Рецепт тартар з яловичини

Приготовление французского тартара из говядины

Смачний тартар з яловичини являє собою страву вишуканої французької кухні з додаванням свіжих овочів і ароматних соусів. Він обов’язково сподобається всім любителям незвичайною і ексклюзивної їжі.

Незважаючи на те, що до складу страви входить сире м’ясо, воно є надзвичайно смачним. Найголовніше, щоб правильно обрана вирізка була свіжою і купленої в давно перевірених магазинах. Готується тартар з яловичини дуже швидко. Подавати краще всього разом зі свіжими овочами і сухим вином.

Загрузка...

Рецепт ароматної французького тартару

Для цієї страви потрібно взяти 1 чайну ложку гірчиці, 600 грам яловичини, ложку Вустерського соусу, 1 жовток, 2 столові ложки каперсів, 1 цибуля-шалот, сіль, перетрушу, перець чорний мелений, соус Табаско, 2 ложки оливкової олії.

Ингредиенты для приготовления французского тартара из говядиныЗелень вимити й нарізати. Цибулю-шалот слід очистити, добре промити і дрібно нарубати. Каперси ріжемо на дрібні шматочки. М’ясо потрібно попередньо охолодити, нарізати на стейки, які мають товщину приблизно 1 див. Потім все стейки слід порубати для того, щоб повчився фарш.

У м’ясо потрібно викласти каперси, петрушку, масло, цибулю-шалот, соус. Після цього, додаємо гірчицю і солимо. Потім отриману масу потрібно поставити в холодильник приблизно на 15 хвилин. Потім на блюдо слід поставити спеціальну форму, яку наповнюють м’ясною сумішшю. Дуже акуратно потрібно зняти форму і можна подавати отримане блюдо до столу.

Ароматний тартар для приємного домашнього вечері

Існує дуже цікавий рецепт приготування досить популярного французького страви. Потрібно взяти 8 маринованих корнішонів, 500 гр свіжої яловичини, пучок шніт-цибулі, 2 жовтки, столову ложку каперсів, 2 яйця, половину білої цибулини, петрушку, суміш з эспелетского і кайенского перцю, оливкова олія.

Процесс приготовления французского тартара из говядиныСлід порізати всю зелень. М’ясо необхідно порізати великими шматками, поперчити, полити олією і посолити. В нього додають порізані каперси і корнішони.

Потім слід сформувати з отриманого фаршу кульки або використовувати для цього спеціальні формочки. Яйця потрібно зварити круто і гарненько подрібнити. Даний рецепт передбачає використання яєць для прикраси готового страви, яку слід викласти на середину тарілки. Вживати його найкраще з соусом табаско.

Загрузка...

Як готувати тартар в домашніх умовах?

Про те, як приготувати тартар, без проблем може дізнатися кожна домогосподарка. Для цієї страви потрібно взяти 13 мл бальзамічного укусу, 80 грам яловичини, 20 грам оливкової олії, трохи цибулі-шалот, 15 гр зернистої гірчиці, сіль, 6 мл соєвого соусу, перець, 1 яйце, 60 гр хліба, 15 гр рукколи, 6 мл соусу Ворчестер і 2 мл соусу Табаско.

Даний рецепт цілком простий і його використання допоможе приготувати страву, яке вразить навіть найвимогливіших гурманів.

Потрібно попередньо охолоджену яловичину промити, прибрати прожилки і гарненько просушити. Після цього, яловичу вирізку рубають на великі шматочки. В металеву миску слід викласти м’ясо, жовток, цибулю, зернисту гірчицю, соуси і оливкове масло. Отриману масу потрібно трохи посолити і поперчити свіжомеленим перцем. Окремо необхідно перебрати листя рукколи, промити і висушити їх. Чорний хліб запікаємо в духовці до появи гарної скоринки. Тільки після цього його ріжемо на 4 трикутника.

У центр круглої тарілки викласти сформований руками тартар, має круглу форму. Біля нього викладіть тости і листя рукколи, які поливають оливковою олією і бальзамічним оцтом.
Звичайно ж, рецепти приготування тартару вельми різноманітні. І для того, щоб вони були смачними, потрібно використовувати тільки свіжу яловичину.

Загрузка...