Масляний крем із згущеним молоком – рецепти для прикраси торта, для горішків, еклерів і під мастику

Якщо потрібно просочити торт або доповнити тістечка, капкейки, інші десерти, масляний крем із згущеним молоком підійде для цієї мети як не можна краще. Будь-які ласощі з таким наповнювачем вийде максимально ніжним і буде просто танути в роті.

Як зробити крем з масла і згущеного молока?

Крем із згущеним молоком і вершковим маслом є, мабуть, самим простим наповнювачем десертів, приготування якого займе всього кілька хвилин, однак деякі тонкощі технологія створення ласощі все ж має.

  • Вершкове масло, як і згущене молоко, слід вибирати високої якості від перевіреного виробника, в ідеалі з високим відсотком жирності.
  • Якщо солодощі згущеного молока недостатньо, в якості підсолоджувача використовують цукрову пудру.
  • Перш ніж братися виконувати будь-який обраний рецепт крему зі згущеного молока і вершкового масла, необхідно завчасно дістати складові з холодильника і витримати не менше години при кімнатних умовах: продукти повинні стати однакової температури.
  • Додавати один компонент до іншого слід невеликими порціями, щоразу ретельно перемішуючи масу або збиваючи міксером.
  • Будь рецепт крему можна змінити за потреби, додавши бажаний ароматизатор або барвник.
  • Загрузка...

    Крем з вареного згущеного молока і вершкового масла

    Надзвичайно популярний серед кондитерів крем з вареним згущеним молоком і маслом. При гідній якості базових складових ласощі завжди виходить ніжним, повітряним, чудовим за смаковими характеристиками. Крім того подібна просочення чудово тримає форму, не стікає з коржів для торта або капкейків і може використовуватися для прикраси будь-яких десертів. Для більш м’якого смаку і текстури крему можна додати в склад трохи звичайного згущеного молока і ще раз трохи збити.

    Інгредієнти:

    • варена згущене молоко – 1 банка;
    • масло вершкове – 200 г;
    • ваніль, коньяк (за бажанням) – за смаком.

    Приготування

  • Змішують вершкове масло і варене згущене молоко кімнатної температури спочатку ложкою.
  • Використовуючи міксер або віночок, збивають суміш кілька хвилин для придбання повітряної текстури.
  • За бажанням ароматизують масляний крем із згущеним молоком ваніллю або коньяком і ще раз збивають.
  • Загрузка...

    Заварний крем із згущеним молоком і вершковим маслом

    Класичний крем із згущеним молоком і маслом можна зробити менш калорійним, приготувавши його з додаванням заварний основи. Подібним манером вдасться збільшити обсяг готової просочення, яка буде особливо доречною для промазування коржів для Наполеона або будь-якого іншого торта. Ванільний цукор слід додавати у вже готову, але ще гарячу заварную суміш, а м’яке вершкове масло в остиглу кімнатної температури або трохи теплу масу.

    Інгредієнти:

    • яйця – 3 шт.;
    • цукровий пісок – 1 склянка;
    • борошно – 1 ст. ложка;
    • незбиране молоко – 1,5 склянки;
    • згущене молоко – 200 г;
    • масло вершкове – 300 г;
    • ванільний цукор – 20 р.

    Приготування

  • Яйця змішують з цукром і борошном, додають незбиране молоко.
  • Мають ємність з сумішшю на плиті і прогрівають при безперервному помішуванні до загусання
  • Вмішують згущене молоко, ще трохи прогрівають, розмішуючи віночком.
  • Додають ванільний цукор, а після остигання маси м’яке вершкове масло і пробивають масляний заварний крем із згущеним молоком блендером до однорідності.
  • Загрузка...

    Крем для Наполеона зі згущеним молоком і маслом

    Наступна версія приготування наповнення підійде тим, кому до душі більш ситні версії популярного Наполеона. Масляний крем із згущеним молоком для торта на відміну від попереднього рецепту готується без заварний основи, виходить більш поживним, калорійним і одночасно порадує тривиальностью виконання технології.

    Інгредієнти:

    • згущене молоко – 1 банка;
    • масло вершкове – 250 г;
    • ваніль, коньяк (за бажанням) – за смаком.

