Салат з яблуком, сиром і яйцем – рецепти з куркою, цибулею, крабовими паличками і печінкою

Салат з яблуком і сиром і яйцем є закускою з розряду «на швидку руку», яку можна подати до святкового столу, або включати в повсякденне меню. Гармонійне продуктове тріо можна доповнити іншими компонентами, урізноманітнивши підсумковий смак страви.

Загрузка...

Як приготувати салат з сиру і яєць?

Простий салат з сиром і яйцем, при наявності всіх складових і мінімального кулінарного досвіду, можна приготувати всього за кілька хвилин.

  • Відварені яйця в залежності від рецепту перетирають на тертці, нарізають кубиками, соломкою або часточками.
  • Яблука переважно використовувати зелених кисло-солодких сортів. Плоди очищають від шкірки і внутрішньої серцевини з насінням, нарізують соломкою або кубиками і щоб уникнути потемніння за бажанням збризкують лимонним соком.
  • Сир додають в салат у вигляді стружки, нарізають соломкою, кубиками.
  • Салат з яблуком і сиром і яйцем заправляють сметаною, майонезом йогуртом або сумішшю на основі рослинної олії.
  • Салат з яблук, сиру, яєць і цибулі

    Легкий та одночасно поживний салат з яйцями, цибулею і сиром можна приготувати шляхом перемішування складових у салатнику або ж уклавши їх шарами в довільному порядку. Останнім шаром переважно розподілити сирну стружку, завдяки якій страва буде мати більш ефектний зовнішній вигляд.

    Інгредієнти:

    • яйця відварені – 4 шт.;
    • яблука – 2 шт.;
    • сир – 200 г;
    • салатний цибуля – 0,5 шт.;
    • майонез, сіль, перець.

    Приготування

  • Очищені яйця, цибуля та яблука нарізують дрібними кубиками або соломкою.
  • Викладають компоненти шарами, промазуючи кожен майонезом, приправляючи сіллю і меленим перцем.
  • Притрушують закуску сирної стружкою, прикрашають гілочками зелені.
  • Загрузка...

    Салат «Ніжність» з яблуком, сиром і яйцем

    Доповнивши традиційний рецепт салату з яблуком, сиром і яйцем морквою і горіхами, вдасться оцінити нові характеристики закуски, які цілком відображають її назва. Ніжним виходить не лише смак страви, але і його колірна палітра. Замість майонезу можна використовувати сметану, змішану з гірчицею.

    Інгредієнти:

    • яйця відварені – 4 шт.;
    • яблука і морква – по 1 шт.;
    • сир – 150 г;
    • салатний цибуля – 0,5 шт.;
    • горіхи – 50 г;
    • майонез, сіль, перець, зелень.

    Приготування

  • Цибулю шаткують і заливають на кілька хвилин окропом, зливають, віджимають.
  • Перетирають на крупній тертці яблуко, сир, моркву і яйця, подрібнюють у блендері горіхи.
  • Змішують складові загальної ємності, заправляють майонезом, посоливши і поперчив при цьому масу за смаком.
  • Викладають смачний салат з яйцями і сиром в салатник, декорують гілочками зелені і подають.
  • Салат з курки, яблука, сиру і яйця

    Доповнивши салат листковий з яблуками, яйцем і сиром відвареної курятини, вдасться підвищити і без того вражаючу поживність закуски, зробити її більш насиченим. При варінні м’яса воду можна додати коріння моркви, петрушки, селери, цибулину, лавровий лист, перець і зелень, що додасть курятині пікантності і збагатить підсумковий смак страви.

    Інгредієнти:

    • яйця відварені – 3 шт.;
    • яблуко – 1 шт.;
    • сир – 150 г;
    • відварена куряча грудка – 1 шт.;
    • майонез і сметана – 50 г;
    • сіль, перець, зелень.

    Приготування

  • Укладають першим шаром нарізану дрібно курятину, приправивши м’ясо сіллю, перцем, сумішшю з сметани з майонезом і перемішавши.
  • Далі укладають по черзі перемішані з заправкою перетерті яблука, сир, жовтки, а потім білки.
  • Декорують салат з куркою й сиром, яйцем листочками зелені і квіточками з яєць, подають до столу
  • Салат з плавленим сиром, яблуком, яйцем

    Надзвичайно апетитним виходить легкий салат з яблуком і плавленим сиром і яйцем. Балансуючою смак компонентом в даному випадку є консервована кукурудза. Для пікантності в закуску можна додати трохи попередньо запареного в окропі салатного лука або зубчик часнику.

    Інгредієнти:

    • яйця відварені – 1-2 шт.;
    • яблуко – 1 шт.;
    • сирок плавлений – 1 шт.;
    • кукурудза консервована – 50 г;
    • майонез – 50 г;
    • сіль, перець, зелень.

    Приготування

  • Протирають на тертці сир і очищені яйця.
  • Очищене від шкірки і серцевини яблуко шаткують соломкою.
  • З’єднують складові в загальній ємкості, додають кукурудзу.
  • Заправляють салат з плавленим сиром і яйцем майонезом, посоливши і поперчив, подають в салатнику, прикрасивши зеленню.
  • Салат з гранатом, яйцем, сиром, яблуком

    Яскравий смак закуски, отриманої шляхом виконання такого рецепта, підніме апетит і прикрасить будь-яке застілля. В даному випадку готується салат з гранатом, яйцем і сиром. Крім того складу доповнить морква, свіже кисло-солодке яблуко. Додасть страві поживності відварене і нарізане м’ясо, яке часто замінюють ковбасою.

