Який суп зварити на обід з курки, свинини, яловичини?

Щи с крапивой

Кожна господиня задається питанням: який суп зварити?

Хочеться витратити якомога менше часу і зробити смачний суп.

Загрузка...

Вегетаріанські рецепти

Спочатку розглянемо найпростіші вегетаріанські рецепти перших страв.

Картопляний з кабачком

Картофель для приготовления супаІнгредієнти:

  • картопля (450 г);
  • моркву (1 шт);
  • кабачки (600 г);
  • цибуля (1 шт);
  • сіль і перець;
  • зелень.

Кропива містить безліч вітамінів, тому борщі, приготовані з нею, дуже корисні і поживні. Перебираємо і гарненько промиваємо кропиву. Заливаємо її окропом і залишаємо на кілька хвилин, відкидаємо на друшляк, віджимаємо і чекаємо, поки що стікає вода.

Ви хочете зварити смачний суп? Цей рецепт вам підійде. Спочатку треба почистити і помити всі овочі. Цибульку і моркву натираємо на дрібній тертці, а картоплю з кабачками ріжемо так, як вам подобається.

Наливаємо в каструлю воду, солимо і ставимо на вогонь. Чекаємо, поки закипить, і закладаємо картоплю з кабачками. Моркву з цибулею обсмажуємо на олії до золотистої скоринки. Додаємо смажені овочі в бульйон. Варимо до готовності, а потім пюрируем в блендері. Суп можна подати з дрібно нарізаною зеленню і житніми сухариками.

Загрузка...

Борщ з кропивою

Щи с крапивойІнгредієнти:

  • кропива (450 г);
  • щавель (150 г);
  • морква (половинка);
  • цибуля ріпчаста (половина невеликої цибулини);
  • зелена цибуля (30-40 г);
  • борошно (1 ч. л.);
  • петрушка;
  • сіль і спеції.

Далі дрібно ріжемо кропиву. Нарізаємо кубиками моркву і подрібнюємо цибулю, петрушку і пір’я зеленої цибулі. Обсмажуємо кропиву на маргарині 10-15 хвилин. Моркву і ріпчасту цибулю обсмажуємо до рум’яного кольору.

За 2 хвилини до готовності додаємо пір’я зеленої цибулі. Викладаємо все зі сковороди в киплячу воду і варимо півгодини. За 10-15 хвилин до готовності ріжемо й додаємо щавель, пасеруємо всипаємо борошно і її, солимо і перчимо. Готові щі можна подати, посипавши зеленню і поклавши сметану.

З селери

Морковь для приготовления супаІнгредієнти:

  • картопля (4 шт.);
  • цибуля (1 шт);
  • морква (1 шт.);
  • селеру (250 г);
  • часник (2 зубчики);
  • вершкове масло (35 м);
  • сіль і перець.

Це блюдо можна приготувати на обід тим, хто дотримується дієти і прагне схуднути. Він розвантажує організм і наповнює його вітамінами.

Супи на м’ясному або курячому бульйоні

Ви задалися питанням про те, який зварити суп на курячому бульйоні? Рішення знайдено.

Є кілька варіантів.

Супчик з свинини

Лук для приготовления супаЦе чудовий обід. Рецепт приготування нескладний. Варимо стручкову квасолю. Гриби замочуємо в гарячій воді, а потім ріжемо. 5-7 хвилин обсмажуємо різану свинину, потім заливаємо водою і варимо 20 хвилин. Після цього додаємо гриби, квасолю і попередньо нарізану цибулю. Варимо 10 хвилин. Посипаємо свіжою зеленню і подаємо на стіл. Суп на свинячому бульйоні готовий.

Миємо й чистимо картоплю, ріжемо кубиками, ставимо варити на середньому вогні, попередньо посоливши. Чистимо інші овочі і ріжемо. Підсмажуємо на маслі. До вареної картоплі додаємо порізані цибулю, моркву і корінь селери. Солимо і перчимо, варимо ще кілька хвилин. Готово!

З квасолі

Щи из фасолиІнгредієнти:

  • курячий бульйон (2 л);
  • томати у власному соку (500 мл);
  • цибулина (1 шт.);
  • часник (4 зубчики);
  • червона квасоля (1 банку);
  • макарони (третину склянки);
  • орегано (половина чайної ложки);
  • сіль і перець;
  • рослинна олія;
  • зелень.

Готується такий суп без картоплі дуже швидко. Розминаємо виделкою консервовані помідори, попередньо знявши шкірку. Чистимо цибулю, часник подрібнюємо, потім підсмажуємо 3 хвилини на рослинному маслі, додавши орегано. У каструлю з готовим бульйоном висипаємо обсмажені цибулю, часник і розім’яті томати. Варимо півгодини, а потім треба додати квасолю і макарони, солимо, перчимо і варимо до готовності макаронів. Суп без картоплі подавати з зеленню.

З свинини

Перші страви з м’ясом досить ситні.

Вони здатні надовго втамувати голод. Суп на свинячому бульйоні — прекрасне перше блюдо.

Інгредієнти:

  • свинина (400 г);
  • гриби сушені (200 г);
  • зелена квасоля (100 г);
  • зелений цибулька (1 пучок);
  • сіль і перець;
  • зелень.

З сочевиці з м’ясом

Суп из свининыНа Русі дуже цінували сочевицю. Так чому ж нам не приготувати суп з неї?

Інгредієнти:

  • м’ясо (400 г свинини або яловичини);
  • цибулина (1 шт.);
  • моркву (1 шт);
  • картопля (3 шт.);
  • сочевиця (150 г);
  • помідор (1 шт.);
  • часник (3 зубчики);
  • рослинна олія;
  • сіль і перець;
  • зелень.

Почнемо з варіння м’яса (свинини або яловичини). Робити ми це будемо 40 хвилин. Потім очищаємо і ріжемо овочі. У той же час замочуємо промиту сочевицю. Витягуємо зварене м’ясо (можна зварити шматки яловичини або свинини) і нарізаємо кубиками. Обсмажуємо цибулю з морквою, туди ж кладемо подрібнений часник і помідор, нарізаний кубиками.

Сочевицю додаємо в бульйон і варимо 20 хвилин. Потім засипаємо туди обсмажені овочі, картоплю і шматочки яловичини. Варимо до готовності. За кілька хвилин до закінчення приготування страви солимо, перчимо та посипаємо зеленню. Цей суп зварити на обід досить просто.

easycooking.in.ua

Загрузка...