Як приготувати свинячу рульку в мультиварці?

Cвиная рулька

Свиняча рулька в мультиварці — це досить ситне і калорійне блюдо. Воно чудово підійде не тільки для святкового столу, але і для затишного сімейного обіду або вечері. Правильно підібране м’ясо — секрет успішно приготованого блюда. М’ясо повинно бути молоде і злегка жирна. Рульку бажано підбирати невеликого розміру. В іншому випадку м’ясо може просто не поміститися в мультиварку чи буде жорстким і не до кінця приготованим.

Існує маса способів, як приготувати свинячу рульку. Але лише в мультиварці м’ясо відмінно вбирає в себе всі інгредієнти і стає неймовірно смачним. До того ж, готуючи таким чином, господині економлять свій час і витрачають мінімум сил. Рецепти приготування цієї страви в мультиварці вельми різноманітні. Нижче представлені найбільш популярні з них.

Загрузка...

Класичний рецепт

Рулька свиняча в мультиварці буде дуже м’якою і ніжною. М’ясо легко відділяється від кістки і тане в роті. Приготувати рульку класичну можна легко і просто. Головне, слідувати інструкції.

Свежий лимон для приготовления свиной рулькиІнгредієнти:

  • свиняча рулька — 1,6 кг;
  • лимон — половина;
  • сушений розмарин — 2 ч. л.;
  • часник — 2 головки;
  • сіль — 2 ч. л.;
  • оливкова олія — 2 ст. л.;
  • чорний мелений перець — 0,5 ч. л.;
  • червоний мелений перець — 0,5 ч. л.;
  • вода — 120 мл

Спосіб приготування:

  • Рульку добре помийте і почистіть.
  • Лимон і часник подрібніть ножем або в блендері і перекладіть в посуд.
  • Туди ж додайте сіль, перець, розмарин та олія оливкова. Все перемішайте.
  • Всієї готової масою натріть рульку з усіх боків. Після загорніть його в харчову плівку і приберіть маринуватися на 1,5 ч.
  • Як тільки свинина замаринується, помістіть її в чашу мультиварки, прибравши попередньо плівку. Туди ж додайте воду.
  • Закрийте кришку і включіть режим «Гасіння». Час приготування буде складати 3 ч.
  • Готовність можна визначити ножем. Просто зробіть їм м’ясо, і якщо вийде прозорий сік, то воно готове.
  • Запечена свиняча рулька в мультиварці

    Неважливо, в духовці ви готуєте або в мультиварці, — рецепт для запікання залишається такою ж. Але рулька, запечена в мультиварці, буде набагато рум’яніша і з хрусткою скоринкою. Готується вона так само легко, як і в класичному рецепті. Перш ніж запекти рульку, її треба спочатку згасити, щоб м’ясо краще проварилося.

    Чеснок для приготовления свиной рульки в духовкеІнгредієнти:

    • м’ясо на кістці — 2 кг;
    • морква (середнього розміру) — 1 шт.;
    • цибуля — 1 шт.;
    • червоне вино — 1 маленький стакан;
    • часник — 4 зубчики;
    • соєвий соус — 10 ч. л.;
    • чорний перець — 12 горошин;
    • лавровий лист — 1 шт.;
    • сіль — 3 ч. л.;
    • вода — 230 мл

    Приготування:

  • М’ясо промийте, видаливши при цьому зайву шкіру, і покладіть в чашу мультиварки.
  • Поверх нього викладіть цибулю і моркву. Їх потрібно нарізати крупно.
  • Слідом додайте сіль, спеції і воду.
  • Закрийте кришку і поставте програму «Тушкування» на 50 хв.
  • Після сигналу витягніть м’ясо з чаші. Бульйон і овочі більше не знадобляться, їх можна залишити для приготування супу.
  • Охолоджену свинину обмажте часником і помістіть в порожню чашу мультиварки. Туди ж додайте соєвий соус, вино і закрийте кришку. Поставте режим «Випічка» і готуйте ще 40 хв. Один раз за час приготування м’ясо потрібно перевернути.
  • Загрузка...

    Ароматна рулька в пиві

    Приготувати свинячу рульку в мультиварці дуже легко і просто.

    З пивом це ласощі стає ще смачніше й пахучіше. М’ясо вбирає в себе напій, тому смак свинини стає з гірчинкою.

    Мед для приготовления ароматной рульки в пивеІнгредієнти:

    • рулька — 900 г;
    • часник — 3 зубчики;
    • цибуля — 300 г;
    • темне пиво — 800 мл;
    • морква — 1 шт.;
    • мед — 1 ст. л.;
    • гірчиця — 1,5 ч. л.;
    • лавровий лист — 2 шт.;
    • кмин — за смаком;
    • сіль — 1 ст. л.;
    • чорний мелений перець — 2 ч. л.

    Спосіб приготування:

  • Потримайте свинину у воді 2 год і видаліть у неї все зайве.
  • Після помістіть її в ємність техніки і залийте пивом.
  • Туди ж покладіть цибулю, часник, моркву і спеції. Овочі слід нарізати крупно.
  • Каструлю поставте на режим «Випічка» і готуйте до закипання пива.
  • Потім поміняйте програму на «Гасіння» і залиште м’ясо ще на 3 ч.
  • Як тільки прозвучить сигнал, поки рулька гаряча, натирайте її медом, гірчицею і бульйоном і поставте готуватися на 30 хв в режимі «Випічка».
  • Рулет зі свинячої рульки

    На святковому столі таку страву у вигляді холодної закуски буде виглядати дуже вишукано.

    РулькаІнгредієнти:

    • вода — 2 л;
    • чорний перець горошком — 6 шт.;
    • м’ясо — 1300 м;
    • ріпчаста цибуля — 1 шт.;
    • часник — 3 зубчики;
    • запашний перець — 4 шт.;
    • мелений перець — 0,5 ч. л.;
    • сіль — 3,5 ст. л.;
    • цибулиння — 17 р.

    Приготування:

  • Покладіть в чашу мультиварки лушпиння цибулі, перець, очищений цибулю, лавровий лист, воду і залиште в режимі «Суп» готуватися 20 хв.
  • Свинину ретельно помийте і, порізавши її по всій довжині, витягніть кістка.
  • М’ясо трохи відбийте, натріть чорним меленим перцем і видавленим через прес часником.
  • Пласт туго скрутіть у рулет і обмотайте товстою ниткою.
  • У готовий бульйон додайте сіль і опустіть туди рулет. Залиште готуватися на 2,5 год, включивши програму «Гасіння».
  • Готовий рулет зніміть на 1 год в холодильник.
  • Всі представлені вище рецепти роблять готування дуже легкою і не вимагають великих витрат.

    Подавати страву краще в гарячому вигляді і з скибочкою хліба. Буде дуже смачно, якщо рульку після приготування посипати будь посіченою зеленню чи солодкою паприкою. Приємного апетиту!

    Загрузка...