Гарбузовий пиріг – простий рецепт класичної американської випічки, з сиром або яблуками

Гарбузовий пиріг – простий рецепт, який як не можна актуальне в осінньо-зимовий період. Це не тільки традиційний американський десерт, де оранжевий овоч виступає в ролі відкритої начинки, але й інтернаціональна домашня випічка, в якій головний компонент чудово поєднується з сиром, фруктами, крупами і є основою солодких виробів.

Загрузка...

Як приготувати гарбузовий пиріг?

Начинка з гарбуза для пирога є основою страви, тому їй приділяється особлива увага при приготуванні. В якості наповнення використовується тільки термічно оброблена гарбуз. У процесі приготування овоч тушкують, відварюють або запікають, після пюрируют або викладають на тісто скибочками, і випікають від 20 хвилин до півгодини в духовці.

  • Пиріг з гарбуза швидко і смачно – основна вимога господинь. Хороший результат можливо отримати тільки при наявності добротного сировини. Так, вибираючи гарбуз слід купувати солодкі сорти з щільною і не водянистою структурою.
  • Традиційно, гарбузовий пиріг готується з пісочного тіста, але в різних варіаціях допустимо використовувати дріжджове тісто, готове листкове тісто з супермаркету і навіть звичайну бісквітну основу на кефірі.
  • Правильне пісочне тісто має бути сніг, що тане, ніжним і розсипчастим, чого можна досягти тільки при використанні якісних продуктів. Масло повинне бути м’яким, але не талим, а замість цукру краще використовувати цукрову пудру.
  • Американський гарбузовий пиріг – класичний рецепт

    Американський гарбузовий пиріг рецепт, що допомагає приготувати популярне осіннє ласощі США. В основі – тонкий корж з пісочного тіста, наповнений гарбузовою начинкою з ароматом кориці і мускатного горіха. Найчастіше, в начинку, для густоти і смаку додають сметану або вершки, в даному варіанті присутній згущене молоко.

    Інгредієнти:

    • масло – 140 г;
    • борошно – 250 г;
    • цукор – 40 г;
    • яйце – 3 шт.;
    • гарбуз – 550 г;
    • молоко – 250 мл;
    • згущене молоко – 380 г;
    • мускатний горіх – 10 г;
    • паличка кориці – 1 шт.

    Приготування

  • Гарбуз з паличкою кориці проварити в молоці 20 хвилин.
  • Масло перетріть з борошном, цукром, яйцем і замісіть тісто.
  • Відправте в холод на 30 хвилин.
  • Гарбуз пюрируйте і з’єднайте зі згущеним молоком, яйцями і прянощами.
  • Розкатане тісто перекладіть у форму і вилийте начинку.
  • Гарбузовий американський пиріг – простий рецепт, в якому ласощі випікається 15 хвилин при 200 градусах 40 хвилин при 170.
  • Загрузка...

    Пиріг з гарбузом і сиром

    Гарбузовий пиріг з сиром спростовує думку про шкоду солодкої випічки для організму. Поїдаючи таке ласощі, можна не тільки насититься ніжним смаком сиру і солодкістю гарбуза, але і вітамінами. Крім того, в даному рецепті замість борошна і цукру використовуються вівсяні пластівці і мед, що доречно для розвантажувальних днів або в періоди тривалих дієт.

    Інгредієнти:

    • гарбуз – 1,5 кг;
    • вода – 800 мл;
    • сир – 550 г;
    • мед – 40 г;
    • яйце – 2 шт.;
    • вівсяні пластівці – 80 р.

    Приготування

  • Гарбуз відварити, пюрируйте і змішайте з пластівцями, жовтками і сиром.
  • Полийте збитими білками і медом і гарбузовий пиріг випікайте в духовці при 170 градусах 25 хвилин.
  • Гарбузовий пиріг з яблуками

    Гарбузово-яблучний пиріг розкриє аромат осінніх дарів природи. Завдяки стиглим яблук і гарбуза, випічка виходить соковитою, вологою і ніжною. Такий пиріг можна подати до столу навіть у будній день, оскільки готування проста і не відніме багато часу. Все, що потрібно: додати подрібнені гарбуз і яблука в тісто і випікати все в духовці годину.

    Інгредієнти:

    • гарбуз – 350 г;
    • яблуко – 3 шт.;
    • масло – 120 г;
    • борошно – 250 г;
    • цукор – 100 г;
    • розпушувач – 10 г;
    • яйце – 3 шт.

