Пиріг на швидку руку в духовці – прості і швидкі рецепти з яблуками, варенням, капустою

У тих господинь, які задумали спекти пиріг на швидку руку в духовці не часто виникає бажання створити щось незвичайне, але важливою умовою при готуванні є якість виробу. Застосувавши оригінальний рецепт з простими і доступними компонентами, кожному кулінару вдасться здивувати домочадців смачною випічкою.

Загрузка...

Рецепти швидких пирогов в духовці

Прості рецепти пирогів в духовці, як правило, не супроводжуються труднощами, навіть кухар-початківець впорається з рекомендаціями і створить бажане ласощі власноруч.

  • Самий простий пиріг в духовці роблять з готового тіста. Випічку можна зробити відкритою або закритою, наповнення підійде будь-яка: ягідне або фруктове, варення, овочі або м’ясо.
  • Пишні пироги на манер кексів готуються швидко і просто. Всі інгредієнти просто змішують міксером і сам корж випікається не довше півгодини.
  • Якщо є необхідність піч дріжджовий пиріг, є хитрість, яка допоможе зробити експрес-пиріг: разом з дріжджами застосовують розпушувач, а замішують основу на кисломолочних продуктах.
  • Просочують спечені прості пироги на швидку руку в духовці, варенням, сиропами, легкими кремами, так ласощі стане цікавіше.
  • Шоколадний пиріг – простий рецепт в духовці

    Солодкий пиріг на швидку руку в духовці можна приготувати за базовим рецептом тіста для кексу і оформити у вигляді «Зебри». Готову основу поділяють на 2 частини, в одну всипають какао і викладають у форму по одній ложці тесту, чергуючи кольору. Печеться пиріг не довго, даний рецепт розрахований на форму 22 см, якщо застосовується ємність більшого розміру, час приготування зменшується хвилин на 10.

    Інгредієнти:

    • яйця – 2 шт.;
    • цукор – 150 г;
    • масло м’яке – 100 г;
    • сметана – 4 ст. л.;
    • розпушувач, ванілін;
    • борошно – 250 г;
    • какао – 1 ст. л.

    Приготування

  • Яйця збивають з цукром, вводять ваніль і розпушувач, слідом сметану.
  • Додають борошно, перемішують.
  • Поділяють тісто на 2 частини, в одну вводять какао.
  • У форму тісто викладають, чергуючи шари.
  • Випікають пиріг на швидку руку в духовці 35 хвилин при 190.
  • Загрузка...

    Медовий пиріг – простий рецепт в духовці

    Прекрасний рецепт простого пирога до чаю в духовці запропонований нижче. Готується ласощі швидко, корж виходить пишним, пористим і дуже розсипчастим. Якщо дочекатися, поки він охолоне, можна розрізати його уздовж на 2 коржа і просочити кремом, вийде цікавий домашній торт, який гідно оцінять.

    Інгредієнти:

    • цукор – 100 г;
    • мед рідкий – 200 мл;
    • масло м’яке – 150 г;
    • борошно – 300 г;
    • яйця – 3 шт.;
    • розпушувач.

    Приготування

  • Збити масло з цукром, додати мед.
  • Збити яйця, ввести в медово-масляну масу.
  • Ввести муку і розпушувач, перемішати.
  • Випікати в промасленим формі протягом 60 хвилин при 180.
  • Пиріг з яблуками – простий рецепт в духовці

    Самий простий яблучний пиріг в духовці – відома всім шарлотка. Готувати ласощі не складно, важливо слідувати рекомендаціям у рецепті і вийде відмінне частування, яке ласуни з’їдять, не дочекавшись поки він охолоне. У класичному варіанті не входять до складу кисломолочні продукти, але, якщо додати трохи сметани або кефіру, смак не зіпсується, а процес випікання сильно скоротиться.

    Інгредієнти:

    • яйця – 3 шт.;
    • цукор – 200 г;
    • борошно – 250 г;
    • сметана – 3 ст. л.;
    • розпушувач, ванілін;
    • лимонна цедра – 1 ст. л.;
    • яблука – 3 шт.

    Приготування

  • Яйця збити в пишну піну, додати цукор, ванілін, розпушувач і цедру.
  • Додати сметану, слідом борошно.
  • В промаслений форму викласти яблучні дольки, вилити тісто.
  • Пиріг на швидку руку випікається в духовці 35 хвилин при 190.
  • Простий рецепт пирога з варенням в духовці

    Самий швидкий пиріг з варенням в духовці краще приготувати з пісочного тіста. За даним рецептом основу не потрібно витримувати в холодильнику, а відразу застосовувати. Ласощі добре пропечеться, вийде пишним, розсипчастим і залишиться смачним навіть на наступний день. Варення потрібно вибирати з мінімальним вмістом сиропу.

    Інгредієнти:

    • масло вершкове – 100 г;
    • борошно – 350 г;
    • яйця – 2 шт.;
    • цукор – 150 г;
    • розпушувач;
    • варення – 200 р.

    Приготування

  • Розтерти масло з цукром, ввести яйця, розпушувач і борошно.
  • Замісити туге тісто, розділити на 2 нерівні частини.
  • Більшу половину тіста викласти у форму.
  • Викласти варення, прикрасити рештою тестом.
  • Випікати 40 хвилин при 180 градусах.
  • Простий рецепт пирога з сиром в духовці

    Цей простий сирний пиріг в духовці може нагадати чізкейк або запіканку, але готується страва простіше і швидше, а на смак виходить просто чудовим. В якості основи застосовують розкришене печиво з вершковим маслом, а наповнення роблять з сиру, яєць і манної крупи, яку можна рівноцінно замінити на борошно або какао.