    Інгредієнти:

    • яйця відварені – 2 шт.;
    • яблуко – 1 шт.;
    • гранат – 1 шт.;
    • моркву і картоплю – по 1 шт.;
    • м’ясо відварене або ковбаса варена – 100 г;
    • сир – 50 г;
    • майонез, сіль, перець, зелень.

    Приготування

  • Відварюють і очищають м’ясо, картоплю, моркву і яйця, після чого продукти нарізають кубиками.
  • Шинкують тим же манером очищене яблуко.
  • Укладають компоненти шарами, доповнюючи кожен сіллю, перцем, тертим сиром, майонезом.
  • Гранат використовують для прикраси і викладають на завершальному етапі оформлення закуски останнім шаром.
  • Дають салату просочитися трохи в холодильнику.
  • Французький салат з яблуком, сиром і яйцем

    Легкий салат з яєць, сиру і яблук, приготований за французьким рецептом, набуває особливий смак за рахунок додавання до складу кедрових і волоських горіхів. Заправити закуску можна сметаною або натуральним йогуртом. Додаткову пікантність додасть дрібно нарубана зелень петрушки або базиліка.

    Інгредієнти:

    • яйця відварені – 3 шт.;
    • горіхи кедрові і волоські – 100 г;
    • яблука – 2 шт.;
    • морква – 2 шт.;
    • сир – 200-300 р;
    • часник – 3 зубки;
    • сметана – 250 г;
    • петрушка – 0,5 пучка;
    • сіль, перець.

    Приготування

  • Сметану змішують з подрібненими в блендері волоськими горіхами, петрушкою і сіллю.
  • На блюдо викладають шар яблук, присмачують сметанним соусом.
  • Далі викладають перетерті яйця і знову соус зі сметани.
  • Натирають моркву і часник, додають кедрові горіхи, сметанную заправку, перемішують і викладають наступним шаром.
  • Салат посипають тертим сиром, дають просочитися і подають.
  • Салат з тунцем, яблуком, яйцем і сиром

    Любителям кулінарних композицій з рибою без сумнівів сподобається салат з консервованим тунцем, яйцем і сиром. Запропоновану в рецепті заправку з сметани з майонезом можна замінити більш легкої сумішшю рослинного масла і лимонного соку, додавши за смаком сіль, мелену перцеву суміш і соус табаско.

    Інгредієнти:

    • яйця відварені – 4 шт.;
    • тунець – 1 банка;
    • яблуко – 1 шт.;
    • цибуля ріпчаста – 0,5 шт.;
    • сир – 100 г;
    • майонез і сметана – 2 ст. ложки;
    • сіль, перцева суміш, зелень.

    Приготування

  • Нарізають кубиками яйця, яблуко, сир і цибулю з’єднують компоненти в салатнику.
  • Додають тунець без соку, сметану, майонез, сіль, перець, перемішують.
  • Охолоджують салат з тунцем, яблуком і сиром і яйцем в холодильнику пару годин і подають, прикрасивши гілочками зелені.
  • Салат з печінки, яблука, яйця і сиру

    Чудово доповнить палітру смаку легкого салату відварена і нарізана соломкою яловича печінка. Для отримання більш ніжної текстури продукт попередньо вимочують близько години в молоці. Ідеально проявляє себе в подібному кулінарному творінні ковбасний сир, але через брак можна додати і продукт твердих сортів.

    Інгредієнти:

    • яйця відварені – 4 шт.;
    • печінка яловича – 300 г;
    • яблука – 2 шт.;
    • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
    • сир ковбасний – 100 г;
    • майонез – за смаком;
    • сіль, перець, зелень.

    Приготування

  • Готують і відварюють печінка, нарізають тонкою соломкою або перетирають на крупній тертці.
  • Тим же манером подрібнюють інші компоненти, а цибулю шаткуємо кубиками.
  • Укладають шарами печінка, цибуля, яблука, яйця, сир, подсаливая кожен і промазуючи майонезом.
  • Залишають салат з печінки з сиром і яйцем в холодильнику на кілька годин і подають.
  • Салат з крабовими паличками, сиром і яйцем

    Насолодитися чудовим смаком закуски вдасться, якщо додати в салат крабові палички, яблуко, яйце, сир. Можна не спантеличувати себе укладанням складових шарами, а просто змішати їх у загальному салатнику і приправити за смаком. Пір’я зеленої цибулі допускається замінювати ріпчастою цибулею, запарити його попередньо окропом.

    Інгредієнти:

    • яйця відварені – 5 шт.;
    • крабові палички – 250 г;
    • яблуко велике – 1 шт.;
    • цибулю зелений – 2-3 стебла;
    • сир – 100 г;
    • кукурудза – 70 г;
    • майонез – 150 г;
    • сіль, зелень.

    Приготування

  • Нарізають кубиками яйця, яблуко, крабові палички і сир.
  • Додають нарізану цибулю, кукурудзу, сіль, майонез, перемішують.
  • Перекладають салат з яблуком і сиром і яйцем у салатник, прикрашають гілочкою зелені і подають.
  •  

    Загрузка...