    Приготування

  • М’яке вершкове масло розтерти міксером до побіління і пишності.
  • Додають згущене молоко, за бажанням ароматизатори (ваніль або коньяк) і збивають смачний крем з масла і згущеного молока до придбання ним повітряної і шовковистою текстурою.
  • Крем для горішків зі згущеним молоком і маслом

    Наступний рецепт крему зі згущеним молоком і маслом доведеться до місця, коли потрібно наповнити рум’яні половинки горішків з тіста. Найчастіше складу такого наповнення доповнюють волоськими горіхами або шматками тіста, що залишилися після випікання пісочних заготовок. Горіхові ядра після очищення в цьому випадку попередньо трохи обсмажують до появи аромату на сухій сковороді або в духовці, і тільки після цього подрібнюють.

    Інгредієнти:

    • варена згущене молоко – 1 банка;
    • масло вершкове – 125 г;
    • горіхи волоські – 0,5-1 склянку.

    Приготування

  • М’яке масло збивають до посветления і гладкості.
  • Додають варену згущенку і ще раз збивають масу до пишноти і однорідності.
  • Обсмажують і подрібнюють волоські горіхи, висипають в суміш згущеного молока і вершкового масла.
  • Готовий густий крем зі згущеного молока і масла використовують для наповнення пісочних горішків.
  • Крем для еклерів зі згущеним молоком і маслом

    Легкий і ніжний крем для профітролей зі згущеним молоком і маслом готується за лічені хвилини. Впоравшись із створенням повітряних заварних заготовок, залишиться тільки наповнити їх після остигання підготовленої солодкої сумішшю за допомогою кондитерського мішка або шприца і насолодитися чудовим смаком отриманого десерту. Коньяк можна замінити в рецепті ваніллю або іншим ароматизатором.

    Інгредієнти:

    • варена згущене молоко – 1 банка;
    • згущене молоко класична – 3 ст. ложки;
    • масло вершкове – 200 г;
    • коньяк – 1,5 ст. ложки.

    Приготування

  • М’яке вершкове масло збивають до шовковистості і пишності.
  • Додають невеликими порціями варену і звичайну згущене молоко, вливають коньяк або ванільний екстракт, збивають масу до однорідної пишної і шовковистою її текстури.
  • Крем з сиру, згущеного молока і масла

    Приголомшливо смачний і ніжний сирно-масляний крем із згущеним молоком підійде для промазування коржів для торта, який передбачається доповнювати або прикрашати свіжими або консервованими ягодами, фруктами. Якщо сир буде використовуватися зернистий або суховатых, для збивання краще скористатися блендером.

    Інгредієнти:

    • сир – 400 г;
    • згущене молоко – 1 банка;
    • масло вершкове – 200 г;
    • сметана жирністю не менше 25% – 200 г;
    • ваніль.

    Приготування

  • Сир з’єднують зі сметаною і пробивають до кремовою текстури блендером.
  • Додають згущене молоко, м’яке масло, ваніль.
  • Вбивають масляний сирний крем із згущеним молоком міксером до придбання пишною і повітряної текстури.
  • Крем для капкейків з масла і згущеного молока

    Приготування крему зі згущеного молока і масла для капкейків мало чим відрізняється від технології створення наповнення для тортів. В даному випадку пропонується доповнити суміш з основних компонентів сметаною, яка додасть відсутню кислинку, зробить смак ласощів більш збалансованим і гармонійним. Не зайвими будуть в складі і горіхи, які слід обсмажити до насиченого аромату і ретельно подрібнити.

    Інгредієнти:

    • згущене молоко варене або звичайне – 1 банка;
    • масло вершкове – 200 г;
    • сметана жирністю не менше 25% – 200 г;
    • горіхи – 200-300 р.

    Приготування

  • Обсмажують на сухій сковороді або в духовці горіхи, перемелюють в блендері дуже дрібну крихту.
  • Збивають масло до побіління.
  • Додають згущене молоко, жирну сметану і ще раз добре збивають.
  • Вмішують в масляний крем із згущеним молоком подрібнені горіхи.
  • Сметанно-масляний крем із згущеним молоком

    Приготований за наступним рецептом крем на основі згущеного молока і вершкового масла стане чудовою просоченням для будь-якого торта. Додана до його складу сметана додасть додаткову білизну, пишність і приємну кислинку. Масу можна використовувати не тільки для промазування коржів, але і для прикраси десертів.

    Інгредієнти:

    • згущене молоко – 200 г;
    • масло вершкове – 200 г;
    • сметана жирністю не менше 25% – 200 г;
    • ванілін – щіпка.

