Салат з ковбасним сиром – рецепти з морквою, крабовими паличками, часником, сухариками

Існує маса рецептів, за якими можна приготувати салат з ковбасним сиром. Продукт гармонійно поєднується з овочами, м’ясом, ковбасними виробами, грибами, відкриваючи чудові можливості для кулінарних експериментів і створення нових гастрономічних шедеврів.

Загрузка...

Який салат приготувати з ковбасного сиру?

Якщо є бажання приготувати салат з ковбасним сиром, рецепти подібної закуски та рекомендації щодо правильного їх виконання допоможуть результативно і смачно впоратися із завданням.

  • Для приготування простого салату змішують в рівних пропорціях ковбасний сир, відварені курячі яйця, і свіжий огірок, додавши при цьому трохи ріпчастої цибулі. Залишиться тільки заправити закуску майонезом і можна подавати до столу.
  • Не менш простий у приготуванні салат з ковбасним сиром, приготований з додаванням тертої моркви, яєць і часнику і заправлений майонезом.
  • Неймовірно смачні закуски вдасться отримати, поєднуючи базовий продукт з копченостями, грибами, сухофруктами і овочами.
  • Ковбасний сир для салатів нарізують кубиками, соломкою або перетирають на тертці. Якщо продукт занадто м’який, його поміщають попередньо на кілька хвилин в морозильну камеру.
  • Перетерту сирну стружку зручно використовувати для оформлення листкових салатів. У закуску, компоненти якої перемішуються між собою з додаванням заправки краще додавати нарізаний сир.
  • Салат з ковбасним сиром і морквою

    Швидкий у приготуванні салат з ковбасного сиру і корейської моркви порадує оригінальним насиченим смаком і апетитним ароматом. Можна використовувати звичайний або копчений продукт, нарізавши його соломкою або тонкими брусочками. Смак закуски стане ще яскравішою, якщо додати в склад трохи петрушки або кропу.

    Інгредієнти:

    • ковбасний сир – 200 г;
    • яйця – 2 шт.;
    • морква корейська – 100 г;
    • огірки мариновані – 2 шт.;
    • майонез, сіль.

    Приготування

  • Нарізають соломкою огірки, відварені яйця і сир.
  • Додають корейську моркву, майонез.
  • Пробують салат з ковбасним сиром на смак, при необхідності підсолюють.
  • Загрузка...

    Крабовий салат з ковбасним сиром

    Святково виглядає і виходить шалено смачний салат з ковбасним сиром і крабовими паличками. Закуску в даному випадку викладають шарами, визначаючи порядок самостійно або дотримуючись нижчевикладеними рекомендаціями даного рецепту. Щоб яблуко не темніло, його збризкують після подрібнення лимонним соком.

    Інгредієнти:

    • ковбасний сир – 200 г;
    • крабові палички – 200 г;
    • огірок свіжий – 1 шт.;
    • яблуко – 1 шт.;
    • кукурудза консервована – 200 г;
    • майонез, сіль.

    Приготування

  • Яблуко і сир протирають на тертці.
  • Огірок і крабові палички нарізати кубиками.
  • Салат викладають з ковбасним сиром шарами, починаючи з кукурудзи.
  • Наступною буде сирна стружка, огірок, яблуко і крабові палички.
  • Не забувають кожен шар промащувати майонезом і підсолювати.
  • Останній шар закуски притрушують сиром.
  • Салат з ковбасного сиру з часником

    Салат з ковбасного сиру і яєць може бути зроблений у вигляді пасти, яку укладають на блюдо гіркою в салатник або скачують з неї кульки і декорують їх за смаком, притрусивши зеленню, кунжутом або іншою доречною посипанням на вибір. Пікантний часниковий смак подібної закуски по достоїнству оцінять любителі гострого.

    Інгредієнти:

    • ковбасний сир – 300 г;
    • яйця – 3 шт.;
    • часник – 3-4 зубков;
    • майонез – 100 г;
    • сіль, перець.

    Приготування

  • Сир перетирають і відварені яйця.
  • Змішують компоненти разом, додавши часник майонез, сіль, перець.
  • Подають салат часниковий з ковбасним сиром на блюді, у салатнику або на тарілці у вигляді кульок, прикрашають.
  • Салат з ковбасним сиром і копченою ковбасою

    Приголомшливий смак набуває салат з ковбасного плавленого сиру, якщо приготувати його з додаванням копченої ковбаси. Використовувати можна і окіст або балик, нарізавши компонент тонкої соломкою. Помідори допускається замінювати свіжим огірком, що дозволить отримати іншу за характеристиками, але не менш ласу закуску.

