Крем для прикраси торта – рецепти білкового, масляного, шоколадного і вершкового крему, який добре тримає форму

Крем для прикраси торта, приготований з урахуванням необхідних правил і рекомендацій, зробить домашній десерт ефектним і гідним доповненням урочистого застілля. З його допомогою можна не тільки красиво оформити ласощі, але і замаскувати огріхи, які утворилися в процесі випікання коржів.

Загрузка...

Як зробити крем для прикраси торта?

Щоб зробити стійкий крем для прикраси торта, важливо слідувати доброму рецептом і знати деякі тонкощі технології. Майже будь-який варіант наповнення можна згустити і застосовувати для декору коржів.

  • Сметанний або сирний крем для прикраси торта добре тримає форму, якщо додати до його складу спеціальний порошок-загущувач. Трояндочки з нього складно буде зробити, але мінімальне красиве оформлення дуже можливо.
  • Білковий крем – найвимогливіший у приготуванні, тому необхідно зробити його з урахуванням усіх рекомендацій. Він є самим податливим в створенні всіляких фігур.
  • Крем-чіз завжди виходить густим і щільним, але філадельфія і маскарпоне не кожному доступні. Використовувати можна будь-вершковий сир, який вдалося знайти в магазині.
  • Рецепт вдалого крему для прикраси торта на ділі можна створювати на будь-якій основі, додавши до складу хороше масло, загустив желатином або спеціальним порошком.
  • Білково-заварний крем для прикраси торта

    Мокре безе – ідеальний білковий крем для прикраси торта. Потрібно відповідально поставитися до підготовки інгредієнтів. Білки відокремити, ретельно простеживши, щоб частинки жовтка або шкаралупи не потрапили в загальну масу. Збивають крем, підсипаючи пудру поступово, причому підсолоджувач рекомендують використовувати покупної, не смалывать його самому.

    Інгредієнти:

    • білки – 5 шт;
    • пудра – 400 г;
    • лимонний сік – 1 ч. л.

    Приготування

  • Білки використовуйте кімнатної температури. Почніть збивати, підсипаючи пудру.
  • Поставте на водяну баню, дочекайтеся розчинення пудри, не перестаючи збивати.
  • Продовжуючи хід приладу, зніміть з вогню, влийте лимонний сік і збивайте до стійких гладких піків.
  • Відразу використовуйте цей крем для прикраси торта.
  • Загрузка...

    Масляний крем для прикраси торта

    Класичний рецепт масляного крему для прикраси торта дуже простий у приготуванні, не вимагає складних інгредієнтів і чудово тримає форму. З нього чудово виходять всілякі фігури, важливо використовувати його сильно охолодженим. Готовий крем повинен вийти пишним, легким, гладким і блискучим.

    Інгредієнти:

    • масло 82,5% – 400 г;
    • пудра – 2 ст.;
    • молоко – ½ ст.

    Приготування

  • М’яке масло збийте з цукром до посветления маси на малих оборотах міксера.
  • Збільшивши швидкість влийте молоко.
  • Перед застосуванням охолодіть.
  • Крем шарлотт для прикраси торта

    Згодиться цей рецепт крему для прикраси торта кондитерським мішком. Шарлотт, в класичному варіанті, не дуже щільний, швидше навпаки – легкий, ніжний, тому квіточки та інші фігурки з нього складно буде зробити. Для згущення крему трохи довше заварюйте масу і додайте більше вершкового масла. Декорують десерти сильно охолодженим кремом.

    Інгредієнти:

    • жовтки – 5 шт;
    • пудра – 200 г;
    • молоко – 150 мл;
    • масло 82,5% – 250 р.

    Приготування

  • Довести до кипіння молоко і цукор.
  • Розтерти жовтки, тонкою цівкою ввести в гаряче молоко, збити міксером масу. На мінімальному вогні довести майже до кипіння.
  • Крем охолодити до кімнатної температури.
  • М’яке масло збити до білої пишної маси.
  • Влити поступово остиглу молочну основу в масляну, продовжуючи хід міксера.
  • Крем шарлотт для прикраси торта повинен бути гладким, блискучим і повітряним.
  • Шоколадний крем для прикраси торта

    Цей рецепт крему для прикраси торта більше нагадує щільну глазур або ганаш. У процесі остигання він стає густим і щільним. При його виготовленні потрібно врахувати, чим більше змісту шоколаді какао бобів, тим краще і швидше крем загусне. Вершки потрібні максимально жирні 33-35% або спеціальні кондитерські.

    Інгредієнти:

    • шоколад темний – 200 г;
    • вершки кондитерські – 120 мл;
    • пудра – 70 р.

    Приготування

  • У сотейнику розігріти вершки з пудрою, не кип’ятити.
  • Киньте з рідку масу поламаний шоколад, добре перемішайте до розчинення шматочків.
  • Шоколадний крем для прикраси торта застосовують охолодженим.
  • Вершковий крем для прикраси торта

    Щоб уникнути складнощів і приготувати ідеальний крем з вершків для прикраси торта використовуйте кондитерські вершки або рослинні. Вони чудово збиваються, не розшаровуються, легко піддаються фарбуванню і ароматизації. Щоб маса не вийшла занадто нудотно, можна додати маленьку щіпку лимонної кислоти, вона добре збалансує смак.

