Млинці з сьомгою – рецепти зі вершковим, сирним і плавленим сиром

Млинці з сьомгою – дивно ласа закуска, яка може стати не тільки традиційним стравою на масляну, але і при правильному оформленні гідною прикрасою будь-якого застілля. Якщо використовувати різні версії складу начинки, вдасться урізноманітнити класичний смак страви.

Загрузка...

Як готувати млинці з сьомгою?

Приготування закуски зводиться до випікання млинців, підготовки компонентів начинки і оформлення ласощі шляхом загортання наповнення в млинцеві заготовки.

  • Млинці можна спекти по кожному перевіреному домашнім рецептом або приготувати тісто, змішавши півлітра молока, 3 яйця, щіпку солі, по ложці рослинного масла, цукру і борошно до досягнення потрібної текстури основи.
  • Для начинки використовують тільки рибне слабосолене або копчене філе, яке найчастіше нарізають тонкими слайсами, рідше кубиками або брусочками.
  • Сьомга прекрасно гармонує в начинці з м’яким або плавленим сиром, маслом, зеленню, свіжими огірками, іншими овочами.
  • Млинці з червоною рибою сьомгою можна красиво загорнути для ефектної подачі.
  • Як загорнути млинці з сьомгою?

    Важливо не тільки зробити млинці з сьомгою смачними, але і правильно їх презентувати. Оформити вироби можна по-різному.

  • Найпопулярніший спосіб подачі страви – в рулетиках. Млинці змащують по всьому периметру м’яким сиром, перетертим сиром або просто олією, зверху розкладають тонкі скибочки риби, згортають заготовки в рулети, які розрізають навскоси або поперек на рівні фрагменти.
  • Як варіант, можна нарізати брусочками рибу і укласти по центру млинця. Залишиться тільки згорнути рулет і розрізати його на кілька частин.
  • Млинці з сьомгою можна оформити у вигляді мішечків, підібравши краю виробів догори і перев’язавши пір’ям лука.
  • Млинці начинку можна укласти шарами у вигляді торта, після чого нарізати і оформити у вигляді канапе.
  • Загрузка...

    Млинці з сьомгою і вершковим сиром

    Приголомшливо смачними виходять млинці з сьомгою та сиром. В даному випадку риба доповнюється ніжним маскарпоне, але можна взяти філадельфію або рікотту. Чудово доповнить загальну палітру смаку дрібно нарізаний свіжий кріп, яким приправляють сир або вмішують зелень тісто для випікання млинців.

    Інгредієнти:

    • млинці середньої товщини – 6-8 шт.;
    • сьомга слабосолона – 200 г;
    • маскарпоне – 300 р.

    Приготування

  • Випікають млинці середньої товщини за перевіреним рецептом, дають їм повністю охолонути.
  • Змащують кожен млинець щедро по всьому периметру сиром.
  • Розкладають тонко нарізану рибу, відступаючи від скибочки до скибочці приблизно по сантиметру.
  • Згортають млинці з маскарпоне і сьомгою щільним рулетом, поміщають на пару годин в холодильник, після чого розрізають на порційні шматочки і подають.
  • Млинці з рікоттою і сьомгою

    Доповнити млинці з сьомгою можна рікоттою. Замість слабосоленої риби можна взяти копчене філе, яке нарізати скибочками відповідного розміру і форми. Не зайвим у складі буде і зелений лук, який нарізають і посипають їм вироби перед згортанням або укладають цілі цибульні пір’я поруч з рибою.

    Інгредієнти:

    • млинці середньої товщини – 6-8 шт.;
    • сьомга слабосолона або прикопченная – 200 г;
    • рікотта – 300 г;
    • свіжа зелень кропу – 0,5 пучка.

    Приготування

  • Випікають млинці, залишають до повного охолодження.
  • Рікотту змішують з кропом і намазують отриманою сумішшю кожен млинець.
  • Шинкують слайсами як можна тонше рибу, укладають по всьому периметру вироби.
  • Згортають заготовки рулетом або оформляють млинці з сирним сиром і сьомгою для подачі до столу іншим способом.
  • Млинці з сьомгою і плавленим сиром

    Не менш привабливі за смаковими і поживними характеристиками млинці з червоною рибою і плавленим сиром. Для рулетів переважно використовувати пастоподібний продукт, а для наповнення млинцевих мішечків ковбасний сир, порізавши його, як і слабосолону сьомгу, невеликими кубиками або пропустивши через крупну тертку.

    Інгредієнти:

    • млинці середньої товщини – 6-8 шт.;
    • сьомга слабосолона – 200 г;
    • сир плавлений – 150 г;
    • свіжа зелень або огірок – за смаком.

    Приготування

  • Печуть млинці з простого тесту на молоці або воді, дають виробів охолонути.
  • Змащують вироби пастоподібним сиром або подрібнюють зручним способом ковбасний.
  • Шинкують слабосолену рибу, доповнюють нею млинці, яким надають бажану форму і кладуть на пару-трійку годин в холодильник.
  • Млинці з сиром і сьомгою

    Приготувати млинці з сьомгою можна, використовуючи в якості супроводу до червоній рибі пастоподібну сирну масу, приготовлену з сиру, сметани, часнику та зелені. Бажано використовувати м’який сир або перетерти зернистий через сито. Скористатися для подрібнення продукту можна і блендером.

