Як приготувати заморожений морський коктейль – рецепти на сковороді, страви з вершками і салати

Знаючи, як приготувати заморожений морський коктейль, вдасться зберегти соковитий, м’який смак і природний аромат морепродуктів, підкресливши їх найкращі сторони шляхом підбору правильного супроводу. Отримані страви будуть високо оцінені шанувальниками морської кухні.

Що можна приготувати з замороженого морського коктейлю?

Рецепти з замороженим морським коктейлем можуть бути найрізноманітнішими і оригінальними.

  • Морепродукти можна обсмажити на сковороді з додаванням часнику, цибулі, овочів або лаконічно з сіллю, перцем і, за бажанням з лимонним соком.
  • Для самостійної подачі або перед додаванням у всілякі страви коктейль відварюють у підсоленій воді, додавши за смаком зелень, прянощі.
  • Неймовірно смачні салати з участю дарів моря, заправити які можна класичної заправкою з масла і лимонного соку або майонезом.
  • Чудово проявляють себе морепродукти в стравах з рисом, пастою, при випіканні піци та інших закусок.
  • Загрузка...

    Як приготувати заморожений морський коктейль на сковороді?

    Готується елементарно заморожений морський коктейль на сковороді. Продукт не потрібно попередньо розморожувати, а можна відразу ж приступати до термічної обробки. Як тільки лід розтане, волога випарується, а дари моря стануть м’якими, можна знімати ємність з плити, подавати до столу або використовувати для створення багатокомпонентного страви.

    Інгредієнти:

    • морський коктейль – 0,5 кг;
    • часник – 3-4 зубки;
    • олія оливкова – 4 ст. ложки;
    • сіль, перець.

    Приготування

  • На сковороді в маслі обсмажують роздавлені часникові зубки.
  • У ароматне масло закладають морепродукти, смажать після відтавання не більше трьох хвилин, приправляють.
  • Подають дари моря з овочевим салатом, зеленню, відповідним соусом.
  • Загрузка...

    Як варити заморожений морський коктейль?

    Нижченаведені рекомендації для тих, хто ще не знає, скільки варити заморожений морський коктейль, щоб всі складові зберегли ніжний і м’який смак, насичений аромат. Варено-морожені компоненти потрібно просто довести до кипіння, а сиро-морожені проварити після повторного закипання не більше п’яти хвилин.

    Інгредієнти:

    • морський коктейль – 0,5 кг;
    • вода – 1 л;
    • зелень – 1 пучок;
    • сіль – 1/3 ч. ложки;
    • лавр, горошини перцю.

    Приготування

  • Доводять воду до кипіння, підсолюють, додають лавр, перець, зелень.
  • Закладають морський коктейль, відварюють 5 хвилин, зливають на друшляк.
  • Подають морепродукти з лимонним соком, соусом, зеленню.
  • Загрузка...

    Як приготувати заморожений морський коктейль з вершками?

    Розглядаючи страви із замороженого морського коктейлю з метою подальшого приготування, особливу увагу слід приділити версіями з участю вершкового соусу. Вершки вигідно підкреслюють делікатний смак морепродуктів, роблять їх ще ніжніше, а додаткові приправи і спеції надають страві легку пікантність.

    Інгредієнти:

    • морський коктейль – 0,5 кг;
    • вершки – 150 мл;
    • соєвий соус – 2 ст. ложки;
    • часник – 4 зубки;
    • цибуля – 1 шт.;
    • сіль, перець, рослинна олія.

    Приготування

  • Розморожують коктейль, додають ложку соєвого соусу, залишають на 30 хвилин.
  • Смажать на олії цибулю, додають часник, підрум’янюють її хвилину.
  • Вливають вершки, соєвий соус, перець, прогрівають пару хвилин.
  • Окремо обсмажують морепродукти, додають соус.
  • Припускають заморожений морський коктейль у вершковому соусі 5 хвилин.
  • Як замаринувати заморожений морський коктейль?

    Приготування замороженого морського коктейлю з урахуванням нижченаведених рекомендацій забезпечить наявність універсальної закуски, якій можна насолодитися з скибочкою хліба або ж використовувати для створення всіляких салатів. Склад маринаду при бажанні доповнюють прянощами на свій смак або іншою зеленню.