    Інгредієнти:

    • вершки 33-35% – 400 мл;
    • пудра – 150 г;
    • лимонна кислота – маленька щіпка.

    Приготування

  • Охолоджені вершки збийте до пишної маси, підсипаючи пудру і лимонку.
  • На максимальних обертах збивайте до твердих піків.
  • Використовуйте цей крем для прикраси торта відразу.
  • Крем-чіз для прикраси торта

    Щільний, гладенький крем з маскарпоне для прикраси торта давно зарекомендував себе в оформленні бісквітних десертів. Він погано просочує коржі, але з оформленням домашнього ласощі впорається на відмінно. Його смак зовсім не нудотний, консистенція завжди гладка, добре піддається фарбуванню.

    Інгредієнти:

    • вершки 35% – 100 мл;
    • маскарпоне – 250 г;
    • пудра – 50 р.

    Приготування

  • Охолоджені вершки збивають до піків.
  • Всипають пудру.
  • Продовжуючи хід віночків, вводять маскарпоне.
  • Збивають і застосовують крем-чіз для прикраси торта відразу.
  • Сирний крем для прикраси торта

    Самий білий крем для прикраси торта – сирний. Він виходить щільним, добре тримає форму, але для його приготування потрібна гладка, без будь-яких крупинок гладка сирна маса. Не рекомендують використання кристалічного цукру, він у процесі збивання тане і маса стає менш щільною. Застосовуйте покупну цукрову пудру, до її складу часто додають крохмаль, він благотворно позначиться на якості готового крему.

    Інгредієнти:

    • сирна маса – 500 г;
    • пудра – 150 г;
    • масло 82,5% – 150 р.

    Приготування

  • Масло збити до білого, підсипаючи пудру.
  • Ввести сирну масу, збити до пишноти.
  • Використовувати крем повністю охолодженим.
  • Зефірний крем для прикраси торта

    Ідеальний густий крем для прикраси торта – зефірний. Готується він зовсім не складно і якщо потрібно створити рельєфний візерунок на кондитерському виробі – це найкращий рецепт. Він здатний перетворити навіть самий скромний десерт, доповнивши ласощі оригінальним виглядом і чудовим смаком. На його виготовлення вистачить і двох інгредієнтів – зефіру і вершкового масла.

    Інгредієнти:

    • зефір – 10 половинок;
    • масло 82,5% – 150 р.

    Приготування

  • Розтопити зефір на водяній бані і в СВЧ печі.
  • Збивайте зефірну масу, додаючи олію.
  • Крем миттєво застигає!
  • Як прикрасити торт кремом?

    Озброївшись гарним і відповідним рецептом прикраса тортів кремом в домашніх умовах не здасться такою вже непосильним завданням. Оформити десерт можна і без спеціального інвентарю.

  • Білковий крем добре тримає форму, тому з нього вдаються найкрасивіші фігури. Пройшовшись спеціальної пальником по поверхні торта, отримаєте відмінний декор у вигляді карамельного безе.
  • Як прикрасити торт білковим кремом?

    Оригінальні ідеї прикраси торта кремом

    Гарний варіант прикраси торта кремом

  • Для прикраси торта масляним кремом знадобляться кондитерський мішок або шприц. Всілякі шпателі допоможуть оформити ефектно боки торта.
  • Цікаві ідеї прикраси торта масляним кремом

    Як красиво прикрасити торт масляним кремом?

    Гарне оформлення торта кремом

  • Крем-чіз ідеально підходить для декорування голих тортів. Особливо добре виглядає з шоколадними та червоними бісквітами.
  • Крем-чіз для прикраси торта – кращий спосіб оформлення десерту

    Крем з маскарпоне для прикраси торта добре тримає форму

    Гарний торт прикрашений крем-чізом

  • Крем шарлот підійде для оформлення нескладних квітів і декорування боків торта.
  • Легкий крем шарлотт для прикраси торта

    Смачний і густий крем для красивого прикраси торта

  • Прикрасити торт шоколадним кремом, можна застосувавши в процесі густий крем або ганаш, який використовують для гладкого покриття поверхні або утворення патьоків.
  • Крем ганаш для красивого прикраси торта

    Як оригінально прикрасити торт шоколадним кремом?

    Незвичайний варіант прикраси торта шоколадним кремом

  • Густий сирний крем чудово тримає форму і згодиться як для прошарку коржів, так і для ефектного оформлення десерту.
  • Хороший спосіб оформити торт прикрасити сирним кремом

    Густий сирний крем для прикраси торта

  • Зефірний крем готується простіше будь-якого іншого, при цьому він відмінно тримає форму і миттєво застигає. Використовуючи різні насадки для кондитерського мішка, можна незвично оформити домашнє виріб.
  • Гарний торт, прикрашений кремом зефирным

    Оригінальне оформлення торта кремом зефирным

     

    Загрузка...