Пельмені в мікрохвильовці – рецепти просто і смачно, без води, в горщику, в пакеті з сиром

Пельмені в мікрохвильовці розкриють переваги сучасного агрегату. Готування в СВЧ гарантує тесту м’яку, пружну оболонку і не обводнену текстуру, а м’яса – приголомшливий смак і апетитний вигляд. При цьому, мова не йде тільки про варінні у воді: продукцію можна обсмажити, запекти з сиром до хрусткої скоринки або згасити в сметані.

Загрузка...

Як приготувати пельмені в мікрохвильовці?

Пельмені в мікрохвильовій печі – просто, смачно і дуже швидко можна зробити в СВЧ, знадобиться всього десяток напівфабрикатів, склянку води і спеції. У процесі готування потрібно залити пельмені окропом, приправити, накрити кришкою і встановити 800 Вт на 10 хвилин. Пельмені в мікрохвильовці не розчарують смаком, якщо дотримуватися правил по їх приготуванню:

  • Варити пельмені потрібно порційно, не перевищуючи кількість в 10 – 15 штук. При збільшенні заходи, продукт може злипнутися.
  • Перед тим, як відправити продукт в мікрохвильовку, слід переконатися, що він добре заморожений, інакше, пельмені вийдуть не апетитними і злипнуться.
  • Для готування в СВЧ слід використовувати спеціальний посуд – це можуть бути глиняні горщики, пластикова або скляна ємність з кришкою.
  • Як зварити пельмені в мікрохвильовці?

    Тим, хто готує пельмені в мікрохвильовій печі перший раз, знадобиться простий рецепт приготування цієї продукції. Все, що потрібно – покласти пельмені і спеції в ємність з киплячою водою і встановити НВЧ в режим 800 Вт від 8 до 10 хвилин приготування. При цьому, щоб уберегти пельмені від склеювання, необхідно помішувати кипляче блюдо кожні 3 хвилини.

    Інгредієнти:

    • пельмені – 15 шт.;
    • вода – 300 мл;
    • чорний мелений перець – 5 р;
    • кріп – 20 г;
    • масло – 25 р.

    Приготування

  • Покладіть пельмені в спеціальний посуд.
  • Додайте окріп, спеції, накрийте кришкою і готуйте в режимі 800 Вт 10 хвилин.
  • Варіння пельменів в мікрохвильовці відбувається при 800 ВТ протягом 10 хвилин.
  • Загрузка...

    Пельмені з сиром у мікрохвильовці

    Запекти пельмені в СВЧ з додаванням інших інгредієнтів не складе праці. Так, любителі підсмаженої текстури можуть не тільки присмачити вироби сиром, а, підключивши фантазію, надати трапези італійський колорит, приготувавши їх в томатному соусі. Останній, додасть начинці пікантного присмаку, а сирна скоринка завершить апетитну подачу.

    Інгредієнти:

    • пельмені – 15 шт.;
    • томатний соус – 250 мл;
    • сир – 80 г;
    • масло – 40 г;
    • цибуля – 1 шт.;
    • зубок часнику – 3 шт.

    Приготування

  • Покладіть в посуд для СВЧ подрібнені цибулю, часник і томатну пасту.
  • Увімкніть максимальну потужність на 3 хвилини.
  • В отриманий соус покласти заморожені пельмені і готуйте під кришкою, помішуючи, 7 хвилин.
  • Додайте масло, перемішайте, присипте тертим сиром і варіть ще 2 хвилини.
  • Як посмажити пельмені в мікрохвильовці?

    Смажені пельмені в мікрохвильовці припускають два етапи приготування. На початку їх необхідно відварити, відкинути на друшляк, а бульйон злити в окрему ємність і використовувати при подачі. Після, розкласти напівфабрикати на плоскому блюді, стежачи за тим, щоб вони не стикалися один з одним, змастити маслом і встановити функцію «Гриль».

    Інгредієнти:

    • пельмені – 250 г;
    • окріп – 200 мл;
    • масло – 80 г;
    • кріп – 40 р.