    Приготування

  • Натріть сиру гарбуз і одне яблуко.
  • Змішайте з яйцями, олією, борошном, розпушувачем і цукром.
  • Вилийте у форму, зверху покладіть скибочки яблук.
  • Гарбузовий пиріг – простий рецепт, який передбачає випікання вироби годину при 200 градусах.
  • Пиріг з гарбуза з манкою

    Гарбузовий пиріг з манкою – фаворит осінніх десертів. Ласощі готується без борошна, а в ролі згущувача виступає манна крупа. Завдяки останній пиріг відрізняється більш щільною, майже пудинговой текстурою. Для приготування гарбуз проварюють і з’єднують з манкою в пюрированном вигляді. Бажаючі яскравіше відчути структуру овоча, можуть додати його в тісто сирим, попередньо натерши на тертці.

    Інгредієнти:

    • гарбуз – 650 г;
    • вода – 1 л;
    • манка – 250 г;
    • яйце – 1 шт.;
    • цукор – 125 г;
    • сметана – 120 г;
    • розпушувач – 10 р.

    Приготування

  • Залийте манку сметаною і відставте на 30 хвилин.
  • Гарбуз проварити 20 хвилин, подрібніть і змішайте з цукром, яйцем і манкою.
  • Випікайте пиріг з гарбузовою начинкою при 180 градусах 45 хвилин.
  • Пиріг з гарбузом і рисом

    Смачний пиріг з гарбуза можна перетворити не тільки в десерт, але і закуску. Гарбуз хороша в солодкому і солоному вигляді, «дружить» з багатьма компонентами, тому приготувати з неї пікантну начинку не складе праці. Часто овоч поєднують з рисом: злак надає поживності, робить текстуру більш клейкою і допомагає начинці не розпадатися.

    Інгредієнти:

    • борошно – 100 г;
    • вода – 50 мл;
    • масло – 20 мл;
    • сіль – 5 г;
    • гарбуз – 350 г;
    • сир – 120 г;
    • рис – 100 г;
    • яйце – 1 шт.

    Приготування

  • З борошна, води і солі замісити тісто і відставте його на 30 хвилин.
  • Гарбуз і рис проваріть 10 хвилин.
  • Змішайте з яйцем, маслом і сиром.
  • Тісто розділіть навпіл і розкачати.
  • На один пласт викладіть начинку і накрийте другим пластом.
  • Випікайте при 180 градусах 20 хвилин.
  • Пиріг з гарбузом з листкового тіста

    Більшість господинь віддають перевагу листковий пиріг з гарбузом всім іншим варіантам випічки. Він підкуповує простий приготування, адже з купівельними тестом впоратися з ласощами можна за 20 хвилин. Крім того, поєднання гарбуза з солодкими і солоними компонентами допоможе подати до столу як апетитний десерт, так і ситну закуску.

    Інгредієнти:

    • лист тіста – 1 шт.;
    • гарбуз – 100 г;
    • скибочки бекону – 6 шт.;
    • масло – 20 мл

    Приготування

  • Розкатане тісто викладіть на деко.
  • Зверху покладіть скибочки гарбуза і бекону.
  • Змастіть маслом і випікайте при 180 градусах 20 хвилин.
  • Осетинський пиріг з гарбузом

    Начинка з гарбуза для осетинського пирога повинна включати сир, не витікати і вражати своєю кількістю – ось основні вимоги кавказького страви. Існує безліч технік її приготування – з обсмаженням або в поєднаннях з іншими овочами, але традиційна начинка проста: сиру гарбуз і сир натирають і викладають на прісне дріжджове тісто.

    Інгредієнти:

    • борошно – 600 г;
    • вода – 250 мл;
    • дріжджі – 25 г;
    • масло – 40 мл;
    • м’якоть гарбуза – 350 г;
    • сир – 200 г;
    • цукор – 20 р.

    Приготування

  • У борошно додайте дріжджі, цукор, воду і замісити тісто.
  • Відставте на 1,5 години.
  • Розкачайте і начиніть тертої гарбузом і сиром.
  • Зберіть кінці тесту у вузол і переверніть швом вниз.
  • Розкачайте і наколіть.
  • Гарбузовий осетинський пиріг – простий рецепт, в якому виріб випікається при 180 градусах 30 хвилин.
  • Пиріг з гарбузом на кефірі

    Гарбузовий пиріг на кефірі – кулінарна класика, яку легко зможе втілити в життя навіть кулінар-аматор. Завдяки кефіру тісто виходить пористим, відмінно піднімається в процесі випікання та залишається соковитим. Термообробка гарбуза абсолютно не важлива: її можна відварити або додати сирий, головне – пюрированной.

