Рецепт піци з ковбасою, сиром і помідорами

Пиццу с колбасой и помидорами

Піца з ковбасою і помідорами — справжня класика. Цю страву дуже легко приготувати в домашніх умовах. Можливе використання різних сортів ковбаси, від ніжної вареної до пікантної пепероні або мортаделлы.

Свіжі томати додадуть страві додатковий смаковий акцент. До ковбасі та помідорів можна додати й інші інгредієнти: сир, оливки, мариновані овочі, пряні трави або гриби.

Загрузка...

Піца-асорті

Варіантів, як приготувати піцу з ковбасою і помідорами, дуже багато. Один з найсмачніших — випічка з різними сортами ковбасок і сиру. В рецепт піци можна вносити зміни в залежності від того, які продукти є в наявності.

Для приготування знадобиться:Американская пицца с колбасой, помидорами и луком

  • 200 г борошна;
  • 0,5 склянки теплого молока;
  • 15 г сухих дріжджів;
  • 100 г копчених мисливських ковбасок;
  • 100 г вареної шинки;
  • 50 г пепероні;
  • 50 г маскарпоне;
  • 100 г моцарели;
  • 100 г тертого пармезану;
  • 2 стиглих солодких помідора;
  • жменя оливок без кісточок;
  • 4 яйця;
  • оливкова олія;
  • сіль;
  • свіжозмелений чорний перець.

Пицца-ассортиСпочатку потрібно зайнятися тестом. Його приготування і розстойка займе близько години. Борошно просіюється на дошку у вигляді гірки, у верхній частині робиться поглиблення. Сухі дріжджі розчиняються в теплому молоці, додається сіль.

Суміш виливається в поглиблення в муці, після чого тісто ретельно перемішується руками до повної однорідності. Тісто потрібно скачати в кулю і помістити в тепло, прикривши рушником. Приблизно через 60 хвилин можна приступати до формування піци.

Ковбаски, шинка і пепероні нарізати соломкою. У сковороді розігрівається оливкова олія, в ньому обсмажуються нашатковані пластиками гриби. Помідори обдають окропом, очищаються від шкірки і дуже дрібно ріжуться.

Тісто розкочується в тонкий корж і викласти у форму. Поверхню змащують оливковою олією і проколюють виделкою в декількох місцях. Яйця збиваються в окремій ємності, додається сіль, мелений чорний перець, ковбасний асорті, помідори і розкришений сир маскарпоне. Суміш рівномірно розподіляється по поверхні коржі, поверх кладуть обсмажені гриби, оливки, тонкі пластики моцарелли.

Піца посипається тертим пармезаном і поміщається в добре розігріту духовку. Виріб готується 15-20 хвилин. Піца з помідорами подається гарячою, готову страву можна прикрасити свіжими листочками базиліка. Окремо подається ароматизоване оливкове масло і мелений чорний перець.

Піца по-італійськи з мортаделлой

Піца з ковбасою, сиром і помідорами вийде особливо апетитною при використанні м’ясопродуктів з цікавим яскравим смаком. Підійдуть копчені мисливські ковбаски, салямі або знаменита італійська мортаделла. Гострий і трохи пряний смак додасть піці додаткові нюанси, а свіжі томати зроблять її соковитою. Особливість рецепта — використання бренді при приготуванні тіста.

Пицца по-итальянски с мортаделлойДля приготування знадобиться:

  • 250 г борошна;
  • 10 г пивних дріжджів;
  • 1 ст. ложка коньяку або бренді;
  • 200 г мортаделлы;
  • 4 стиглих солодких помідора;
  • 2 яйця;
  • 100 г пісної шинки;
  • 100 г пармезану;
  • сушений орегано;
  • оливкова олія;
  • сіль;
  • мелений білий перець;
  • свіжий васильок для прикраси.

Борошно вищого сорту (150 г) просіюється на обробну дошку у вигляді гірки. У верхній частині робиться виїмка, туди всипати дріжджі, додається сіль і трохи теплої води. Тісто замішується, накривається рушником і поміщається в тепло на 10-15 хвилин. Після цього в тісто вливається коньяк або бренді, склянку теплої води і додається залишилася борошно. Тісто місити до повної однорідності й гладкості, потім знову накрити серветкою і поместитьв тепло на 1 годину. За цей час воно має збільшитися вдвічі.

Пицца с колбасойПоки тісто підходить, можна зайнятися начинкою. Мортаделла нарізане тонкими кружечками, помідори обдають окропом і звільняються від шкірки. Очищені томати потрібно нарізати кружками, а шинку — соломкою.

Тісто на присипаної борошном дошці розкачується в вигляді круглої коржі, змащується оливковою олією і проколюють виделкою. За її поверхні розкладається мортаделла, помідори і шинка. В окремій мисці збиваються яйця з сіллю, перцем, сушеним орегано. У суміш порціями вводиться пармезан, ретельно розмішати. Отриманий соус рівномірно розподіляється поверх начинки.

Виріб поміщається в сильно розігріту духовку на 35 хвилин. Піца з помідорами, ковбасою і сиром подається гарячою, у супроводі оливкової олії і свіжомеленого чорного перцю.

Загрузка...

Американська піца з ковбасою, помідорами та цибулею

Класичний рецепт піци з ковбасою і помідорами можна доповнити маринованими грибами, солодким консервованим перцем і цибулею. Вийде ситне і оригінальне блюдо в американському стилі. Свіжі томати виступлять в якості прикраси, а насичений смак начинки додасть щедра порція томатного соусу.

При бажанні черемшу можна замінити дрібно нарізаним зубчиком часнику. Щоб смак став більш м’яким, краще використовувати фіолетовий цибулю.

Пицца с колбасойДля приготування знадобиться:

  • 400 г готового тіста для піци;
  • 3 ст. ложки томатного соусу;
  • 100 г сиру чеддер;
  • 150 г вареної ковбаси;
  • 2 цибулини середнього розміру;
  • кілька стебел черемші;
  • 100 г маринованих грибів;
  • 100 г маринованого перцю;
  • 2 невеликих помідора;
  • сіль;
  • свіжозмелений чорний перець;
  • оливкова олія.

Деко змащують олією, на нього викладається тісто, розкачане у вигляді тонкого коржа. Деко поміщається в добре розігріту духовку на 7-10 хвилин. Коли заготовка для піци підрум’яниться, її можна витягти з печі і намазати поверхню томатним соусом.

По коржику рівномірно розкладаються тонкі кружечки вареної ковбаси й помідори, Цибулю потрібно нарізати кільцями, гриби і перець нашаткувати соломкою, черемшу подрібнити. Цибульні кільця, черемшу, перець і гриби викладаються поверх ковбаси і помідорів, потім піца поміщається в духовку ще на 10 хвилин. Страва подається гарячим і розрізається безпосередньо перед їжею.

Загрузка...