Рецепт свинини, запеченої у фользі в духовці

Свинина в фольге

Запечена свинина в фользі в духовці стане відмінним доповненням святкового столу.

Правильно підготувати і запекти свіже мяско в духовці не складе праці.

Загрузка...

Найпростіший рецепт приготування свинини

Щоб запекти свинину фользі, знадобиться невелике кількість не занадто жирного майонезу, кілограмовий шматок свіжого м’яса, гірчиця і 5 зубчиків часнику.

Свинина для запекания в духовкеСвіжу вирізку ретельно промиваємо під проточною водою і обсушуємо. Потім м’ясо змащуємо майонезом і гірчицею, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо в холодильнику приблизно на 2-3 години.

По закінченні цього часу в шматку потрібно зробити не надто глибокі отвори, куди поміщаються зубчики часнику. Потім м’ясо загортаємо у фольгу і укладаємо на деко. В даному випадку запікати свинину в духовці потрібно протягом години.

Потім необхідно розгорнути упаковане м’ясо і запікати протягом 15 хвилин у відкритому вигляді. Таким чином страва вийде м’яким і рум’яним. Смачна свинина, запечена в духовці, нарізається з допомогою гострого ножа на скибочки. Подавати її можна як у гарячому, так і в холодному вигляді.

Як запікати свиняче м’ясо з картоплею?

Свинина запеченная с картошкой в духовкеСлід зазначити, що свіжа свинина, запечена у фользі з картоплею, може стати чудовим блюдом на обідньому столі. Беремо 2 цибулини, 1 кг вирізки, мелений перець, 1 кг картоплі, 5 столових ложок нежирного майонезу, сіль, рослинне масло.

М’ясо миємо, сушимо, ріжемо кубиками. Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями. В чисту миску необхідно скласти вищеперелічені інгредієнти. Картоплю чистимо, нарізаємо шматочками і викладаємо до свинини. Отриману масу солимо, перчимо і додаємо майонез.

Свинину з картоплею в духовці у фользі потрібно готувати протягом 50 хвилин. По закінченні цього часу можна розкрити упаковку і залишити м’ясо в духовці на 10 хвилин.

Така свинина з картоплею в фользі подається тільки в гарячому вигляді.

Свіжа свинина з картоплею в духовці обов’язково сподобається дорослим і дітям, а також зможе вразити навіть найвибагливіших гурманів.

Загрузка...

Готуємо м’ясо по-французьки

Мясо по-французскиСвинина в духовці, рецепт якої дуже простий, здивує всіх любителів м’ясних страв, бажаючих спробувати французьку кухню. Візьміть 100 г твердого сиру, кг свіжого свинячого м’яса, сіль, кг печериць, рослинне масло, 2 цибулини, мелений перець, 100 г адигейського сиру, трохи гірчиці, 2 червоних помідора.

В даному випадку приготування м’яса не є надто складним завданням. Ріжемо згини і викладаємо їх на сковороду з олією. Ріжемо цибулю і додаємо до гибам. Сир потрібно натерти на крупній тертці. Свіжу свинину ріжемо на шматочки шириною 1,5 див. Потім відбиваємо її з обох сторін. На деко для запікання викладаємо фольгу.

Тільки після цього на неї кладемо відбивні, які попередньо змащуємо негострої гірчиці, солимо і перчимо. На м’ясо укладає, згини з цибулею, порізані помідори, тертий сир і запечатуємо фольгою. Потім запікаємо свинину в розігрітій духовці протягом 35 хвилин.

Дуже цікавий рецепт свинини з овочами

Без будь-яких проблем у домашніх умовах можна приготувати свинину. Для цього необхідно взяти 20 г оливкової олії, 2 кг шийки, перець, 600 г помідорів, сіль, 3 зубчики часнику, суміш прянощів «Прованські трави».

На шматку слід зробити надрізи і помістити в них часточки помідорів і зубчики часнику. Фарширована свинина з овочами, посипана прянощами, викласти на фольгу, яка попередньо змазаний маслом. Вирізку ретельно загортають у фольгу, пов’язують шпагатом і запікають у духовці приблизно 2 години. Подавати готову страву можна з картоплею або рисом.

Приготування страви повинно проводитися у відповідності з представленою рецептурою. Візьміть трохи рослинного масла, 150 г сиру, 500 г м’ясної вирізки, сіль, 200 г сметани, 3 столові ложки гірчиці в зернах, суміш перців. Спершу шматок потрібно підготувати:його миємо, сушимо і ріжемо на шматочки товщиною 2 див. Потім ретельно відбиваємо їх з обох сторін. Можна запекти свинину у фользі одним шматком. В цьому випадку час на приготування збільшується.

Головний інгредієнт обов’язково солимо і перчимо, а потім викладаємо на деко, застелене фольгою, попередньо змащену невеликою кількістю рослинного масла. Потім запікаємо в розігрітій духовці протягом 15 хвилин. В цей час в окремому посуді потрібно приготувати соус. Для цього необхідно ретельно перемішати сметану, тертий сир і гірчицю. Повністю готову свинину слід полити соусом

Готуємо ароматне м’ясо у вершках

На сьогоднішній день найбільш прості рецепти приготування свинячого м’яса дозволяють створювати дуже смачні кулінарні шедеври. У більшості випадків жінкам потрібно знати, як приготувати свинину, щоб здивувати гостей і домочадців.

Для приготування печені потрібно взяти 1 цибулину, сіль, 500 г м’яса, 1 столову ложку рослинної олії, 2 червоних помідора, 2 зубчики часнику, 4 яйця, перець мелений, 200 г вершків, 2 ложки майонезу, зелень, 100 г сиру.

Приготування смачної страви починається з нарізання цибулі, яку укладають на дно спеціальної форми для запікання. Після цього викладаємо свинину, перчимо і солимо. В окремому посуді збиваємо вершки і яйця. М’ясо потрібно залити цієї сумішшю і заздалегідь дізнатися, скільки запікати дане блюдо. Багато домогосподарки рекомендують робити це протягом 15 хвилин. Потім потрібно дістати свинину, посипати часником, вершками, зеленню, а також викласти помідори і відправити знову в духовку на 10 хвилин.

Загрузка...