    Інгредієнти:

    • морський коктейль – 0,5 кг;
    • соєвий соус – 50 мл;
    • масло рослинне – 2 ст. ложки;
    • вода – 1,5 л;
    • сіль – 1 ст. ложка;
    • цукор – 0,5 ст. ложки;
    • оцет 9% – 60 мл;
    • перець чорний – ¼ ч. ложки;
    • лимон – 0,5 шт.;
    • петрушка – 0,5 пучка.

    Приготування

  • Відварюють коктейль, додають сік лимона, петрушку.
  • З’єднують в сотейнику воду, сіль, цукор, перець, олію і оцет, доводять до кипіння.
  • Розкладають коктейль по банкам, вливають в кожну по ложці соєвого соусу, заливають все киплячим маринадом, укупоривают і відправляють після охолодження в холод.
  • Салат із замороженого морського коктейлю

    Запропонований далі рецепт салату із замороженого морського коктейлю можна використовувати в якості базового варіанту для створення унікальної версії закусочного страви. Вхідні до складу компоненти можна доповнити іншими овочами, зеленню, приправити інший заправкою, замінивши запропоновані складові новими добавками.

    Інгредієнти:

    • морський коктейль – 400 г;
    • огірки – 2 шт.;
    • помідори – 4 шт.;
    • перець болгарський – 1 шт.;
    • часник – 2 зубки;
    • рослинне масло – 2 ст. ложки;
    • лимонний сік і соєвий соус – по 1 ст. ложці;
    • сіль, перець, зелень.

    Приготування

  • Морський коктейль відварюють або смажать на сковороді протягом двох хвилин.
  • Нарізають огірки, помідори, перець і часник.
  • Змішують соєвий соус, лимонний сік і масло, додають сіль і перець.
  • З’єднують в салатнику морепродукти, овочі і заправку, перемішують, присмачують зеленню.
  • Як приготувати заморожений морський коктейль до пива?

    Далі про те, як швидко приготувати заморожений морський коктейль до пива. Пікантний смак і аромат закуска набуває за рахунок попереднього маринування в суміші соєвого соусу, лимонного соку. За бажанням до складу маринаду можна додати трохи сушеного або свіжого часнику, перець, інші приправи.

    Інгредієнти:

    • морський коктейль – 400 г;
    • соєвий соус – 2 ст. ложки;
    • лимонний сік – 1 ст. ложка;
    • олія оливкова – 2 ст. ложки.

    Приготування

  • Розморожують коктейль, промивають, дають стекти.
  • Додають соєвий соус і лимонний сік, перемішують, залишають у холодильнику на півгодини.
  • Відкидають морепродукти на сито, дають стекти і викладають в розігріте масло.
  • Смажать заморожений морський коктейль до пива на сильному вогні 2-3 хвилини, помішуючи.
  • Плов із замороженого морського коктейлю

    Поданий далі спосіб приготування замороженого морського коктейлю дозволить отримати самостійне поживне блюдо, яким можна якісно нагодувати родина за вечерею або з гідністю подати гостям. Рис необхідно використовувати довгозернистий. Підійде сорт Басматі або його суміш з диким рисом.

    Інгредієнти:

    • морський коктейль 700 г;
    • рис – 150 г;
    • імбир сушений – 1 ч. ложка;
    • моркву і цибулю – по 1 шт.;
    • лимон – 1/3 шт.;
    • рослинна олія – 50 мл;
    • сіль, перець, зелень.

    Приготування

  • Обсмажують коктейль в розігрітому маслі хвилину.
  • Додають імбир, моркву і цибулю, смажать 5 хвилин.
  • Закладають рис, додають сіль, перець.
  • Заливають компоненти окропом до покриття на 1,5 см.
  • Томят страву на тихому вогні 30 хвилин під кришкою, дають настоятися.
  • Додають лимонний сік, перемішують страву і подають.
  • Як приготувати заморожений морський коктейль зі спагеті?

    Якщо приготувати заморожений морський коктейль з вершками і доповнити отриманим соусом пасту, можна насолодитися чудовою версією страви з італійської кухні. Результативно допоможуть впоратися із завданням рекомендації з наступного рецепту і запропоновані в ньому перевірені пропорції складових.

    Інгредієнти:

    • морський коктейль – 500 г;
    • спагетті – 250 г;
    • вершки – 250 мл;
    • сир – 200 г;
    • італійські трави – 1 ст. ложка;
    • рослинна олія – 40 г;
    • часник – 2 зубки;
    • сіль, перець, зелень.

