Рецепт свинячої корейки на кістки, запеченої в духовці

Корейка в духовке

Для багатьох гурманів свиняча корейка в духовці є дуже смачним блюдом, яке володіє приголомшливим ароматом. Тим більше, прихильники правильного харчування і здорового способу життя, кількість яких поступово збільшується, повинні знати, як можна швидко і легко приготувати найбільш низькокалорійну і смачну свинячу корейку, використовуючи духовку.

Дізнатися про те, як запекти м’ясо можна без будь-яких проблем.

Загрузка...

Як можна швидко приготувати свинячу корейку в харчовій фользі?

Звичайно ж, корейка свиняча в духовці вийде дуже ніжною, якщо її приготувати в спеціальній упаковці або в герметичній ємності. Наприклад, це можуть бути часто використовуються в кулінарії рукава для запікання або керамічні горщики. Дуже смачно приготувати страву зможе кожна домогосподарка.

Чеснок для приготовления рецептаЯкщо немає можливості дізнатися у друзів і знайомих про те, як приготувати корейку, то краще всього використовувати поради відомих кулінарів. Якщо ви не маєте перерахованих вище засобів, то виручить фольга, яка не дасть необхідної кількості вологи випаруватися. Якщо її не розкривати в процесі готування, то м’ясо буде тушкованим, а не запеченим.

Для приготування страви потрібно взяти половину чайної ложки орегано, 4 шт. корейки, 7 картоплин, трохи солі, 8 зубчиків часнику, 1 гострий перець і 10 шт. томатів черрі. М’ясо необхідно попередньо вимочити у воді, а потім викласти кісткою вниз на середину листа фольги.

По всій поверхні м’яса необхідно обов’язково зробити надрізи і натерти його орегано і сіллю. Томати слід порізати півкільцями і покласти їх в надрізи.

2 зубчики часнику потрібно ретельно подрібнити і теж покласти в невеликі надрізи. З боків свинину встромляють інше кількість часнику. Порізаної картоплею, помідорами і перцем прикрашають корейку. Фольгу необхідно стягнути вгорі. В розігрітій до 170 градусів духовці м’ясо запікається протягом 50 хвилин. Потім потрібно трохи збільшити температуру і готувати корейку ще 10 хвилин. Якщо вам потрібна корейка, запечена, яка буде не дуже калорійна, то від картоплі слід відмовитися. Його можна цілком успішно замінити овочами.

Як краще всього готувати дуже смачну свинячу корейку з яблуком?

Яблоки для приготовления корейки в духовкеДомогосподаркам потрібно знати, що свинина чудово поєднується з трохи кислими ягодами і свіжими фруктами. Саме тому для приготування в духовці є чудовий рецепт, який передбачає використання яблук. В даному випадку не виникне питання, пов’язане з вибором гарніру та інших інгредієнтів, так як яблука і м’ясо, приготовлені в духовці у фользі, будуть самим головним частуванням на обідньому або святковому столі.

Потрібно взяти: свинячу корейку 4 шт., 1 цибулину, 5 зелених яблук, 1 ст. ложку аджики, невелику кількість солі, 2 помідори, кріп, 1 моркву. В обов’язковому порядку свинина очищається від жиру, ретельно промивається проточною водою і розкладається в спеціальну форму.

Звичайно ж, можна готувати на самому звичайному листі, але краще все-таки використовувати будь-яку жаростійку ємність, яка має кришку і високі стінки. В даному випадку запечена в духовці свинина відмінно пропарится.

М’ясо необхідно найбільш ретельно натерти сіллю і травами. Потім їй потрібно дати приблизно 20 хвилин на «відпочинок». Невелику цибулину, яка буде доповнювати м’ясо, приготоване в духовці у фользі, потрібно порізати півкільцями.

Яблука слід нарізати часточками, помідори — навпіл, а моркву порізати на довгі бруски. Всі перераховані вище інгредієнти необхідно розкласти між шматочками корейки, яку добре змащують аджикою.

Ставити запікати м’ясо потрібно не в розігріту духовку. При температурі приблизно 180 градусів корейка буде готуватися протягом 80 хвилин. Подавати м’ясо краще всього з зеленню.

Також можна готувати корейку в рукаві, а гарніром послужать болгарські перці або кабачки. Ці овочі краще всього приготувати на грилі. Ароматний і соковитий свинина в духовці, рецепт якої дуже простий, обов’язково сподобається дітям і дорослим.

Загрузка...

Спосіб приготування корейки в духовці під сиром

Сыр для приготовления блюдаЯкщо ви не бажаєте готувати м’ясо на кості в духовці, то можна подати свинину невеликими шматочками. Це буде чудова закуска. А для того, щоб змінити смак продукту, краще всього використовувати рецепт, де застосовується правильно підібраний маринад.

Від цього практично завжди залежать смак і аромат м’яса.

Щоб приготувати м’ясо в рукаві, потрібно взяти: 20 мл білого напівсолодкого вина, 230 г сиру, 800 г свинини, 120 г білих грибів, 35 мл майонезу, 4 шт. томатів черрі, 0,5 ч. ложки шафрану, 2 огірки, 2 ч. ложки гранатового соку, 1 солодкий перець, 1 пучок салату.

Для того щоб приготувати свинячу корейку в духовці, попередньо треба з’єднати трохи шафрану, вино і гранатовий сік. В отриманий соус потрібно закласти шматочки свинячої корейки, яка дуже смачно поєднується з картоплею і зеленню.

Білі гриби необхідно нарізати пластинками, сир пропустити через тертку і змішати з майонезом. Після цього на деко слід викласти свинину, яка знаходиться в рукаві, де також є гриби і майонезно-сирна суміш.

Духовка повинна бути попередньо розігріта до 180 градусів. Запікати корейку можна цілим шматком, але вона не вийде такою м’якою і ніжною. Дуже смачно м’ясо поєднується з огірками, нарізаними кружечками, нашаткованою соломкою перцем і помідорами.

По тарілках слід розкласти листя салату, на які потім поміщають готове м’ясо. Таке блюдо смачно і незвично буде виглядати, якщо його прикрасити маринованими овочами.

Загрузка...