    Інгредієнти:

    • ковбасний сир – 250 г;
    • копчена ковбаса – 250 г;
    • яйця – 3 шт.;
    • часник – 2 зубки;
    • сухарі – 50 г;
    • помідори свіжі – 2 шт.;
    • майонез – за смаком;
    • сіль, перець, зелень.

    Приготування

  • Відварюють, очищають і нарізають соломкою яйця.
  • Шинкують тим же манером ковбасу, сир.
  • Часник подрібнюють і розрізають на часточки томати.
  • З’єднують компоненти в салатнику, додають майонез, сіль, перець і сухарики.
  • Перемішують смачний салат з ковбасним сиром і одразу ж подають, поки хрусткі сухарики.
  • Салат з ковбасним сиром і копченою куркою

    Салат з куркою і ковбасним сиром стане ідеальним доповненням до будь-якого застілля і викличе у дегустаторів невимовний захват. Оформляється закуска шарами в прозорому салатнику або на широкому блюді за допомогою сервіровки кільця. Кожний шар слід просочувати майонезом, трохи відступаючи від країв.

    Інгредієнти:

    • ковбасний сир – 200 г;
    • копчена ковбаса – 200 г;
    • картопля – 3 шт.;
    • моркву і цибулю – 150 р;
    • масло рослинне – 30 мл;
    • кукурудза консервована – 4 ст. ложки;
    • майонез – 6 ст. ложок;
    • сіль, перець, зелень.

    Приготування

  • Відварюють в мундирі картоплю нарізають кубиками.
  • Подрібнюють копчену курку.
  • Цибулю шаткують, перетирають моркву і обсмажують на маслі.
  • Протирають на тертці сир.
  • Укладають шарами компоненти в наступній черговості: курка, кукурудза, картопля, піджарка з цибулі і моркви, сир.
  • Залишають салат з куркою і ковбасним сиром на 2 години для просочення.
  • Салат з ковбасним сиром і помідорами

    Салат з копченим ковбасним сиром набуває особливо ласий приємний смак, якщо в його складі присутні свіжі помідори. Причому навіть у лаконічному складі з додаванням часнику і майонезу або сметани, закуска виходить досконалою, а з додаванням м’яса, шинки і сухариків перетворюється на справжній делікатес.

    Інгредієнти:

    • ковбасний сир – 200 г;
    • шинка – 150 г;
    • відварена яловичина – 150 г;
    • помідори – 4 шт.;
    • часник – 2 зубки;
    • сухарі з сиром – 150 г;
    • майонез – за смаком;
    • сіль, перець, зелень.

    Приготування

  • Нарізають соломкою курятину, шинку і сир.
  • Помідори розрізають навпіл, позбавляють від насіння, нарізають соломкою.
  • З’єднують складові в мисці, додають часник, сіль, перець, зелень.
  • Заправляють салат майонезом, перемішують і при подачі посипають сухарями зі смаком сиру.
  • Салат з ковбасним сиром і квасолею

    Ще один салат з ковбасним сиром і сухариками можна приготувати, виконавши рекомендації такого рецепта. Склад в даному випадку доповнюється для гостроти і пікантності цибулею, для соковитості солодким болгарським перцем, а для поживності консервованої або відвареної до м’якості квасолею.

    Інгредієнти:

    • ковбасний сир – 200 г;
    • перець солодкий – 2 шт.;
    • квасоля – 300 г;
    • червоний цибуля – 1 шт.;
    • сухарики житні – 150 г;
    • майонез – за смаком;
    • сіль, перець, зелень.

    Приготування

  • Перець солодкий очищають і нарізають соломкою.
  • Сир шаткують соломкою або перетирають на тертці.
  • Цибулю подрібнюють, додають до решти інгредієнтів.
  • Заправляють салат майонезом, додавши сіль, перець і сухарики, перемішують і подають.
  • Салат «Мімоза» з ковбасним сиром

    Листковий салат з ковбасним сиром, приготований з консервованої скумбрією або сайрою, задовольнить смакові потреби любителів рибних закусок. Всі складові чудово поєднуються між собою, створюючи вчинене за всіма параметрами і ніжне закусочне блюдо, гідне святкової подачі.

    Інгредієнти:

    • ковбасний сир – 150-200 г;
    • яйця відварені – 6 шт.;
    • картоплини в мундирі – 4 шт.;
    • відварена морква – 2 шт.;
    • цибуля – 1 шт.;
    • рибні консерви – 1 банка;
    • майонез – 200 г;
    • сіль, перець, зелень.