    Приготування

  • Розморожують морський коктейль, відварюють 1-2 хвилини, дають стекти.
  • На олії смажать часник, викидають.
  • Додають морепродукти, підрум’янюють її хвилину.
  • Вливають вершки, приправляють сіллю, перцем, травами, вмішують тертий сир.
  • Змішують спагетті з замороженим морським коктейлем в соусі і подають із зеленню.
  • Заморожений морський коктейль з помідорами

    Вивчаючи рецепти страв із замороженого морського коктейлю, погляд залучає апетитне поєднання морепродуктів зі свіжими томатами. Виконавши один з рецептів, вдасться оцінити не тільки чудовий зовнішній вид кулінарної композиції, але і її чудовий смак, ступінь гостроти та пікантності якого можна відрегулювати.

    Інгредієнти:

    • морський коктейль – 800 г;
    • помідори – 150 г;
    • айсберг і пекінська капуста – по 1/3 качана;
    • соєвий соус – 20 мл;
    • рослинна олія – 60 г;
    • часник (за бажанням) – 1 зубок;
    • сіль, перець, зелень.

    Приготування

  • Коктейль, викладають на сковороду з маслом, смажать до випаровування вологи.
  • Додають соєвий соус і часник, прогрівають пару хвилин.
  • Після охолодження додають до морепродуктів айсберг і капусту, закладають помідори, приправляють сіллю, перцем, олією і зеленню.
  • Піца з замороженим морським коктейлем

    Наступний рецепт для тих, хто все ще не визначився, як смачно приготувати заморожений морський коктейль, щоб отримати максимальне задоволення від трапези. Піца з морепродуктами вдається неймовірно смачною і апетитною. Замісити тісто можна перевіреним домашнім рецептом або взяти готове.

    Інгредієнти:

    • тісто для піци – 500 г;
    • томатний соус – 4-5 ст. ложок;
    • морський коктейль – 500 г;
    • моцарелла – 100 г;
    • твердий сир – 50 г;
    • біле вино – 0,5 склянки;
    • оливкова олія, маслини або оливки, базилік.

    Приготування

  • Морепродукти прогрівають в олії пару хвилин, вливають вино, тушкують 3 хвилини.
  • Розкатане тісто змазують соусом, зверху розкладають дари моря, моцарелу і оливки.
  • Посипають виріб сиром, печуть 15-20 хвилин при 200 градусах, подають з базиліком.
  • Паелья з замороженого морського коктейлю

    Поєднуючи рис із замороженим морським коктейлем, овочами і слідуючи простим рекомендаціям наступного рецепту, вдасться оцінити всі принади іспанської кухні і продегустувати одне з найбільш популярних її страв. Апетитна, ароматна паелья не залишить байдужим ні одного гурмана або просто любителя смачних страв.

    Інгредієнти:

    • морський коктейль – 500 г;
    • рис – 250 г;
    • цибуля – 1 шт.;
    • горошок зелений – 100 г;
    • пюре томатне – 200 г;
    • стручкова квасоля – 150 г;
    • рослинне масло – 50 г;
    • солодкий перець – 0,5 шт.;
    • шафран – 0,5 ч. ложки;
    • лимон – ¼ шт.;
    • сіль.

    Приготування

  • Морепродукти обсмажують в маслі 2 хвилини.
  • Заливають шафран окропом.
  • Окремо смажать в олії цибулю, додають рис, прогрівають пару хвилин.
  • Заливають крупу окропом до покриття на 1,5 см, додають томат і шафран, готують страву під кришкою 10 хвилин.
  • Додають горошок, перець, квасоля, продовжують варіння до вбирання всієї вологи.
  • Вмішують морепродукти, часточки лимона, зелень, дають настоятися.
  • Заморожений морський коктейль в мультиварці – рецепт

    Нижченаведена інформація допоможе вам розібратися, як приготувати заморожений морський коктейль за допомогою мультиварочного пристрою. Крім класичного відварювання і смаження, морепродукти можна згасити у вершковому або сметанному соусі, додавши за смаком нарізаний часник або цибулю.

    Інгредієнти:

    • морський коктейль – 500 г;
    • сметана – 200 г;
    • цибуля – 2 шт.;
    • рослинна олія – 40 мл;
    • лимон – ¼ шт.;
    • сіль, перець, прованські трави.

    Приготування

  • В олії на «Випікання» обсмажують цибулю.
  • Додають розморожений коктейль, смажать разом 2 хвилини.
  • Додають лимонний сік. сметану, сіль, перець і трави.
  • Протушивают заморожений морський коктейль в сметані в режимі «Гасіння» 10 хвилин.
  •