Крем для торта зі згущеного молока – рецепти зі сметаною, маслом, вершками і з маскарпоне

Крем для торта зі згущеного молока цінують професіонали і початківці кондитери, адже він просто готується і завжди виходить ідеально. В цьому заслуга концентрованого продукту, чия відмінна сполучуваність з іншими молочними компонентами дає приголомшливий смак, різноманітність сумішей, що дозволяє просочувати бісквітні, пісочні та вафельні коржі.

Загрузка...

Як зробити крем для торта зі згущеного молока?

Крем для торта зі згущеного молока налічує десятки рецептів. Всіх їх поєднує легкість і простота приготування. Як правило, згущене молоко збивають міксером з маслом, сметаною, вершками, сиром. При необхідності додають цукрову пудру, горіхи, сік лимона, фрукти. Ставлять крем в холодильник або відразу просочують їм коржі.

  • Крем на основі згущеного молока для торта вийде набагато смачніше, якщо використовувати різні доповнення. Домогтися смаку волоських горіхів можна за допомогою столової ложки коньяку. Кілька крапель лимонного соку приберуть в кремі зайву солодкість.
  • Крем для торта зі згущеного молока з додаванням масла або сметани швидко тане, тому просочені ними торти необхідно тримати в холодильнику.
  • Любителі експериментів можуть додати в крем трохи сухого молока і кокосової стружки – з цими компонентами маса набуде смак знаменитого батончика «Баунті».
  • Окремі рецепти припускають збивання охолоджених компонентів. Для цього слід охолодити і посуд, в якій буде відбуватися приготування крему. В експрес варіанті можна помістити її в більш широку ємність, наповнену льодом.
  • Крем з вареним згущеним молоком для торта

    Деякі рецепти тортів спочатку потребують стійкою і насиченою просочення, тому багато господинь віддають крем для торта зі згущеним молоком, використовуючи її у вареному вигляді. Для того, щоб вона набула більш податливу консистенцію, згущене молоко збивають міксером з м’яким маслом, підкреслюючи карамельний смак краплею коньяку.

    Інгредієнти:

    • варене згущене молоко – 380 г;
    • вершкове масло – 200 г;
    • коньяк – 10 мл

    Приготування

  • Покладіть м’яке масло і згущене молоко в ємність.
  • Спочатку злегка перемішайте компоненти ложкою, потім збийте міксером.
  • Додайте в крем для торта з вареного згущеного молока коньяк і ще раз збийте.
  • Загрузка...

    Крем зі сметани і згущеного молока для торта

    Крем із згущеним молоком і сметаною для торта – універсальний варіант. Ніжна маса володіє хорошою проникаемостью, тому робить будь-який тип коржів смачніше і соковитою. Крем можна наносити товстим шаром, не переживаючи, що він розтечеться, так як згущене молоко стабілізує масу. При цьому компоненти збиваються охолодженими і тільки віночком.

    Інгредієнти:

    • сметана 40% – 550 мл;
    • згущене молоко – 150 р.

    Приготування

  • З’єднайте добре охолоджені сметану і згущене молоко в холодній мисці.
  • Збийте масу міксером до пишноти.
  • Крем для торта зі згущеного молока без масла готується протягом 5 хвилин.
  • Масляний крем із згущеним молоком для торта

    Крем для бісквітного торта з згущеного молока – класика кондитерии, що складається з двох компонентів, готується швидко, відмінно справляється з просочуванням коржів, а завдяки високій стійкості – і з їх вирівнюванням під мастику. З таким кремом легко працювати і неможливо зіпсувати, а його глянсова і шовковиста текстура підходять до випічки будь-якого виду.

    Інгредієнти:

    • вершкове масло 82% – 250 г;
    • згущене молоко – 380 г;
    • ванільний цукор – 10 р.

    Приготування

  • Додайте в м’яке масло цукор і збивайте масу міксером протягом 2 хвилин.
  • Як тільки масло придбає пухнастий вигляд, влийте тонкою цівкою згущене молоко.
  • Продовжуйте збивання протягом 5 хвилин.
  • Готовий крем масляний для торта зі згущеним молоком можна відразу брати в роботу.
  • Вершковий крем із згущеним молоком для торта

    Крем для торта з вершків і згущеного молока потребує базового знання кондитерської майстерності. Часто, при збиванні вершків господині отримують масло. Уникнути казусів допоможуть охолоджені вершки жирністю 35%, маленька швидкість збивання і насадка-вінчик. Крім того, головне – вчасно зупинитися: при появі бороздочек на масі, процес слід припинити.

    Інгредієнти:

    • вершки 35% – 500 г;
    • згущене молоко – 250 р.

    Приготування

  • Збийте охолоджені вершки на маленькій швидкості, вводячи тонкою цівкою згущене молоко.
  • Поступово збільшіть швидкість.
  • Процес збивання повинен тривати 10 хвилин.
  • Як тільки крем для торта зі згущеного молока придбає стійкі бороздочки, процес необхідно припинити.
  • Крем-чіз зі згущеним молоком для торта – рецепт

    Крем для торта з маскарпоне і згущеним молоком поєднав у собі італійський шарм і слов’янську практичність. Завдяки високій жирності і шовковистою текстурою маскарпоне, він виходить густим і ніжним, а консистенції і смаку згущеного молока вистачає, щоб отримати в’язкість і приємний смак. Це альтернатива сирним кремам, які готуються з сирих яєць.