    Інгредієнти:

    • пісочне печиво – 400 г;
    • масло розтоплене – 100 г;
    • сир м’який – 500 г;
    • яйця – 3 шт.;
    • цукор – 150 г;
    • манна крупа – 100 г;
    • вершки – 50 мл;
    • ванілін.

    Приготування

  • Розкришене печиво змішати з маслом, зібрати в м’який ком і розрівняти у формі. Прибрати в холодильник.
  • Манку залити теплими вершками, відставити на 10 хвилин.
  • Збити білки з цукром до стійких піків.
  • Окремо збити жовтки, додати манку, ваніль і сир.
  • Ввести поступово білковий крем.
  • У форму з основою вилити начинку, випікати 50 хвилин при 180.
  • Діставати з духовки після повного охолодження.
  • Пиріг з вишнею в духовці – простий рецепт

    Простий пиріг з вишнею в духовці можна оформити на будь-якій основі, яка впорається з утриманням соковитого наповнення. Добре в даному рецепті проявляється листкове тісто, воно не розмокає при випіканні, утримує форму і готується швидко. Застосувати краще дріжджову заморожену заготівлю, з нею пиріг вийде дуже розсипчастим.

    Інгредієнти:

    • листкове тісто – 500 г;
    • вишня без кісточок – 300 г;
    • крохмаль – 1 ст. л.;
    • цукор – 3 ст. л.;
    • жовток – 1 шт.

    Приготування

  • Розморожений пласт розкачати, викласти у форму з низькими бортиками, зрізати надлишки.
  • Вишню просушити, змішати з крохмалем, викласти в основу, посипати цукром.
  • Прикрасити рештою тіста, випікати 25 хвилин при 200.
  • Апельсиновий пиріг в духовці – простий рецепт

    Цей швидкий пиріг до чаю в духовці стане знахідкою для зайнятих господинь і для тих, хто дотримується особливого режиму харчування, раціон яких не містить продуктів тваринного походження. Пишним пиріг виходить за рахунок додавання в тісто апельсинової газованої води, а прикрашати його будуть цитрусові дольки.

    Інгредієнти:

    • цукор – 150 г;
    • лимонад – 150 мл;
    • рослинне масло – 100 мл;
    • борошно – 250 г;
    • розпушувач;
    • апельсин – ½ шт.

    Приготування

  • Змішують цукор і масло, вводять газовану воду, слідом борошно і розпушувач.
  • Тісто виливають у промаслений і обсипану сухарями форму.
  • Зверху викладають апельсинові часточки.
  • Випікають пиріг 40 хвилин при 180.
  • Пиріг з капусти швидкого приготування в духовці

    Швидкий пиріг в духовці з овочевою начинкою зможе приготувати кожен кулінар. Капусту краще застосувати молоду з м’якими листям, але, якщо такої не знайшлося, можна листя дрібно нашаткувати і припустити на сковороді протягом 10 хвилин. Для ситності і більшого аромату доповнюють начинку зеленню і вареним яйцем.

    Інгредієнти:

    • кефір – 100 мл;
    • сіль і цукор – по щіпці;
    • борошно – 250 г;
    • розпушувач;
    • яйця – 2 шт.;
    • масло рослинне – 3 ст. л.;
    • капуста – 400 г;
    • варені яйця – 2 шт.;
    • кріп рубаний – 1 жменя.

    Приготування

  • Капусту нашаткувати, змішати з кропом і рубаними вареними яйцями.
  • Збити яйця, додати масло, сіль, цукор, розпушувач.
  • Додати борошно, перемішати.
  • В промаслений форму вилити половину тіста, розподілити начинку, присолити її.
  • Вилити тісто, випікати 35-45 хвилин при 190.
  • Швидкий пиріг з м’ясом в духовці

    Кулінари вважають, що, зв’язавшись з дріжджовим тістом, не вийде спекти швидко простий пиріг з фаршем в духовці. Якщо застосувати експрес-рецепт пишної основи, можна створити надзвичайно смачне закусочне ласощі, яке ідеально підійде для ситного обіду і з упевненістю замінить звичний хліб.

    Інгредієнти:

    • кефір теплий – 150 мл;
    • яйця – 2 шт.;
    • борошно – 400-600 г;
    • цукор і сіль – по 1 ч. л.;
    • дріжджі – 2 ч. л;
    • розпушувач – ½ ч. л.;
    • масло вершкове – 10 г;
    • фарш – 400 г;
    • цибулю і моркву – по ½ шт.

    Приготування

  • Обсмажити фарш і овочі до готовності, посолити, приправити будь-якими спеціями.
  • У кефір висипати дріжджі і цукор, залишити на 20 хвилин.
  • Змішати яйця, масло, сіль, розпушувач, додати кефір, перемішати.
  • Всипати борошно, замісити туге тісто, залишити в теплі піднятися вдвічі.
  • Більшу частину тіста розподілити промасленим формі, викласти фарш, прикрасити рештою тіста.
  • Змастити жовтком, залишити на 20 хвилин підійти.
  • Випікати 30 хвилин при 190.

  •  

    Загрузка...