Рецепт фаршированого картоплі в духовці

Картошка в духовке

Дуже смачний фарширований картопля в духовці вийде, якщо в якості начинки використовувати свинину. Для приготування цієї страви потрібно взяти 1 яйце, 5 картоплин, півсклянки сметани, 1 столову ложку борошна, сіль, 300 грам фаршу. Необхідно відварити картоплю, ретельно почистити її, гарненько висушити і розім’яти.

В отриману масу додають яйце і борошно, а потім формують невелику бабцю, в середину якої укладається попередньо підготовлений фарш. Після цього страву запікають в попередньо нагрітій духовці до утворення дуже красивою золотистої скоринки.

Загрузка...

Як потрібно готувати смачну картоплю з рибою?

Яйца для приготовления картофеля с рыбойДля того, щоб приготувати картопля фарширований будь копченою рибою слід заздалегідь придбати всі необхідні інгредієнти. Вам потрібно взяти 1 яйце, 8 картоплин, 1 столову ложку вершкового масла, 500 грам копченого рибного філе, 2 столові ложки сметани, 2 цибулини.

Картоплю потрібно відварити до напівготовності, гарненько очистити, відрізати верхівки і з допомогою ножика вирізати серцевину. М’якоть, яка була вийнята, потрібно через м’ясорубку пропустити з цибулею і рибою, а також додати яйце. Отриману масу необхідно ретельно перемішати і збити.

Її накладають на картоплю, яку поміщають в спеціальну форму, змазану олією, і ретельно поливають домашньою сметаною. І гарненько запечена в духовці картопля обов’язково сподобається навіть самим вибагливим гурманам.

Можна фарширувати картоплю таким продуктом, як, наприклад, тофу. Для цієї страви потрібно взяти 1 столову ложку борошна, 8 картоплин, 1 ложку рослинного масла, 200 г тофу, 2 яйця, сіль, 1 ложку сиру, 3 ложки сметани. Картоплини миють, чистять, розрізають навпіл і видаляють серцевину.

Тофу пропускають через м’ясорубку і змішують з борошном, сиром, сіллю і яйцями. Невеликого розміру картопля, фарширований отриманою сумішшю укладають на саме дно каструлі, де вже є добре розігріте масло і тушкують протягом 20 хвилин. Приблизно за 5 хвилин до готовності страви в нього слід покласти домашню сметану.

Ароматна картопля начинений грибами

Грибы для приготовления блюда

Щоб приготувати картоплю з грибами потрібно взяти 1 цибулину, 4 картоплини, сіль, 30 грам сушених печериць, перець, половину столової ложки вершкового масла, 2/3 склянки сметанного соусу і 2 чайні ложки сухарів. Для фаршу необхідно відварити гриби, нарізати тонкою соломкою і смажити на олії з цибулею. Потім отриману масу треба пропустити через м’ясорубку.

У сирих картофелинах, які були попередньо очищені від шкірки, роблять поглиблення і заповнюють їх фаршем. Потім ретельно посипають сухарями і протягом 25 хвилин запікають в попередньо розігрітій духовці.

Є ще один хороший рецепт фаршированого картоплі. Для його приготування потрібно взяти 4 столові ложки томатної пасти, 5 картоплин, 2 моркви, 400 грамів яловичини, половину склянки сметани, 3 цибулини, 5 ложок жиру, 3 ложки борошна. Свіжими грибами дане блюдо зіпсувати просто неможливо. Саме тому цей продукт теж можна використовувати.

У попередньо очищеному картоплі роблять великий отвір, готують м’ясний фарш, додаючи в нього гриби, і заповнюють їм бульби. Потім їх слід трохи обсмажити, скласти в деко, полити сметаною і поставити в духовку. Дуже смачний фарширований картопля з фаршем перед подаванням посипають свіжою зеленню.

Загрузка...

Яке блюдо сподобається дорослим і дітям?

Растительное масло для приготовления блюда

Наповнювати бульби можна не тільки грибами і м’ясом. Відмінна начинка може бути виготовлена з яловичих мізків. І такий простий і досить-таки доступний рецепт зможе реалізувати кожна домогосподарка.

Потрібно взяти 5 столових ложок рослинного масла, 8 картоплин, 2 ложки жирної сметани, 300 грам мізків, сіль, 3 ложки сухарів, зелень, 2 ложки вершкового масла.

Необхідно ретельно промити картоплю і відварити його в шкірці. Охолоджені картоплини необхідно очистити і розрізати на дві половини, в кожній половині слід вирізати серцевину і наповнити фаршем, в духовці це блюдо готують протягом 30 — 40 хвилин.

А для фаршу слід використовувати свіжі мізки з абсолютно будь-якими грибами, які тушкують у маслі, додавши зелень і сухарі.

Як можна приготувати картоплю в духовці?

Петрушка для приготовления блюдаЗвичайно ж, рецепти приготування оригінальних страв з овочів вельми різноманітні. Варто звернути увагу на дуже цікаве блюдо, яке готують в духовці. Щоб приготувати картопля фарширований потрібно взяти 25 грам свіжої петрушки, 200 грам норвезької оселедця, 50 грам гірчиці, 100 грам цибулі, 8 штук помідорів, 25 грам кропу, солодкий перець, 8 картоплин, салат, 150 грам гірчичною підливи. Можна готувати цю страву з грибами.

Норвезький оселедець слід дуже дрібно порубати, а також ретельно подрібнити зелень і цибулю. Потім вищеперелічені інгредієнти необхідно змішати з гірчицею. Дана начинка зробить картопля фарширований незвичайним і дуже смачним. Картоплю слід добре почистити, відварити до готовності і видалити внутрішню частину. У помідорів необхідно зрізати верхню частину і видалити трохи м’якоті.

Картоплею, начиненою оселедцем, обов’язково потрібно пригостити родичів і хороших друзів. Її готують в духовці разом з помідорами, які були попередньо наповнені рибою.

Повністю готовий картопля фарширований перед подачею слід полити гірчичною підливою. Для її приготування потрібно гарненько збити жовток з лимонним соком.

В отриману масу слід додати олію, гірчицю і цукор. Саме такий картопля фарширований сподобається своїм незвичайним смаком.

Загрузка...