    Приготування

  • Протирають на тертці окремо білки, жовтки, картоплю, моркву і сир.
  • Рибу розминають виделкою, а цибулину рубають кубиками.
  • Укладають складові шарами, доповнюючи кожен майонезом, сіллю і перцем, у такій послідовності: картопля, цибуля, сир і риба, білки і моркву.
  • Останніми викладають жовтки і майонезом не змащують.
  • Салат «Рибки в ставку» з ковбасним сиром

    Закуска, приготовлена за таким рецептом, стане фаворитом святкового застілля, здивувавши всіх оригінальним зовнішнім виглядом і відмінними смаковими характеристиками. Крім ковбасного сиру до складу включаються шпроти, використовувані в якості наповнює прошарку і для прикраси страви.

    Інгредієнти:

    • ковбасний сир – 100 г;
    • яйця відварені – 3 шт.;
    • картоплини в мундирі – 2-3 шт.;
    • цибулю і моркву – по 1 шт.;
    • шпроти в олії – 1 банка;
    • часник – 1 шт.;
    • рибні консерви – 1 банка;
    • майонез – 200 г;
    • сіль, перець, зелень.

    Приготування

  • Відбирають кілька рибин, відривають хвостики, залишають для прикраси.
  • Інші консерви розминають виделкою.
  • Протирають на тертці яйця, ковбасний сир і картоплю.
  • Обсмажують на олії цибулю з морквою.
  • Майонез змішують з часником.
  • Оформляють салат зі шпротами і ковбасним сиром шарами, починаючи з картоплі і цибулі з морквою і закінчуючи, рибою, яйцями і сиром.
  • Декорують закуску у вигляді ставка з рибками, втопивши залишені хвостики в шарі майонезу з сиром і доповнивши зеленню.
  • Салат з ковбасним сиром і грибами

    Готується елементарно і радує гармонійним смаком салат з ковбасним сиром і печерицями. Гриби використовують у даному випадку мариновані, але при бажанні їх можна замінити обсмажені на сковороді з маслом і цибулею, уклавши при цьому складові шарами. Вітається і заміна продукту лісовими боровиками.

    Інгредієнти:

    • ковбасний сир – 200 г;
    • яйця відварені – 3 шт.;
    • печериці мариновані – 250 г;
    • мариновані огірки – 150 г;
    • мигдальні пелюстки – 4 ст. ложки;
    • зелень, сир твердий для прикраси.

    Приготування

  • Нарізають кубиками яйця, огірки і сир.
  • Мариновані гриби шаткують пластинами.
  • З’єднують складові в мисці, додають мигдаль, майонез, перемішують.
  • Викладають закуску в салатник, прикрашають слайсами з твердого сиру.
  • Салат з ковбасним сиром і чорносливом

    Простий салат з ковбасним сиром, приготований з чорносливом, викликає бурю емоцій при будь-якому застіллі. Яблука тут необхідно використовувати виключно зелених сортів кисліші, а волоські горіхи попередньо трохи підсушити на сухій сковороді, після чого розім’яти качалкою або перемолоти в блендері.

    Інгредієнти:

    • ковбасний сир – 200 г;
    • яблука – 3 шт.;
    • чорнослив без кісточок – 100 г;
    • яйця відварені – 4 шт.;
    • горіхи волоські – 100 г;
    • майонез, сіль, перець, зелень.

    Приготування

  • Протирають на тертці яблука, сир і яйця.
  • Чорнослив промивають і нарізають як можна дрібніше.
  • Укладають шарами сир, яблука, чорнослив і яйця, промазуючи кожен майонезом, приправляючи сіллю, перцем.
  • Верх закуски притрушують сиром і горіхами, прикрашають зеленню.
  • Салат з капусти з ковбасним сиром

    Легким гарніром до м’яса або просто самостійною закускою для подачі до вечері може стати елементарна у приготуванні салат з пекінської капусти і ковбасного сиру. Пикантней і ароматнішою закуска стане, якщо доповнити її складу подрібненим часником, дрібно нарубаної свіжої зеленню кропу або петрушки.

    Інгредієнти:

    • ковбасний сир – 200 г;
    • капуста пекінська – 300 г;
    • морква – 1 шт.;
    • майонез, сіль, перець, зелень.

    Приготування

  • Шаткують капусту, перетирають на тертці моркву і сир.
  • Додають майонез, сіль, перець, перемішують, дають кілька хвилин настоятися.
  •  

    Загрузка...