Гарячі бутерброди нашвидкуруч на сковороді

Вкусные горячие бутерброды

Напевно кожен з вас мріяв про швидке і живильному сніданку, чи не так? Одним з таких страв є гарячі бутерброди на сковороді, які готуються на швидку руку навіть у відсутності такої кухонної техніки, як мікрохвильова піч і духовка.

Гарячі бутерброди на сковороді дуже міцно увійшли в наш раціон харчування і набули чималої популярності серед домогосподарок. Для приготування цього виду закуски не потрібно володіти надприродними кулінарними навичками. Готуються вони на швидку руку з різних продуктів. Ваші близькі оцінять старання, зарядяться з ранку не лише енергією, але і позитивом.

Загрузка...

Як зробити самому?

Для приготування гарячих бутербродів на сковороді потрібно вибрати хліб. Причому немає різниці, яким він буде: житній, білий, чорний, вівсяний. Важливим фактором є нарізка хліба. Він повинен бути нарізаний однаковими шматочками.

Нарезанный хлеб для горячих бутербродовІдеальним варіантом буде використання нарізного хліба з магазину. Бутерброд вийде привабливим, а самі шматочки під час приготування не розпадуться. Також в магазині можна придбати так званий «тостовий хліб, який ідеально підходить для бутербродів.

У багатьох рецептах рекомендується змастити основу підливою, тоді бутерброд вийде ще соковитіше і смачніше. Соусом може послужити кетчуп, гірчиця, майонез. Також можна додати трішки фантазії і придумати незвичайну підливку, додаючи різні прянощі і зелень.

При виборі начинки немає ніякого обмеження. Готувати можна гарячі бутерброди з сиром, цибулею, картоплею, паштетом, ковбасами, рибою, м’ясним фаршем і так далі. Сир — невід’ємний компонент в кожному рецепті. Саме він надає ту тягучість і відмінний смак, який всі звикли відчувати під час насолоди цією закускою.

Так як бутерброди називаються «гарячі», то подавати їх потрібно відразу ж після приготування. У холодному вигляді вони втрачають свої смакові якості. Перед подачею можна прикрасити гарячий бутерброд гілочкою зелені або ж нарізкою помідора з огірком.

Гарячі бутерброди з ковбасою

Свежие томаты для горячих бутербродовУ кожної господині є свої рецепти приготування тих чи інших страв. Але все ж багато хто задається питанням, як приготувати гарячі бутерброди з ковбасою?

Для цього нам знадобляться наступні інгредієнти:

  • Хліб різаний — 1 буханець.
  • Ковбаса — 200 гр.
  • Твердий сир — 200 гр.
  • Вершкове масло.
  • Помідор — 1 шт.
  • Зелень — 1 пучок.
  • Сіль, спеції за смаком.
  • Щоб приготувати бутерброди з ковбасою на сковороду, для початку потрібно підготувати всі інгредієнти належним чином. Нарізати ковбасу нетовстими довгастими шматочками, потім натерти сир на великій тертці (так він краще розтане). Помідор порізати кільцями товщиною не більше 1 див. Потім на розігріту сковороду покласти вершкове масло: як тільки воно розтане, треба трохи підсмажити хліб з обох сторін. Після цього на основу викласти спочатку ковбасу, потім посипати сиром.

    Якщо потрібно, щоб і помідор підсмажився, то перед розсипанням сиром потрібно на ковбасу покласти помідор. Далі треба повернути отриманий бутерброд на сковороду, де обсмажити його ще кілька хвилин. Як тільки сир розплавиться, швидко витягнути бутерброди на вже приготоване блюдо, прикрасити все зеленню. Гарячі бутерброди з ковбасою на сковороду готові.

    Загрузка...

    Гаряча закуска з картоплі

    Оригінальним блюдом стане гарячий бутерброд з картоплею. Для цього потрібно:

    Горячие бутерброды с ветчиной

  • Картопля — 2 шт.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Плавлений сирок — 1 шт.
  • Часник — 3-4 зубчики.
  • Вершкове масло.
  • Батон.
  • Майонез.
  • Сіль, спеції.
  • Яйце — 1 шт.
  • Для початку потрібно зайнятися картоплею і подрібнити її на тертці. Потім зробити те ж саме з цибулею і плавленим сирком. Вилити в миску яйце, додати туди натерті інгредієнти змішати в единородную масу, додати сіль, спеції за смаком. Нарізати батон однаковими шматочками, потім натерти їх зубчиками часнику. На батон викласти змішану масу з картоплі, цибулі та сиру.

    Потім покласти хліб сумішшю вниз на нагріту з маслом сковороду. Обсмажити з двох сторін, після чого викласти на тарілку і змастити майонезом. Закуска готова. Ваші близькі або гості пальчики оближуть. Подавати таку закуску з картоплею можна навіть в холодному вигляді, вона буде не менш смачною.

    Кожна господиня знає кілька рецептів, як приготувати бутерброди з картоплею. Туди можна додавати все, що є в холодильнику: ковбаси, фарш, зелень. Готувати бутерброди з картоплею можна не тільки з сирої картоплі. Якщо в холодильнику є кілька ложок пюре, з нього можна приготувати дуже смачну і ситну закуску.

    Інгредієнти:

    • хліб, приблизно 1 батон;

    1 шар:

    • 200-300 г картопляного пюре;
    • 1 яйце;
    • 3 ст. л. майонезу
    • пучок зеленого цибулі.

    2 шар:

    • 100 г твердого сиру;
    • пучок кропу;
    • 2-3 ст. л. майонезу.

    Пюре потрібно змішати з яйцем і майонезом, додати дрібно порізану цибулю. В іншу миску треба натерти твердий сир, додати майонез і кріп. На скибочку хліба спочатку викласти картопляну суміш, потім суміш з сиру і майонезу. Далі викласти скибочки на сковорідку сумішшю вниз і обсмажити до готовності.

    Загрузка...