Як приготувати сирники з сиру з родзинками, бананом і з манкою – рецепти пишних сирників без борошна або яєць

Для тих, хто ще не знає, як приготувати сирники із сиру, викладений нижче матеріал допоможе навчитися оформляти улюблене багатьма домашнє ласощі не гірше професіоналів. Завдяки варіативності рецептур, виконуючи кожну з них, можна насолоджуватися новим смаком апетитних, рум’яних і корисних виробів.

Загрузка...

Як зробити сирники з сиру?

Щоб спекти смачні сирники із сиру, не потрібно володіти багаторічним кулінарним досвідом. Головне знати, яких правил потрібно дотримуватися при оформленні бази заготовок і випіканні виробів:

  • Сир перетирають до зникнення грудочок через сито або пробивають блендером.
  • В якості сполучного компонента В сирну основу часто вводять борошно, манку, яйця.
  • Смак виробів можна збагатити, додаванням в тісто родзинки, ваніліну, горіхів, шматочків фруктів або ягід.
  • Оформляючи заготовки, зволоженими руками або ложкою набирають трохи сирної основи, поміщають її в борошно або манку, обвалюють з усіх боків, надають круглу форму і тут же відправляють для термічного оброблення. Найчастіше вироби смажать на промасленим сковороді.
  • Пишні сирники із сиру – рецепт

    Далі ви дізнаєтеся, як приготувати сирники із сиру, щоб вони були пишними, м’якими і ніжними. Переважно вибирати не рідкий сир, щоб уникнути надмірного додавання борошна або манки. При дотриманні правильних пропорцій складових для тесту за 40 хвилин можна оформити 4 порції пишних апетитних виробів.

    Інгредієнти:

    • сир – 500 г;
    • яйце – 1 шт.;
    • борошно – 0,5-0,75 склянки;
    • вершкове масло – 20 г;
    • цукор – 2 ст. ложки;
    • олія для смаження.

    Приготування

  • Підготовлений сир розтирають з цукром, яйцем, топленим маслом і борошном.
  • Оформляють круглі коржі, панірують їх у борошні і смажать з двох сторін на помірному жарі.
  • Подають пишні сирники із сиру зі сметаною, варенням, медом.
  • Загрузка...

    Сирники з родзинками з сиру – рецепт

    Охочих розібратися з тим, як приготувати смачні сирники з сиру з додаванням родзинок, порадує наступний рецепт. Насправді додавати в основу можна не тільки ізюм, але і чорнослив або курагу, попередньо нарізавши її невеликими кубиками. Сухофрукти добре промивають, заливають на 15-30 хвилин гарячою водою, після чого обсушують і обвалюють у борошні.

    Інгредієнти:

    • сир – 500 г;
    • яйце – 1 шт.;
    • борошно – 0,5-0,75 склянки;
    • вершкове масло – 20 г;
    • цукор – 2-3 ст. ложки;
    • ізюм – 100 г;
    • ванілін – щіпка;
    • олія для смаження.

    Приготування

  • Готують родзинки і сир.
  • З’єднують всі компоненти в мисці, вимішують і оформляють з отриманої маси заготовки, які обвалюють у борошні.
  • Поміщають сирники з сиру з родзинками на сковороду з прогрітим маслом і підрум’янюють її на середньому вогні з двох сторін.
  • Сирники з бананом і сиром

    Щоб заощадити час і оформити ласий десерт всього за 30 хвилин, потрібно готувати сирники з м’якого сиру, а для аромату і більш багатих смакових характеристик додати в тісто замість родзинок, який вимагає попередньої підготовки, бананову м’якоть, нарізану кубиками. Результатом буде апетитне і смачне частування на чотирьох.

    Інгредієнти:

    • м’який сир – 500 г;
    • яйце – 1 шт.;
    • борошно – 100 г;
    • цукор – 2 ст. ложки;
    • банан – 1 шт.;
    • ванільний цукор – 10 г;
    • олія для смаження.

    Приготування

  • У мисці з’єднують сир, яйце, два види цукру і борошно і перемішують.
  • Додають очищені і дрібно нарізані банани, розмішують.
  • Смажать ніжні сирники із сиру з бананом на середньому жарі під кришкою.
  • Сирники із сиру без яєць – рецепт

    Ще один спосіб отримати повітряні сирники із сиру – приготувати їх без додавання яєць, які зміцнюють структуру виробів, але і роблять її щільніше, що не всім подобається. З добавками або без, страву в будь-якому випадку вийде смачним і ніжним. Головне дотримувати правильні пропорції і рекомендації рецептури.