    Інгредієнти:

    • млинці – 8 шт.;
    • сьомга слабосолона – 240 г;
    • жирний сир – 0,5 кг;
    • часник – 3 зубчики;
    • сметана – 5 ст. ложок;
    • лимон – 1 шт.;
    • кріп – 1 пучок.

    Приготування

  • Печуть млинці, залишають до повного охолодження.
  • Сир протирають через дрібне сито або пробивають блендером, після чого змішують зі сметаною, зеленню, лимонним соком видавленим через прес часником.
  • Нарізають слабосолену рибу, змішують з сирною сумішшю, якщо передбачається оформлення млинців мішечками, або укладають по одному шару компонентів при формуванні млинцевих рулетів.
  • Млинці з сиром і червоною рибою залишають у холодильнику на кілька годин.
  • Млинці з ікрою та червоною рибою

    Млинці фаршировані сьомгою і червоною ікрою є класикою російської кухні, що символізує достаток і багатство застілля. Така закуска оформляється лаконічно без додаткових складових або доповнюється вершковим маслом або м’яким сиром. Вироби можна скласти конвертом, згорнути рулетом або зв’язати у вигляді мішечка.

    Інгредієнти:

    • млинці – 8 шт.;
    • сьомга слабосолона – 200 г;
    • червона ікра – 100 г;
    • масло вершкове (за бажанням) – за смаком.

    Приготування

  • Печуть домашні млинці за перевіреним рецептом.
  • Після остигання виробів за бажанням змащують їх зсередини вершковим маслом, після чого доповнюють нарізаною червоною рибою та ікрою.
  • Загортають млинці з сьомгою та ікрою, вибравши відповідний спосіб.
  • Млинці зі шпинатом і сьомгою

    Незабутнє враження на гостей і домочадців проведуть зелені млинці з сьомгою. Контраст кольорів і буйство фарб закуски в даному випадку доповнюється чудовою її смаком і вражаючою поживністю. Млинцеве тісто готується з додаванням пюре шпинату, який і перетворює зовнішній вигляд виробів.

    Інгредієнти:

    • борошно – 6 ст. ложок;
    • молоко – 400 р;
    • яйця – 5 шт.;
    • цукор – 20 г;
    • сіль – 10 г;
    • масло рослинне – 40 мл;
    • сьомга слабосолона – 200 г;
    • плавлений сир – 150 г;
    • сметана – 60 г;
    • часник – 1 зубок.

    Приготування

  • Розбивають в блендері шпинат до отримання пюре, додають молоко і збиті окремо яйця з цукром і сіллю.
  • Вмішують масло, борошно, випікають на сковороді млинці.
  • Після охолодження змащують вироби сумішшю сметани і часнику.
  • Зверху розкладають скибочки сьомги і змащують їх сиром.
  • Згортають зелені млинці з сьомгою рулетом, розрізають на поперечні частини.
  • Роли з млинців з сьомгою і огірком

    Якісно освіжить смак виробів доданий до складу наповнення свіжий огірок. Овоч шаткують поздовжніми брусками і укладають паралельно рибним скибочкам. Як намазування можна взяти або сирний плавлений м’який сир, змішавши його для більш пікантних характеристик готової закуски з дрібно нарубаним кропом.

    Інгредієнти:

    • млинці – 6-7 шт.;
    • сьомга – 300 г;
    • огірок – 2 шт.;
    • плавлений сир – 200 г;
    • зелена цибуля – 1 пучок;
    • зелень.

    Приготування

  • Печуть млинці, остуджують.
  • Змащують поверхню виробів сиром, укладають по всьому периметру скибочки риби, чергуючи їх з пір’ям лука і брусками огірка.
  • Згортають млинці з сьомгою і огірком щільним рулетом, залишають на кілька годин у холоді, після чого розрізають на поперечні частини, отримуючи смачні млинцеві роли.
  • Яєчні млинці з червоною рибою

    Ще одна оригінальна версія закуски – яєчні млинці з сьомгою, які можна приготувати, спираючись на викладені нижче рекомендації. Замість класичного тіста для випікання млинців в даному випадку використовуються вбиті з молоком і сіллю курячі яйця. В начинку разом з сьомгою можна покласти скибочки огірків, зелень, сир.

    Інгредієнти:

    • яйця – 3 шт.;
    • молоко – 0,5 склянки;
    • борошно – 3 ст. ложки;
    • італійські трави – 1 ч. ложка;
    • сьомга слабосолона – 250 г;
    • майонез і плавлений сир – 80 г;
    • свіжий огірок і зелень.

    Приготування

  • Із збитих з молоком яєць, борошна і трав замішують тісто і випікають млинці.
  • Майонез змішують з сиром і зеленню.
  • Змащують отриманим соусом яєчні млинці, викладають зверху сьомгу і скибочки свіжого огірка.
  • Згортають вироби рулетом, остуджують пару годин у холодильнику і розрізають на фрагменти.
  •  

    Загрузка...