М’ясні рулетики – рецепти начинок з сиром, грибами, чорносливом

Чудове закусочне блюдо – м’ясні рулетики, сподобаються всім: і їдцям, і кулінарів. Частування можна готувати на будь-який смак, це може бути повноцінне основне блюдо або маленькі пальчики на зубок», головним достоїнством яких є начинка.

Загрузка...

М’ясні рулетики з начинкою – рецепти

Смачні м’ясні рулетики з начинкою готуються, як правило, на швидку руку. М’ясо для їх приготування можна будь вибрати: свинину, яловичину або філе птиці, головне шматочки ретельно відбити. В якості основи часто застосовують і фарш, наповнюючи його різними начинками.

  • Щоб приготувати рулетики з м’яса, потрібно вибрати основу і гарненько відбити шматочки, формуючи тонкий пласт.
  • Відбивні солять, приправляють необхідними спеціями, складають стопкою і залишають на півгодини, щоб шматочки наїлося приправами.
  • Начинку, як правило, застосовують вже готову: варені яйця, смажені гриби, шинку, солоне сало та інші.
  • Додасть соковитості, наприклад, пальчикам з курятини, бекон, яким можна обернути м’ясні рулетики і в такому вигляді запекти.
  • Простий обжарювання для готовності пальчиків не вистачить. Щоб страва не залишилося сирим, його допікають в духовці 15 хвилин гасять закусочні рулетики в різноманітних соусах.
  • Рулетики з курячої грудки

    Дуже незвичайні, соковиті і шалено смачні курячі рулетики з сиром рікотта, шпинатом і часником. Завдяки оригінальній начинці і томління у вершковому соусі страва виходить дуже ніжним, як гарнір підійде відварний картопля, запечені овочі або легкий салат. Із зазначеної кількості компонентів вийде приблизно 4 великих рулетика.

    Інгредієнти:

    • філе – 4 шт.;
    • рікотта – 300 г;
    • шпинат – 50 г;
    • порей – 50 г;
    • петрушка – 30 г;
    • часник – 3 зубки;
    • біле вино – 200 мл;
    • вершки – 150 мл;
    • бульйон або вода – 200 мл;
    • борошно – 1 ст. л.;
    • сіль і перець.

    Приготування

  • Філе помити, просушити, зробити надрізи уздовж шматка. Посолити, приправити перцем.
  • Порубати шпинат, петрушку, часник і порей, змішати з рікоттою.
  • Наповнити грудки начинкою, скріпити зубочистками.
  • У глибокій сковороді розігріти олію, викласти м’ясні рулетики, подрумянивать з усіх боків. Викласти на серветку.
  • У сковороду влити вино, тушкувати 5 хвилин, додати бульйон і рулети.
  • Томити 25 хвилин.
  • Змішати вершки з борошном, влити в сковороду, тушкувати під кришкою 5 хвилин.
  • Загрузка...

    Рулетики з свинини з начинкою

    Свинячі рулетики – закуска, яка швидко приживається в кожному будинок будинку, адже готувати страву – одне задоволення. В якості наповнення, в даному рецепті, запропоновано сир, але застосовувати можна самі незвичайні продукти: сухофрукти, овочі, сало або вершкове масло із зеленню і часником. Зазначених інгредієнтів вистачить на 3 повноцінних порції.

    Інгредієнти:

    • балыковая частина – 300 г;
    • сир – 100 г;
    • сіль, перець, олія рослинна.

    Приготування

  • М’ясо порізати порційно, тонко відбити, посолити, поперчити.
  • Порізати сир шматочками, викласти по шматку на кожну відбивну, згорнути рулетом, скріпити ниткою.
  • Обсмажувати з усіх боків до золотистої скоринки.
  • Курячі рулетики з грибами і сиром

    Курячі рулетики з грибами і твердим сиром – хороший варіант догодити всім їдцям і на святі, і під час домашнього обіду. Ідеальним гарніром виступить картопляне пюре і легкий салат. Готується частування зовсім не довго і не клопітно, заздалегідь потрібно зробити начинку з печериць і сиру, останній повинен бути якісним, вершковим, з приємним смаком.

    Інгредієнти:

    • куряче філе – 1 кг;
    • печериці – 500 г;
    • цибуля – 1 шт.;
    • сир – 200 г;
    • сіль, перець, каррі.

    Приготування

  • Спасерувати цибулю, додати дрібно порізані гриби, смажити до випаровування рідини.
  • Зменшити вогонь, додати тертий сир, перемішати, вимкнути.
  • Філе тонко відбити, посолити, поперчити, викласти по ложці начинки, згорнути м’ясні заготовки-рулетики, скріпити ниткою.
  • Обсмажувати до золотистої скоринки, викласти на деко, допекти в духовці протягом 10 хвилин.
  • Рулетики з беконом

    М’ясні рулетики з бекону з начинкою виходять поживними, соковитими і чудово смачними. Для реалізації рецепта знадобиться бекон підкопчений, він зробить страву більш ароматним. В якості наповнення можна використовувати будь-які підходящі продукти, але не варто додавати жирні компоненти, дуже вдалим варіантом стануть овочі, зелень, сир.

    Інгредієнти:

    • філе – 500 г;
    • копчений бекон – 200 г;
    • спаржа – 100 г;
    • ратунда – 1 шт.;
    • часник – 3 зубки;
    • крем-чіз – 100 г;
    • морква – 1 шт.;
    • сіль, перець.

