Рецепти страв зі свинячого серця

Сердце свиное

М’ясні делікатеси завжди популярні на банкетах і застіллях. Особливе місце серед них займають страви зі свинячого серця.

Рецепти страв з цим інгредієнтом славляться своєю вишуканістю.

Загрузка...

Рецепт приготування тушкованого серця з томатом

Одним із самих простих і поширених рецептів є свиняче серце тушковане з томатом.

Приготування не займає багато часу. Вам знадобиться: 1 кг серця, кілька морквин, 1 солодкий перець, 1 ріпчаста цибулю і 1 банка томатів у власному соку без шкірки. Для початку нарізаємо серце шматочками і обсмажуємо до зміни кольору. На цьому етапі додаємо спеції за смаком і сіль. Потім окремо обсмажуємо цибулю, перець і моркву, попередньо порізані на невеликі кубики.

Після викладаємо все у форму, де лежить м’ясо. Зверху додаємо помідори і заливаємо соком з банки. Закриваємо блюдо кришкою і ставимо в духовку на 1,5 години при температурі 240 градусів.

Рецепти свинячих котлет

Свиные котлетыТакі котлети є одним з найбільш смачних страв. Для приготування вам знадобляться: 4 серця, 750 г свинячого гуляшу, 1 окраєць хліба, 100 г ріпчастої цибулі, 2 курячих яйця, 4 ст. ложки майонезу, 100 г панірувальних сухарів, 100 мл рослинного масла і чорний перець.

Окраєць хліба необхідно замочити в гарячій воді. Після того як вона розм’якне, вичавте і викладіть на плоску тарілку для охолодження. Серце слід промити під проточною водою і прокрутити на м’ясорубці. Додати яйце, цибуля, майонез, батон, перець і сіль.

Все ретельно перемішати до однорідної маси. Викласти в зручну посуд панірувальні сухарі і сформувати котлетки, обкатавши кожну з них в сухарях. Потім обсмажити котлети з кожної сторони на соняшниковій олії. Закрити сковорідку фольгою і на 30 хвилин поставити в духовку при температурі 250 градусів.

Загрузка...

Інші рецепти страв

Салат «Веселка»

Легкий у приготуванні і вишуканий смак салат чудово доповнить звичне меню. Для приготування необхідно: 150 г свинячого серця, 1 червона цибулина, 1 помідор, 2 селери, 1-2 ст. ложки лимонного соку, 3 ст. ложки оливкової олії і спеції.

Спочатку відварюємо серце, а потім нарізаємо його невеликими кубиками. Червоний цибулю нарізаємо півкільцями, а помідори — невеликими шматочками. Таким же способом, як і цибулю подрібнюємо селера. Готові продукти треба викласти в загальну посуд і добре перемішати. Заправити все олією і додати сіль і спеції.

Пирог из свиного сердцаПиріг з серця

Прикрасити святковий стіл зможе і смачний пиріг. Для приготування вам знадобляться: 150 г дріжджового тіста, 100 г серця, 100 г стручкової зеленої квасолі, 1 помідор, 1 скибочка ковбасного сиру, 2 ст. ложки сметани і червоний пекучий перець.

Для початку відваріть серце і подрібніть його на шматочки. Потім додайте квасолю, перець, сіль і борошно. Всі ці інгредієнти потрібно обсмажити протягом 2-3 хвилин. Додати сметану і тушкувати ще 1 хвилину. Помідор нарізати великими кубиками. Тепер замісити тісто.

Розкачайте і викладіть на деко, попередньо змащений маслом. У центр покладіть всі інгредієнти. Загорніть краї пирога так, щоб серединка залишалася відкритою. Поставте піднос в духовку і готуйте при температурі 180 градусів 15 хвилин.

Салат «Староминский»

Салат «Староминский» обов’язково сподобається вашим близьким, завдяки своєму оригінальному смаку і яскравого вигляду. Інгредієнти: 1 серце, 1 болгарський перець, 1 ріпчаста цибулина, 2 зубчики часнику, зелень, оливкова олія, 3 ст. ложки оцту, 1 ч. ложка цукру.

Спочатку відваріть серце в підсоленій воді. Наріжте тонкою соломкою цибулю і залиште його в маринаді з оцту і цукру. Поріжте серце, видавіть часник і додайте віджатий цибулю. Все перемішайте, посоліть, поперчіть, заправте оливковою олією.

Прикрасьте блюдо подрібненою зеленню і шматочками болгарського перцю. Готову страву можна викласти на листя салату.

Загрузка...