки.
  • Додають нарізані помідори, квасоля без соку, посічену свіжу зелень і часник.
  • Заправляють салат з шлунками і квасолею сумішшю з сметани з оливковою олією, солять, перчать, перемішують.
  • Салат з копченими курячими шлунками

    Якщо в розпорядженні є копчені курячі шлунки, їх можна результативно застосувати для приготування смачного і апетитного листкового салату. Вхідні до складу гриби попередньо відварюють з додаванням цибулини і прянощів, після чого зливають на сито, дають стекти і нарізають соломкою.

    Інгредієнти:

    • копчені курячі шлунки – 250 г;
    • гриби – 250 г;
    • яйця відварені – 4 шт.;
    • моркву і цибулю – по 1 шт.;
    • сир і майонез – 100 г;
    • масло для смаження, зелений лук.

    Приготування

  • У салатник викладають першим шаром нарізані шлунки, змащують майонезом, притрушують перетертими яйцями.
  • Далі черга спассерованного на маслі цибулі з морквою і знову майонез.
  • Четвертим шаром розподіляють гриби, а потім тертий сир.
  • Притрушують салат з копчених шлунків зеленою цибулею і дають просочитися.
  • Салат з курячими шлунками і грибами

    Чудово доповнять смак відварених курячих шлунків дрібно нарізані мариновані гриби. Замість петрушки можна покласти в салат іншу зелень, наприклад, кинзу, базилік або кріп. В якості заправки підійде легкий майонез або змішана з невеликою кількістю гірчиці густа сметана.

    Інгредієнти:

    • курячі шлунки – 500 г;
    • гриби – 150 г;
    • яйця відварені – 2 шт.;
    • цибуля – 1 шт.;
    • петрушка – 0,5 пучка;
    • масло рослинне – 2 ст. ложки;
    • сіль, перець і майонез.

    Приготування

  • Нарізають соломкою відварені шлунки.
  • Обсмажують на рослинному маслі цибульну нарізку, додають до продукту.
  • Відправляють в салат подрібнені гриби, яйця і петрушку.
  • Заправляють салат з шлунками і грибами, майонезом, додавши сіль і перець.
  • Салат з маринованих курячих шлунків

    Швидкий салат з курячих шлунків за цим рецептом не вийде. Після приготування закуска повинна як мінімум добу в холодильнику промаринуватися, після чого блюдо придбає необхідні пікантні характеристики, а компоненти обміняються смаками один одного і просочаться ароматним маринадом.

    Інгредієнти:

    • курячі шлунки – 500 г;
    • маринована цибуля – 250 г;
    • морква – 100 г;
    • мелений коріандр і перець чилі – 0,5 ч. ложки;
    • масло рослинне – 2 ст. ложки;
    • оцет яблучний – 1 ч. ложка;
    • часник – 2 зубки;
    • сіль, чорний перець, цукор – за смаком.

    Приготування

  • Відварені шлунки нарізають, змішують з маринованою цибулею.
  • Моркву шаткують, змішують з часником, сіллю, оцтом і цукром, додавши чилі, коріандр і чорний перець.
  • З’єднують субпродукт з цибулею і морквяну масу, розмішують, заправляють маслом і відправляють в холод на добу.
  • Салат з курячих шлунків з волоськими горіхами

    Простий і смачний салат з курячих шлунків вдасться отримати, доповнивши субпродукт сиром, горіхами та морквою по-корейськи. В залежності від сезону використовувати в якості інгредієнта можна свіжі або солоні огірки, отримуючи щоразу інше за смаком, але по-своєму оригінальна і вишукану страву.

    Інгредієнти:

    • курячі шлунки – 500 г;
    • моркву і сир твердий – 100 г;
    • волоські горіхи – 70 г;
    • огірки – 2 шт.;
    • часник – 1 зубок;
    • сіль, перець, зелень, майонез.

    Приготування

  • Нарізають шлунки і огірки.
  • Сир перетирають, подрібнюють горіхи і зелень.
  • З’єднують компоненти в мисці, додають часник, морква, сіль, перець і майонез.
  • Перемішують смачний салат з варених курячих шлунків з горіхами і подають.
  •  

    Загрузка...