    Приготування

  • Бекон нарізати тонкими довгими слайсами.
  • Філе порізати пластинами, відбити, посолити, поперчити.
  • Змішати кремчиз з продавлений часником, змастити кожну відбивну.
  • Викласти по стебла спаржі, соломки моркви і перцю.
  • Згорнути рулетом, обернути беконом.
  • Підрум’янити до золотистої скоринки, викласти у форму, запікати 30 хвилин.
  • Рулетики з яловичини

    Дуже незвичайні, смачні і швидкі рулетики з начинкою з яловичини неодмінно стануть головною стравою урочистого застілля. Ці маленькі пальчики виходять дуже насиченими, тому будуть гідно оцінені гостями, які люблять незвичайні закуски до міцних напоїв. В рецепті вказані каперси, якщо придбати їх не вдалося, можна замінити оливками або мелкорубленными корнішонами.

    Інгредієнти:

    • яловичина – 700 р;
    • петрушка – 2 жмені;
    • подрібнені каперси – 5 ч. л.;
    • лимонна цедра – 2 ч. л.;
    • оливкова олія – 2 ст. л.;
    • сіль, перець мелений.

    Приготування

  • Змішати січену петрушку, масло, каперси і цедру, присолити,
  • Порізати м’ясо, тонко відбити, посолити, поперчити.
  • Викласти на відбивні по 1 чайній ложці суміші, згорнути рулетом, скріпити.
  • Смажити на сковороді-гриль до золотистої скоринки.
  • Рулетики з фаршу з начинкою

    Апетитні рулетики з фаршем, наповнені смачною начинкою, стануть хорошою альтернативою простим котлет або зразам. Фарширувати страву можна будь-якими продуктами, які опинилися в холодильнику, це може бути і цибулю з морквою, і зелень з олією і сир з грибами. М’ясо згодиться будь, а щоб блюдо вийшло повністю приготованим, «пальчики» потрібно буде допекти в духовці.

    Інгредієнти:

    • фарш – 1 кг;
    • яйця – 2 шт.;
    • морква і цибуля – 2 шт.;
    • олія, сіль, чорний перець.

    Приготування

  • Спасерувати мелкорубленный цибулю і крупно натерту моркву.
  • Вбити яйце, перемішати, тушкувати 2-3 хвилини.
  • У фарш вбити яйце, посолити, поперчити, ретельно перемішати.
  • Розділити фарш приблизно на 10 частин.
  • Зліпити з фаршу корж, розподілити по ложці начинки, згорнути рулетом.
  • Підрум’янити на сковороді, перекласти у форму, пекти 30 хвилин.
  • М’ясні рулетики з чорносливом

    Курячі рулетики з чорносливом – дуже мінімалістичний рецепт, готується надзвичайно швидко і буде гідно оцінений всіма їдцями, особливо тими, хто любить незвичайні поєднання в їжі. Як гарнір підійдуть будь-які овочі: запечені, варені, смажені або постій салат чудово доповнить це легке низькокалорійне блюдо.

    Інгредієнти:

    • курячі відбивні – 4 шт.;
    • чорнослив – 70-100 г;
    • сіль, каррі, перець, олія.

    Приготування

  • Відбивні, посолити, приправити спеціями.
  • Чорнослив порізати, розподілити на м’ясних пластах, загорнути рулетами, скріпити ниткою.
  • Обсмажувати до золотистого кольору.
  • Перекласти у форму, запікати м’ясні прості рулетики 25 хвилин при помірній температурі.
  • Рулетики з індички з начинкою

    Щоб рулетики з індички вийшли незвичайними і смачними, можна наповнити їх дробленными горіхами, сушеної журавлиною і січеною зеленню. Скріплюють заготовки зубочистками, їх потрібно заздалегідь замочити в теплій воді, щоб при обсмажуванні вони не підгоряли. З 800 р м’яса виходить приблизно 10 маленьких рулетів.

    Інгредієнти:

    • філе індички – 800 г;
    • сушена журавлина – 100 г;
    • волоські горіхи – 100 г;
    • петрушка – 1 жменя;
    • сіль, перець, олія.

    Приготування

  • М’ясо порізати на шматки, відбити, посолити, приправити спеціями.
  • Журавлину, петрушку і горіхи пробити блендером не занадто дрібно.
  • На кожну відбивну викласти по ложці начинки, згорнути рулетом, скріпити зубочисткою.
  • Обсмажувати на помірному вогні до коричневих сторін, приблизно 15-20 хвилин.
  • М’ясні рулетики з начинкою в духовці

    Більш корисними і малокалорийными виходять курячі рулетики в духовці. Не варто переживати, що страва вийде сухуватим, навпаки, ловлення в сметанному соусі «пальчики» вийдуть соковитими і ніжними, а наповнення зробить їх не тільки пікантним і апетитним, але і барвистим, тому подавати його можна і в свято.

    Інгредієнти:

    • філе – 4 шт.;
    • печериці – 200 г;
    • сир – 150 г;
    • цибуля – 1 шт.;
    • сметана – 200 мл;
    • часник – 4 зубки;
    • рубаний кріп – 3 ст. л.;
    • вода – 1 ст.;
    • сіль, мелений перець;
    • масло.

    Приготування

  • М’ясо відбити, посолити, поперчити.
  • Обсмажити цибулю з порізаними грибами, посолити, охолодити.
  • Викласти на відбивні начинку, додати січену зелень і по щіпці сиру, згорнути рулетом, викласти у форму для запікання.
  • Змішати сметану, воду і продавлений часник, вилити у форму, накрити фольгою.
  • Запікати 30 хвилин, відкрити фольгу, подрумянивать ще 10 хвилин.
  •