    Інгредієнти:

    • гарбуз – 300 г;
    • борошно – 370 г;
    • кефір – 125 мл;
    • сода – 5 м;
    • яйце – 1 шт.;
    • цукор – 250 р.

    Приготування

  • Додати у кефір соду і залиште в теплі на 15 хвилин.
  • Гарбуз пюрируйте.
  • Додайте борошно, цукор, яйце, кефір і збийте.
  • Гарбузовий пиріг – простий рецепт, який передбачає випікання за 40 хвилин при 180 градусах.
  • Пісочний пиріг з гарбузом

    Простий гарбузовий пиріг, зроблений з пісочного тіста – найпопулярніший вид домашньої випічки. Тісто, замішане на маслі і жовтках, виходить ніжним, що тане і щільним, прекрасно утримує начинку і, найчастіше, використовується в приготуванні відкритих пирогів. Для такого виробу гарбуз краще попередньо карамелизовать.

    Інгредієнти:

    • борошно – 370 г;
    • цукор – 120 г;
    • олія – 200 г;
    • жовток – 1 шт.;
    • сметана – 20 г;
    • розпушувач – 10 г;
    • гарбуз – 350 г;
    • яблуко – 2 шт.

    Приготування

  • 100 г масла змішайте з 50 г цукру, сметаною, жовтком, розпушувачем і борошном.
  • Відставте на 30 хвилин у холодильник.
  • Гарбуз і яблука потушкуйте в 100 г масла 70 г цукру 5 хвилин.
  • Розділіть тісто на дві нерівні частини.
  • На велику – викладіть начинку, меншу – наріжте смужками і покрийте пиріг.
  • Випікайте при 180 градусах 30 хвилин.
  • Гарбузово-лимонний пиріг

    Гарбузовий пиріг з лимоном – класика домашньої випічки. Ніжне та пухке тісто з легким освіжаючим ароматом цедри і кисло-солодким гарбузовим смаком є яскравим прикладом правильного використання цитрусового. Для приготування потрібно з’єднати гарбуз з цедрою і лимонним соком, ввести масу в тісто і випікати протягом 45 хвилин.

    Інгредієнти:

    • гарбуз – 400 г;
    • лимон – 1 шт.;
    • масло – 150 г;
    • цукор – 120 г;
    • яйце – 3 шт.;
    • розпушувач – 10 г;
    • борошно – 120 р.

    Приготування

  • Гарбуз натріть, відіжміть, змішайте з соком і цедрою лимона.
  • Збийте яйця з маслом, борошном і цукром.
  • Перемішайте з гарбузом і розпушувачем.
  • Випікайте 45 хвилин при 180 градусах.
  • Морквяно-гарбузовий пиріг

    Простий пиріг з гарбузом легко перетворити в апетитний і здоровий десерт, якщо спекти його з морквою. Остання, зручна в приготуванні, має приємний солодкий смак, соковиту м’якоть, багата вітамінами і чудово поєднується з гарбузом. Завдяки не тільки колірною схожості гарбуза і моркви, але і майже ідентичному смаку, не обов’язково дотримуватися рівні пропорції плодів.

    Інгредієнти:

    • морква – 150 г;
    • гарбуз – 150 г;
    • цукор – 100 г;
    • мед – 40 г;
    • борошно – 200 г;
    • розпушувач – 10 г;
    • жовток – 6 шт.;
    • масло – 120 р.

    Приготування

  • Жовтки розітріть з цукром, медом, маслом, борошном, розпушувачем.
  • Морква і гарбуз натріть на тертці.
  • Додайте борошняну суміш і випікайте 50 хвилин при 180 градусах.
  • Гарбузовий пиріг в мультиварці – рецепт

    Пиріг з гарбуза в мультиварці – кращий спосіб приготування для тих, хто не дружить з духовкою. Все завдяки чашу мультиварки, в якій випічка не підгорає, а залишається легкої золотистої. Крім того, сучасний гаджет дає господиням можливість зайнятися своїми справами, змішавши перед цим всі компоненти воєдино і встановивши режим «Випічка» на годину.

    Інгредієнти:

    • пюрированная гарбуз – 300 г;
    • яйце – 2 шт.;
    • цукор – 125 г;
    • борошно – 250 г;
    • розпушувач – 10 г;
    • масло – 80 мл

    Приготування

  • Яйця збийте з цукром і з’єднайте з борошном, розпушувачем, маслом і пюре.
  • Вилийте суміш у чашу і готуйте «Випікання» год.
  •  

    Загрузка...