Рецепт тріски, запеченої в духовці у фользі

Рецепты приготовления трески, запеченной в духовке

Дуже смачна тріска, запечена в духовці, є відмінним способом приготування рибки, відрізняється неповторним складом і чудовим смаком. Тріска має низьку калорійність. Саме тому тріска, запечена рекомендується для дієтичного харчування, що допомагає скинути зайві кілограми.

Дуже смачна і корисна тріска з овочами містить біотин, який потрібен для нормалізації процесу обміну речовин. Тріска наповнена білками, що дуже важливо для тих людей, які обмежують вживання м’яса.

Продукти для приготування смачного і корисного страви

Ингредиенты для приготовления трески в духовкеНайчастіше у продажу можна зустріти заморожену тріску. Тому, для того щоб запекти тріску в духовці, її м’ясо слід обов’язково розморозити.

Однак не рекомендують ставити таку делікатну рибу надто кардинальної розморожуванні в гарячій чи холодній воді. Часто використовувані рецепти приготування риби передбачають застосування природної розморожування рибки. Після цього тріску ретельно промивають.

Якщо для запікання духовці з картоплею потрібно використовувати не цілу рибу, то її ретельно очищають, видаляють плавники і голову, роблять філе або нарізають на стейки. Найчастіше тріску в духовці запікають цілком. Перед цим рибку слід обов’язково замаринувати, застосувавши всілякі приправи і соуси, або полити майонезом.

В якості найбільш підходящих додаткових продуктів використовують цибулю, картопля, майонез, морква, сир, зелень, гриби, сметану. До правильно запеченої трісці подають картоплю, смажені або тушковані овочі, салати, рис або макарони.

Загрузка...

Приготування тріски з овочами, запеченої в духовці

Приготовление трески с овощами в духовкеАроматна риба в духовці з овочами — це вишукана і витончена страва, здатна прикрасити і святковий, і звичайний обідній стіл. В даному випадку тріска в духовці запікається в маринаді з правильно обраними овочами і травами.

Дана страва обов’язково оцінять найбільш найвибагливіші гурмани. Вам знадобиться 5 морквин, 800 г тріски, 12 гілочок чебрецю, 6 картоплин, білий перець, 6 штук цибулин, естрагон, 10 помідорів чері, сіль, 250 мл пива і 4 листа селери.

Цибулю ріжемо, а з харчової фольги формуємо човники. На їх дно викладаємо цибулю. Рибне філе промиваємо, солимо і приправляємо естрагоном і білим перцем. Моркву і селеру нарізаємо брусочками. Помідори потрібно розрізати навпіл. Картоплю найкраще нарізати кружальцями. Овочі трохи солимо.

На цибулю в човники викладаємо картоплю, тріску, моркву і селеру. Потім у човник додаємо трохи пива, поливаємо сметаною і приправляємо гілочками чебрецю. Верх ємностей слід накрити фольгою і випікати в попередньо нагрітій духовці протягом 40 хвилин. Страва буде дуже смачно і красиво виглядати, а подавати його можна у човниках з фольги.

Загрузка...

Як приготувати ніжне м’ясо тріски

В духовці у фользі кожна господиня зможе приготувати дуже смачну рибу, яка має дуже ніжним ароматом. Тим більше ця страва сподобається не тільки дорослим, але й маленьким гурманам.

Популярний рецепт цієї страви дуже простий. Якщо бажаєте отримати дієтичний варіант смачного блюда, то слід замінити вершкове масло сметаною, яка має понижену жирність. Візьміть лимон, естрагон, 1 кг філе тріски, сіль, цибулю, чорний перець, 100 г вершкового масла і петрушку.

В даному випадку рецепт смачного і ароматного страви передбачає використання вже нарізаного філе тріски. Цибулю ріжемо кільцями, лимон — кружечками. На змащену маслом фольгу слід викласти цибулю і нарізану шматочками рибу, яку попередньо збризкують свіжим лимонним соком. Зверху філе можна полити вершковим маслом. Потім рибу посипають сиром. Краї фольги загортають і рибу запікають у духовці протягом 35 хвилин. Подавати повністю готову страву найкраще з картоплею.

Загрузка...

Ще один цікавий рецепт приготування тріски

Рецепт приготовления трески под шубой в духовкеДуже цікавий рецепт приготування риби ще і дуже простий. Для того щоб філе тріски отримало найбільш апетитну скоринку, його краще за все запікати під сиром. Візьміть половину чайної ложки куркуми, 4 шматки тріски, сіль, 2 цибулини, 2 столові ложки оливкової олії, 100 мл білого вина, петрушку, ложку рідкого меду, 20 г картопляних чіпсів, спеції для риби, 100 г сиру, перець, половину лимона.

М’ясо розморожуємо, обсушуємо, гарненько натираємо приправою, сіллю і перцем. Трохи збризкуємо рибку свіжим лимонним соком. В оливковій олії необхідно обсмажити порізану цибулю і нашатковану лимон.

У спеціальну форму викладають стейки, а потім цибульно-лимонну засмажку. Можна рибу трохи посипати сиром і запікати в духовці протягом 10 хвилин. Готову тріску покривають подрібненими чіпсами і прикрашають зеленню. Подавати це блюдо краще всього з картоплею.

Смачна тріска під шубкою

На приготування такого оригінального страви з картоплею домогосподарка витратить приблизно 1 годину. Візьміть 2 помідора, 800 г тріски, перець, 3 картоплини, петрушку, 220 г майонезу, кріп, 2 зубчики часнику, сіль і трохи перцю.

Як гарнір краще всього використовувати салатні листя, змащені майонезом, оливкова олія, авокадо свіжий лимонний сік.

Тріску слід помити й нарізати шматочками. У спеціальну форму, де буде готуватися риба з картоплею і сиром, викладаємо тріску, яку обов’язково перчимо і солимо. Помідори ріжуть кружальцями і викладають на рибу. Картоплю нарізають слайсами. Таким чином, блюдо швидко приготується і буде дуже смачно пахнути. Ніжне й ароматне філе необхідно обкласти картоплею. В даному випадку калорійність страви не буде підвищеною.

Тепер можна відправити рибку в духовку приблизно на 20 хвилин. А щоб приготувати її дуже смачно, слід використовувати соус. Для його приготування майонез перемішують із зеленню, часником і перцем.