    Приготування

  • Залийте пельмені окропом, виставите НВЧ на максимум потужності і варіть напівфабрикати 6 хвилин.
  • Злийте бульйон в окрему ємність, а пельмені розкладіть в один ряд на великому блюді.
  • Змастіть їх маслом і готуйте на Грилі» 5 хвилин.
  • Прикрасьте пельмені смажені в мікрохвильовці зеленню.
  • Як приготувати пельмені в горщику в мікрохвильовці?

    riginalnye-idei-prigotovleniya-privychnogo-blyuda”>Пельмені в горщику в мікрохвильовці привабливі в подачі і, завдяки керамічному посуді, сприяє одночасної готуванні різних компонентів, здатні скласти повноцінний обід. Як правило, у страві використовують гриби або овочі: заливають їх разом з пельменями окропом, додають майонез і готують при 700 Вт 10 хвилин.

    Інгредієнти:

    • пельмені – 300 г;
    • окріп – 200 мл;
    • майонез – 180 г;
    • заморожені гриби – 150 г;
    • сир – 50 г;
    • лавровий лист – 1 шт.

    Приготування

  • Гриби розморозьте і укладіть разом з пельменями в горщик.
  • Залийте окропом, додайте лавр і майонез.
  • Готуйте пельмені в мікрохвильовці при 700 Вт 10 хвилин.
  • Посипте сиром і запікайте ще 2 хвилини.
  • Як зварити пельмені в мікрохвильовці в пакеті?

    Пельмені в мікрохвильовці без води в пакеті виручать при відсутності плити. В якості рідини можна використовувати майонез, кетчуп або томатний сік. Останній, дуже зручний, оскільки дозволяє лише надірвати фабричну упаковку, що виконує роль кулінарного рукава, заповнити потрібним об’ємом рідини і герметично закрити.

    Інгредієнти:

    • пельмені – 400 г;
    • томатний сік – 700 мл

    Інгредієнти:

  • Надріжте пакет з замороженими пельменями, влийте в нього томатний сік.
  • Пакет закріпіть, укладіть на тарілку і готуйте пельмені в мікрохвильовці без води при потужності 800 Вт 10 хвилин.
  • Пельмені в сметані в мікрохвильовці

    Пельмені в СВЧ різноманітні версії. Багато хто не уявляє страву без сметани, додаючи її в якості соусу до вже готовим виробам. Проте, цей компонент може використовуватися в якості соусу в процесі запікання. При цьому, пельмені придбають приємний кисломолочний смак, а пара зубків часнику додасть ароматності.

    Інгредієнти:

    • пельмені – 10 шт.;
    • сметана – 350 г;
    • свіжа петрушка – 20 г;
    • зубок часнику – 2 шт.

    Приготування

  • Викладіть пельмені в ємність, перемішайте їх зі сметаною і часником.
  • Накрийте кришкою і готуйте, періодично помішуючи, на максимальній потужності 7 хвилин.
  • Готову страву прикрасьте зеленню.
  • Пельмені в банку в мікрохвильовці

    Приготування пельменів в мікрохвильовій печі може здійснитися без спеціального посуду, оскільки звичайна банку впорається із завданням нітрохи не гірше. При цьому, можна скористатися будь-яким рецептом, але враховуючи хиткість баночного скла, томити страву слід на середньої потужності, в чотири етапи, кожен з яких повинен тривати не більше трьох хвилин.

    Інгредієнти:

    • пельмені – 15 шт.;
    • окріп – 230 мл;
    • лавровий лист – 1 шт.

    Приготування

  • Укладіть пельмені в пів-літрову банку.
  • Залийте окропом, приправте і поставте в мікрохвильовку на середню потужність на 4 хвилини.
  • Перемішайте, повторіть процедуру тричі.
  • Заморожені пельмені в мікрохвильовці

    Приготування пельменів в мікрохвильовці – дуже простий процес. Його значно полегшує використання заморожених напівфабрикатів: такі пельмені не перетворюються в кашу – тісто виходить м’яким і повітряним, а м’ясна начинка – провареної. При мінімумі води, страва має відмінну структуру і нагадує вироби, зроблені на пару.

    Інгредієнти:

    • заморожені пельмені – 200 г;
    • вода – 180 мл;
    • сметана – 40 р.

    Приготування

  • Залийте пельмені заморожені в мікрохвильовці водою, приправте і готуйте на потужності 800 Вт 5 хвилин.
  • Перемішайте, продовжите приготування ще на 5 хвилин.
  • Готові пельмені здобріть сметаною.
  •