    Інгредієнти:

    • маскарпоне – 500 г;
    • згущене молоко – 200 р.

    Приготування

  • Злегка збийте маскарпоне.
  • Додайте згущене молоко і, починаючи з низької швидкості міксера, збивайте, поступово збільшуючи оберти.
  • Закінчите збивання на максимальній швидкості, як тільки маса набуде пишність.
  • Сирний крем із згущеним молоком для торта

    Крем з сиру і згущеного молока для торта годиться для тих, хто знаходиться в пошуках недорогого і корисною просочення. У цьому випадку, молочнокислий продукт – незамінний компонент. У поєднання зі згущеним молоком, сметаною і маслом, навіть самий щільний сир має легку текстуру, яка чудово підходить для прошарування бісквітних і пісочних коржів.

    Інгредієнти:

    • сир – 450 г;
    • вершкове масло – 250 г;
    • згущене молоко – 250 г;
    • сметана – 250 р.

    Приготування

  • З’єднайте в чаші кухонного комбайна сир і сметану. Добре подрібніть їх.
  • Додайте згущене молоко і перейдіть ще раз.
  • Окремо збийте масло міксером до білого.
  • Частинами додавайте сирну суміш в масло, не припиняючи працювати міксером, поки крем не придбає пишність і однорідність.
  • Крем для торта з манки і згущеного молока

    Крем із згущеним молоком для торта різноманітний складом. Серед стандартного набору особливо виділяється варіант з додаванням манки, що є прекрасною основою для густого і ситного крему. Процес готування манки для крему схожий з варінням каші, але на відміну від останньої, вона збивається з маслом і вареним згущеним молоком, надає масі гладкість і однорідність.

    Інгредієнти:

    • варена згущене молоко – 380 г;
    • масло – 250 г;
    • манна крупа – 150 г;
    • сік лимона – 40 мл;
    • молоко – 500 мл

    Приготування

  • Залийте манку холодним молоком і ретельно розбийте грудочки віночком.
  • Помістіть суміш на плиту і помішуючи, варіть 5 хвилин.
  • Охолодіть, збийте зі згущеним молоком і маслом.
  • Заправте лимонним соком і ще раз збийте.
  • Заварний крем для торта зі згущеним молоком – рецепт

    Заварний крем для торта зі згущеним молоком неймовірно популярний. Молочно-борошняна основа, проварена до густоти, збита з маслом і згущеним молоком, має ніжну, гарну консистенцію і приємний вершковий смак. Останній, можна регулювати шляхом додавання звичайної або вареної згущенки, що допоможе просочити і «Медовик», і «Наполеон».

    Інгредієнти:

    • згущене молоко – 380 г;
    • молоко – 450 мл;
    • вершкове масло – 190 г;
    • борошно – 80 г;
    • цукор – 40 р.

    Приготування

  • Збийте молоко з борошном і цукром до однорідності.
  • Поставте на плиту і проваріть 5 -7 хвилин до густоти.
  • Охолодіть до кімнатної температури, додати м’яке масло, згущене молоко і добре збийте.
  • Крем для торта зі згущеного молока і банана

    Банановий крем для торта зі згущеним молоком додасть простенької домашній випічці яскравості і колориту. У ньому легкий банановий аромат доповнюється ніжним смаком плоду, який гасить солодкість згущеного молока і робить крем збалансованим. Правда, крем має рідку текстуру, що ідеально підходить для просочення коржів, але не для декору випічки.

    Інгредієнти:

    • банан – 2 шт.;
    • згущене молоко – 200 г;
    • вершкове масло – 250 р.

    Приготування

  • Банани подрібніть, додайте згущене молоко і добре збийте масу.
  • Окремо збийте масло.
  • Додайте в масло згущений крем і ще раз збийте.
  • Поставте для застигання на 30 хвилин у холодильник.
  • Крем для торта з рікоттою і згущеним молоком

    Бажаючим зробити рецепт крему для торта зі згущеного молока менш калорійним краще використовувати рікотту. Цей сирний сир має ніжну вершкову текстуру, приємний солодкуватий смак і володіє дієтичними властивостями, завдяки чому крем виходить легким, м’яким і не жирним. Це один з варіантів, в яких готування займе пару хвилин.

    Інгредієнти:

    • сир рікотта – 300 г;
    • ваніль – пучку;
    • згущене молоко – 380 р.

    Приготування

  • Розімніть рікотту з пучкою ванілі.
  • Працюючи віночком, введіть в масу тонкою цівкою згущене молоко.
  • Збивайте протягом 2 хвилин до пишноти.
  • Крем для шоколадного торта зі згущеним молоком

    Шоколадна випічка лідирує в світі кондитерии. Такі вироби прийнято вкривати шоколадними кремами, вартість яких іноді виходить за рамки запланованого бюджету. Виходом стане смачний крем для торта зі згущеного молока з какао. Пучку ароматного порошку додасть крему апетитного кольору, тонкого присмаку і допоможе уникнути зайвих витрат.

    Інгредієнти:

    • вершкове масло – 250 г;
    • згущене молоко – 250 г;
    • какао порошок – 80 г;
    • коньяк – 20 мл

    Приготування

  • Збивайте м’яке масло міксером протягом 5 хвилин, поки воно не набуде пишної і легку текстуру.
  • Продовжуючи збивати, влийте тонкою цівкою згущене молоко.
  • Додайте какао, коньяк і збивайте ще 5 хвилин.
  •  

    Загрузка...