    Приготування

  • Охолоджену сметану збивають з додаванням ванілі до густоти і пишності 5 хвилин.
  • Порціями додають згущене молоко і ще раз збивають.
  • Додають м’яке масло, знову збивають масу пару хвилин до однорідності і гладкості.
  • Крем з вершками, згущеним молоком і маслом

    Самим ніжним, мабуть, по текстурі і смаком виходить крем зі згущеного молока, вершкового масла та вершків. Останні повинні бути жирністю не менше 30%, що дозволить їм якісно взбиться в пишну і повітряну піну, яка і перетворить підсумковий смак десерту. Максимально переважно в даному випадку звичайне згущене молоко, проте можна використовувати і варене.

    Інгредієнти:

    • згущене молоко – 1 банка;
    • масло вершкове – 300 г;
    • вершки жирністю не менше 30% – 300 р.

    Приготування

  • Збивають міксером до побіління масло.
  • Додають згущене молоко і збивають до загустіння.
  • В окремій ємності добре збивають охолоджені вершки до пишної піни.
  • В вершкову масу потроху додають суміш вершкового масла і згущеного молока і обережно перемішують.
  • Крем з шоколадом, згущеним молоком і маслом

    Густий і насичений шоколадний масляний крем із згущеним молоком ефектно доповнить торт або капкейки. Використовуючи запропоновані пропорції, вдасться отримати не нудотний і не надто солодкий смак ласощів. За бажанням можна додати в склад трохи цукрової пудри. Якщо збільшити порцію згущеного молока, текстура наповнення стане солодшим, але більш рідкої.

    Інгредієнти:

    • згущене молоко – 0,5 банки;
    • масло вершкове – 200 г;
    • порошок какао – 0,5 склянки.

    Приготування

  • М’яке масло збивають міксером 5 хвилин.
  • Додають порціями згущене молоко, щоразу збиваючи.
  • Останнім вмішують порошок какао і ще раз ретельно збивають до одержання однорідної текстури і кольору готового крему.
  • Масляний крем під мастику зі згущеним молоком

    Щоб зробити правильний крем під мастику, масло, згущене молоко в даному випадку повинні бути як ніколи якісними. Можна використовувати звичайне згущене молоко, як у запропонованому далі рецепті, або варене, за бажанням збільшивши його кількість. Суміш ароматизують за бажанням ваніліном або ванільним цукром.

    Інгредієнти:

    • згущене молоко – 140 г;
    • масло вершкове – 200 р.

    Приготування

  • М’яке масло ретельно збивають до посвеления.
  • Порціями потроху додають згущене молоко, щоразу добре збиваючи суміш міксером.
  • Промащують отриманим кремом поверхню торта в декілька заходів, поміщаючи кожен раз виріб мнуть на 30 в холодильник.
  • Масляний крем із згущеним молоком для прикраси торта

    Якщо є необхідність зробити масляний крем із згущеним молоком для прикраси торта, саме час скористатися запропонованими далі пропорціями складових та рекомендацій по виконанню технології. Згущене молоко потрібно вибрати у даному випадку густу, жирністю не менше 8%. Визначальним результат стане і якість масла, яке обов’язково має бути натуральним з жирністю 82%.

    Інгредієнти:

    • згущене молоко – 380 г;
    • масло вершкове – 300 р.

    Приготування

  • Масло кімнатної температури збивають міксером до посветления і шовковистості.
  • Додають потроху згущене молоко такої ж температури, щоразу домагаючись однорідності й пишноти.
  • Готовий крем перед використанням зовсім трохи охолоджують, після чого приймаються за декорування торта і формування різноманітних візерунків на його поверхні.
  • Ідея прикраси торта масляним кремом зі згущеним молоком

    Оригінальний варіант прикраси торта крему з вершковим маслом і згущеним молоком

    Прикраса торта кремом з масла і згущеного молока

    Простий спосіб прикраси торта масляним кремом зі згущеним молоком

    Варіант оформлення торта кремом з масла і згущеного молока

    Гарний торт прикрашений масляним кремом зі згущеним молоком

    Дитячий торт прикрашений кремом з масла і згущеного молока

    Яскравий торт з прикрасою з масляного крему зі згущеним молоком

    Торт, прикрашений шоколадним кремом з масла і згущеного молока