    Інгредієнти:

    • сир – 500 г;
    • борошно – 50-70 г;
    • цукор – 1,5 ст. ложки;
    • родзинки, горіхи – 100 г;
    • ванільний цукор – 10 г;
    • олія для смаження.

    Приготування

  • Сир розтирають з двома видами цукру.
  • Вмішують борошно і за бажанням родзинки, горіхи.
  • Викладають порції тіста в ємність з борошном, панірують з усіх боків, надають акуратну форму і тут же поміщають в прогріте масло.
  • Смажать сирники із сиру без яєць на помірному вогні, підрум’янюючи з двох сторін.
  • Сирники із сиру без борошна – рецепт

    Нижченаведені рекомендації про те, як приготувати сирники із сиру без участі борошна, яку в даному випадку замінить манна крупа. Багато хто вважає, що в такому виконанні десерт вдається пишніше і ніжніше. Переконатися в правильності судження можна, реалізувавши рецептуру на практиці. Результатом буде десерт на 4 персони, а на його оформлення піде не більше 30 хвилин.

    Інгредієнти:

    • сир – 500 г;
    • яйце – 1 шт.;
    • цукор – 2 ст. ложки;
    • манна крупа в тісто – 60 г;
    • манна крупа для панірування – 60 г;
    • ванілін – щіпка;
    • олія для смаження.

    Приготування

  • У підготовлений сир вмішують яйце і манну крупу, додавши при цьому цукор і ванілін.
  • Через 10 хвилин приступають до смаження виробів. Невеликі порції ложкою викладають у манку, обвалюють з усіх боків.
  • Смажать сирники із сиру без борошна на помірному вогні під кришкою.
  • Ледачі сирники із сиру

    Наступний простий рецепт сирників з сиру вважають ледачою варіацією. Часу доведеться витратити мінімум, а результатом буде апетитний десерт на чотирьох. В даному випадку вироби випікають у формочках в духовці, що позбавляє господинь від оформлення заготовок, виснажливого стояння біля плити і контролю над спекотною.

    Інгредієнти:

    • сир – 500 г;
    • яйця – 2 шт.;
    • цукор – 3 ст. ложки;
    • борошно – 150 г;
    • розпушувач – 1 ч. ложка;
    • ванілін – щіпка.

    Приготування

  • Всі складові просто перемішують в мисці.
  • Можна за бажанням додати в основу родзинки, горіхи, сухофрукти, скибочки овочів або ягоди.
  • Ложкою накладають масу у формочки.
  • Випікають вироби при 180 градусах 15 хвилин.
  • Сирники із сиру з манкою в духовці

    Ще одна варіація оформлення виробів в духовці – сирники з сиру і манки. Завдяки останній ласощі має більш рихлу структуру і незвичайний, але приємний смак, який при бажанні можна збагатити додаванням фруктових шматочків, ягід, або какао, отримавши в підсумку шоколадні сирники. Всього 20-30 хвилин і на вашому столі солодке частування для чотирьох.

    Інгредієнти:

    • сир – 500 г;
    • яйце – 1 шт.;
    • цукор – 5 ст. ложок;
    • манна крупа – 120-150 г;
    • порошок какао – 50 г;
    • ванілін – щіпка.

    Приготування

  • Перемішують всі складові в одній ємності.
  • Якщо первісна текстура сиру щільна, то тісто виходить густим. У цьому випадку оформляють сирники традиційним зразком, укладають на деко з пергаментом.
  • Якщо сирна основа вийшла рідкою, розливають її промасленим формах і випікати 15 хвилин при 180 градусах.
  • Сирники із сиру в мультиварці

    Далі ви дізнаєтеся, як приготувати в мультиварці сирники із сиру. Перевага способу в рівномірному прогріванні виробів в процесі термічної обробки. Таким зразком виробу одночасно підрум’янюються і пропікаються всередині, купуючи пишність. Із зазначеної кількості продуктів за 30 хвилин можна оформити солодке блюдо на чотирьох.

    Інгредієнти:

    • сир – 500 г;
    • яйце – 1-2 шт.;
    • цукор – 2 ст. ложки;
    • борошно – 150 г;
    • ванілін – щіпка;
    • родзинки та інші добавки, масло.

    Приготування

  • Сир перетирають і з’єднують його з збитими до пишноти з цукром яйцями.
  • Вмішують ванілін, борошно і при бажанні різні смакові добавки.
  • Оформляють вироби бажаного розміру і форми, відбираючи порції і паніруючи їх у борошні.
  • Укладають сирники з сиру по-домашньому в промаслений, прогріту мультикастрюлю і готують на «Випікання» в залежності від розміру заготовок по 5-10 хвилин з кожного боку.
  •  

    Загрузка...